https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Policisté zachránili lidský život



I přesto, že se někteří obyvatelé Liběchova a okolí, poté co bylo v rámci úsporných opatření  uzavřeno  místní obvodní oddělení Policie ČR obávali toho, že policisté jim nebudou schopni poskytnout včas pomoc, dokázali policisté z obvodního oddělení Policie ČR v Horních Počaplech, kteří mají část tohoto regionu nově na starosti, že tomu tak není.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Upozornění pro občany



Během uplynulých dvou let šetřili policisté na Mělnicku několik případů krádeží finanční hotovosti,  kterých se dopustili osoby vydávající se např. za pracovníky energetických firem a jiných společností, kteří pod zástěrkou vrácení přeplatků a jiných služeb navštěvují domácnosti zejména seniorů, nebo tělesně handicapovaných osob. Zde pak vše probíhá podle předem daného scénáře. Pachatel, který přinesl přeplatek, nebo žádá zálohu za nějakou službu má u sebe zpravidla bankovku vysoké nominální hodnoty, kterou se mu snaží důvěřivá oběť rozměnit, čímž ukáže pachateli místo, kde jsou ukryté často životní úspory. Zloději pak již nezbývá než rozptýlit pozornost své oběti peníze ukrást. Dalším „fíglem“ kriminálně závadových osob jsou příběhy o tom, že se jedná o ztraceného příbuzného oběti, kamaráda jejich vnoučat nebo osobu v tísni ( např. oběť dopravní nehody). Pod tímto krytím se opět snaží vloudit do domácnosti obětí a zde využít jejich dobroty a důvěřivosti k získání finančního prospěchu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda u Lhoty



Dne 11. února 2011 došlo krátce před desátou hodinou dopolední v katastru obce Borek na Mělnicku k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Honda CR-V, které řídil devětapadesátiletý muž z Mělnicka, motorovým vozidlem Fiat Bravo, který řídil jednašedesátiletý muž a motorovým vozidlem Škoda Felicia, který řídila třicetiletá žena. Společně s ní ve voze byly ještě dvě děti ve věku  tři a pět let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidiči nařízení správních orgánů nerespektují



Dne 10. února letošního roku, krátce po poledni, kontrolovala hlídka z obvodního oddělení PČR  Horní Počaply, v rámci hlídkové činnosti a dohledu nad BESIP, v katastru obce Mělník,  osobní motorové vozidlo Peugeot 306. Policisté kontrolou v evidencích PČR zjistili, že devětadvacetiletý řidič z Mělnicka usedl za volant svého vozidla i přesto, že má v současné době od správních orgánů vysloveny již dva platné zákazy řízení motorových vozidel. První zákaz mu byl uložen na dobu 16-ti měsíců s platností od konce dubna loňského roku a druhý zákaz na dobu dvou let s platností od poloviny června loňského roku. Oba dva muž bez skrupulí ignoroval a řídil dál.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Při nehodě zranil dvě ženy



Dvaatřicetiletý muž z Kutnohorska projížděl v polovině listopadu loňského roku jako řidič nákladního automobilu Mercedes s návěsem Neratovicemi. Na křižovatce ulic Mládežnická a Kojetická nedal přednost v jízdě osobnímu automobilu Škoda Felicia, který řídila sedmdesátiletá žena z Prahy-venkov, společně s ní byla ve voze ještě o deset let starší spolujezdkyně. Následoval střet mezi přední částí nákladní soupravy a levým bokem Felicie, po kterém byl osobní automobil odhozen na nedaleko stojící automobil Škoda Fabia, který řídil dvaatřicetiletý muž.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý muž napadl policisty



Krátce před jednou hodinou ranní, dne 9. února letošního roku byla hlídka policistů obvodního oddělení Policie ČR Mělník vyslána do ulice Bezručova, kde se měla nacházet osoba, která oznámila ztrátu klíčů. Na místě byl ztotožněn osmašedesátiletý muž z Mělnicka, který byl zjevně pod vlivem alkoholu. Policisté se  pokusili muži s jeho problémem pomoci a nabídli mu možnosti řešení jeho potíží, ovšem jejich chování se nesetkalo s pochopením. V jednom okamžiku začal muž policisty hrubě urážet a bez varování udeřil jednoho z nich pěstí do obličeje.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezaplacené výživné


Jednačtyřicetiletý muž z Mělnicka si v době od  ledna 2009 do začátku února letošního roku řádně neplnil vyživovací povinnost  na své dvě mladistvé dcery, které žijí společně s matkou v našem regionu. Svým jednáním způsobil dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 60 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Víkend plný nezodpovědných řidičů



I o uplynulém víkendu zaznamenali na silnicích našeho regionu policisté z Územního odboru PČR Mělník řidiče motorových vozidel, kteří nerespektují nařízení správních orgánů nebo usedli za volant pod vlivem návykové látky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za nebezpečné vyhrožování čeká muže trest


Policistům z obvodního oddělení Policie ČR v Lužci nad Vltavou oznámil dne 2. února 2011 devětadvacetiletý muž z Prahy, že ho po dobu zhruba jednoho roku neustále kontaktuje , slovně i fyzicky napadá a usmrcením vyhrožuje jemu i jeho rodině třicetiletý muž z Mělnicka. K poslednímu případu došlo dne 2. února letošního roku, kdy agresor poškozeného při jízdě automobilem, v Lužci nad Vltavou zablokoval svým vozem , následně vystoupil a svou oběť napadl úderem pěstí do obličeje.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7