https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Útočníkovi hrozí čtyřletý žalář



Dne 22. ledna 2011, krátce před půlnocí prováděla hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Mělník dohled nad silničním provozem v ulici Pražská. Přitom zaujalo policisty chování jednoho z projíždějících řidičů, který, když ve svém vozidle Škoda Forman projížděl okolo hlídky tak bezdůvodně prudce zpomalil, čímž částečně omezil vozidla jedoucí za ním a  upoutal na sebe pozornost policistů, kteří nabyli podezření, že se jedná o osobu pod vlivem alkoholu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ženy s lupem daleko neutekly



Dne 21. ledna 2011, v časných ranních hodinách si všimla obsluha kamerového systému městské policie Mělník podezřelého pohybu dvou osob a jejich následného vniknutí do  obchodu se spodním prádlem na Mělníku. Dále bylo zaregistrováno osobní vozidlo, do kterého osoby ukládaly věci z obchodu. Na místo byla vyslána hlídka strážníků a informace byla předána policistům z obvodního oddělení Policie ČR Mělník, kteří na místo následně také vyjeli.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žádost o spolupráci



Dnešního dne v 06:25 h došlo v Neratovicích, na křižovatce ulic Mládežnická a Masarykova k dopravní nehodě mezi zatím nezjištěným osobním automobilem a cyklistou. Cyklista projížděl po ulici Mládežnická směrem na Libiš. Ve směru od náměstí Republiky do ulice Masarykova jel osobní automobil tmavé barvy, jehož řidič nedal cyklistovi jedoucímu po hlavní silnici přednost v jízdě a došlo ke střetu. Dle zjištění policistů řidič vozidla po nehodě pokračoval v jízdě ulicí Masarykova směrem k ulici Nádražní, bez toho aniž by cyklistovi, který při nehodě utrpěl zranění poskytl první pomoc.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Recidivista skončil ve vazbě



Dne 19. ledna letošního roku vypátrali policisté z obvodního oddělení Policie ČR Kralupy nad Vltavou v rámci vlastního šetření, na Mělníku, v ulici Klášterní čtyřiatřicetiletého recidivistu z Mělnicka. Na muže byl soudem vydán  příkaz k zatčení pro jeho předchozí trestnou činnost.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zkrácení daně



Šestatřicetiletý muž z Litoměřicka se jako jednatel společnosti se sídlem na Mělníku dopustil přečinu zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby tím, že s úmyslem zkrátit daň ve zdaňovacím období 1.– 4. čtvrtletí 2007 a v období od ledna do září 2008 do daňových přiznání neuvedl daň z veškerých uskutečněných plnění, nepřiznal příjem ve výši přesahující 1 000 000,-Kč a zkrátil tak  daň z přidané hodnoty a daň z příjmu právnických osob, čímž způsobil škodu v souhrnné výši zhruba 410 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté na děti nezapomínají


Jedna ze skupin obyvatel, se kterou se policisté v rámci svého výkonu služby denně setkávají, jsou i ti nejmladší. Jejich mnohdy nedobrovolná účast na prošetřovaných případech a dopravních nehodách, zanechává na jejich psychiku velmi traumatizující vzpomínky. Policisté z dopravního inspektorátu Územního odboru PČR Mělník budou mít nyní ve svých vozidlech nové pomocníky. Těžké chvíle pomůžou dětem překonat postavičky dopravního policisty a policistky. Tyto figurky se stanou novými kamarády těch nejmladších, kteří na místech neštěstí budou jejich pomoc velmi potřebovat. Partnerem šitých figurek se stane plyšový medvídek, který v rámci projektu „Nemyslíš-zaplatíš“, budou taktéž dopravní policisté z Mělnicka mít ve svých vozidlech.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Dopravní nehoda se zraněním



Dne 18. ledna 2011 došlo v ranních hodinách na silnici III. třídy, v katastru obce Hořín k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Peugeot 307, který řídila čtyřicetiletá žena z Mělnicka a listnatým stromem. V době nehody byla ve vozidle ještě třináctiletá dívka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Desatero bezpečného chování



V nedávné době došlo v rámci České republiky k několika případům, při kterých neznámé osoby oslovily náhodně děti a vyzývaly je, aby je následovaly nebo nasedly k nim do motorových vozidel. V těchto případech nelze vyloučit, že se jedná o možné pachatele závažné trestné činnosti, kteří se zaměřují na osoby nezletilé a mladistvé.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Na výživném dluží přes sto tisíc



Šestatřicetiletý muž z Chomutovska si v době od listopadu 2006 do současnosti řádně neplnil vyživovací povinnost na svého nezletilého syna, žijícího s matkou na Mělnicku. Vyživovací povinnost byla muži stanovena rozsudkem soudu. Svým jednání způsobil za sledované období dluh na neuhrazeném výživném ve výši cca 102 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7