https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nebezpečné pronásledování



Osmačtyřicetiletý muž z Mělnicka v době od začátku letošního roku do 9. března 2011 opakovaně osobně a prostřednictvím desítek telefonátů a SMS zpráv denně pronásledoval svou bývalou sedmatřicetiletou přítelkyni, kterou v rámci svého jednání ponižoval, vymáhal na ní drobné finanční částky na obživu , pro osobní potřebu a požadoval po ženě obnovení společného soužití. V důsledku popsaného jednání se žena dostala do složité životní situace.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež historických motocyklů



Neznámý pachatel v době od 7. do 8. března 2011, na Mělníku, v ulici Truhlářská, poškodil zámek u vrat na pozemeku domu, kam následně vnikl. Poté poškodil zámek na vstupních dveří do dalšího objektu na pozemku a z jeho prostor poté odcizil pět kusů motocyklů, kdy se jednalo o veterány.  Čtyřicetiletý majitel odcizených strojů si škodu vyčíslil na částku cca 80.000,- Kč.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Pachatelé zadrženi krátce po činu



Dne 8. března 2011, okolo dvacáté hodiny, odcizil neznámý pachatel z neoploceného areálu jedné ze společností v katastru obce Dolní Beřkovice nové hliníkové bočnice ložné plochy z nákladního vozidla o rozměrech 320 cm x 55 cm a to v počtu 8 kusů, dále odcizil 3 kusy stejných nových hliníkových bočnic, tentokrát o rozměrech 248 cm x 60 cm. Poškozená společnost si vyčíslila škodu na částku cca 80.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté objasnili vloupání do vozidel



Neznámý pachatel v polovině října roku 2010, krátce po osmé hodině večerní,  v obci Vavřineč, poškodil skleněnou výplň u předních pravých dveří vozidla Škoda Fabia, které měl majitel zaparkované u domu a vzniklým otvorem následně z prostor vozidla odcizil kabelku s doklady a finanční hotovostí. To však zloději nestačilo. Vydal se proto na další lup. V obci Liblice poškodil zaparkovaný osobní automobil Škoda Octavia, kdy poškodil okénko u řidiče. Z vozidla však nebylo nic odcizeno. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku zhruba 3.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hledaný muž dluží výživné


Osmadvacetiletý muž z Mělnicka si v době od května 2004 do poloviny února letošního roku řádně neplnil vyživovací povinnost na své tři nezletilé děti žijící s matkou v našem regionu. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši cca 161 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Návštěva družiny ZŠ Mělník - Pšovka



Během uplynulého týdne, navštívili policisté z Preventivně informační skupiny Územního odboru PČR Mělník, děti na základní škole na Mělníku – Pšovka. Zhruba třicet dětí z druhých a třetích tříd se sešlo po vyučování a výborném obědě ve školní družině, kde již pro ně měli policisté připravenou hodinku plnou zábavy a her.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté žádají o pomoc



Mělničtí kriminalisté by se touto cestou chtěli obrátit na veřejnost se žádostí o spolupráci při zadokumentování trestné činnosti pachatele, který se v době od června loňského roku do současnosti v několika případech na Mělníku obnažoval před náhodně kolemjdoucími nezletilými osobami.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež vinné révy



Neznámý pachatel, v době od konce ledna do začátku března letošního roku, odcizil z oplocené zahrady na Mělníku, ulice V Rokli celkem 60 kusů sazenic vinné révy i s železnou podpěrou. Pachatel tak pětapadesátiletému muži z Mělnicka způsobil škodu, která dosahuje bezmála 8.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – únor 2011



V průběhu uplynulého měsíce provedli policisté z územního odboru Policie ČR Mělník v rámci dohledu nad bezpečností silničního provozu celkem 4 579 orientačních dechových zkoušek na alkohol u kontrolovaných řidičů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7