https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Alkohol za volantem



Čtyřiatřicetiletý muž z Mělnicka, řídil dne 28. prosince 2010, v nočních hodinách, v Kostelci nad Labem, ulicí T.G. Masaryka, osobní motorové vozidlo VW Passat. V uvedených místech byl kontrolován hlídkou policistů z místního oddělení. Při kontrole se podrobil orientační dechové zkoušce, kdy mu byla naměřena hodnota 1,23 promile alkoholu v dechu. Po zajištění vozidla se muž s policisty dostavil na obvodní oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Při nákupu přišla o kabelku



Neznámý pachatel dne 29. prosince letošního roku, v podvečerních hodinách, v Neratovicích, v jednom z obchodních domů využil nepozornosti nakupující dvaapadesátileté ženy z Prahy – východ, která si na nákupní vozík odložila kabelku s peněženkou, osobními doklady, mobilním telefonem a šesti platebními kartami od různých finančních institucí. V okamžiku, kdy žena vybírala zboží z regálů, jí byla tato kabelka odcizená. Hlídka policistů z místního obvodního oddělení na místě věc prošetřovala a bylo zjištěno, že jedna z odcizených platebních karet byla ihned zneužita k neoprávněnému výběru v jednom z bankomatů příslušné finanční instituce. Pachatel tak ženě způsobil škodu při krádeži ve výši cca 12.000,- Kč a následným výběrem z platební karty ještě o dalších 2.000,- Kč navíc.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontrola prodeje pyrotechniky



Dne 29. prosince letošního roku, v době od 09:00 do 15:00 hodin, proběhla na Mělníku kontrola prodejen se zábavní pyrotechnikou. Akce se zúčastnili policisté z dopravního inspektorátu, příslušné hlídky obvodních oddělení a dále pracovníci živnostenského odborů v Neratovicích, pracovníci Hasičského záchranného sboru (HZS), policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru PČR Mělník a pracovníci Celního úřadu na Mělníku. Kontrola probíhala v Kralupech nad Vltavou, Neratovicích a Mělníku. Během celého dne bylo celkem zkontrolováno zhruba pět obchodů, kde se prodávala pyrotechnika.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

O vánočních svátkách se kradl i ničil majetek



Někteří občané regionu Mělnicka nemohou říci, že by měli vánoční svátky prožité plné klidu, pohody a bez ztráty na majetku. Ti, kteří přišli při vánočních nákupech o své doklady, finanční hotovosti či přímo vánoční dárky nebyli jediný, kterým zloději znepříjemnili nejkrásnější svátky v roce.

Zpravodajství 10 komentáře | » číst dál

Muži kradli stavební materiál



Dne 23. prosince letošního roku, okolo půlnoci, oznámil na linku 158 všímavý občan, že do areálu stavební společnosti se sídlem na Mělníku, se pokoušejí vlézt dva muži. Na místo vyjela hlídka policistů z místního obvodního oddělení. Nikoho však ani v okolí, ani uvnitř areálu, kam se za účasti majitele společnosti podívala, nenašla. Avšak při odjezdu policejní hlídky z objektu se stal nevídaný skutek. Do dvora vjelo osobní auto a z něj vyskákali dva muži, kteří si zřejmě policejní hlídky hned nevšimli a vydali se ke stavebnímu materiálu uloženému na dvoře. Policisté muže na místě činu ihned zadrželi a eskortovali na policejní služebnu. Vyšetřujícím policistům poté sdělili, že poté co přelezli oplocení areálu firmy, otevřeli si vjezdová vrata a ze dvora odcizili stavební materiál a nedaleko odstavené vozidlo obrali o ozdobné poklice na kola a další drobnosti. Svůj lup odvezli do nedaleké garáže a vrátili zpět na místo pro „nášup“. To již však byli chyceni hlídkou. Škodu na odcizených věcech si majitel společnosti vyčíslil na částku cca 10.700,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontrola chatových oblastí



V předvánoční čas policisté z Územního odboru Policie ČR na Mělníku uskutečnili bezpečnostní akci v rámci pátrání po pohřešovaných a hledaných osobách, získávání poznatků k trestným činnostem a hlavně kontrolou chatových oblastí Mšensku, Liběchovsku a Kostelce nad Labem.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté objasnili řadu vloupání do rekreačních objektů



Neznámý pachatel se v období od konce října do poloviny prosince letošního roku, vloupal do rekreačních objektů umístěných v chatové oblasti v katastru obce Kostelec nad Labem a obce Kozly, na Mělnicku. Celkem bylo napadeno osm objektů, kdy pachatel nejčastěji poškodil okna u chatek, kudy následně vnikl dovnitř. Uvnitř poté poškozoval i dveře, aby mohl do dalších místností a jiné vybavení objektu. Chatky vždy prohledal a odcizil osobní věci, elektroniku, jídlo, ruční, elektrické a zahradní nářadí a stroje. Svým bezohledným jednáním mnohdy způsobil větší škodu na poškozeném majetku majitelů chat, než-li na odcizených věcech. Pachatel své „nájezdy“ do chatových oblastí uskutečňoval v kteroukoliv dobu. Ničil a kradl za bílého dne i pod rouškou tmy. Byl si zřejmě jistý, že ho nikdo nechytí. Jeho celkově způsobená škoda na odcizených a poškozených věcech se vyšplhala až do výše přesahující částku 169.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žena okrádala svého zaměstnavatele



V období od začátku července roku 2009 do června letošního roku, si čtyřiačtyřicetiletá žena z Kladenska, zaměstnaná jako specialistka na pokladní výdaje v jednom z obchodních domů na Mělnicku, ponechávala pro svoji osobní potřebu finanční hotovost, která jí byla svěřena a doklady o zajištění stravy pro ostatní pracovníky. Za uvedené období ošidila svého zaměstnavatele celkově tedy o částku ve výši 321.800,- Kč. K tomu všemu žena ještě falšovala účetní zůstatky a zakrývala tak chybějící finanční hotovost.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Neodváděl řádně daně



Dvaačtyřicetiletý muž z Třebíčska, který pracoval jako jednatel u dopravní firmy se sídlem na Mělnicku, neodváděl za zaměstnance společnosti sražené zálohy pro správu sociálního zabezpečení a to za období od začátku ledna roku 2008 do konce února letošního roku. Dlužná částka činí cca 97.700,- Kč. Dále muž za poplatníky řádně neodváděl dvěma zdravotním pojišťovnám pojistné a to za období od začátku ledna roku 2008 do konce července letošního roku. Zde se dlužná částka vyšplhala až do výše 114.600,- Kč. Muž svým jednáním poškodil dobré jméno společnosti, u které pracoval a v rámci svého zaměstnání neplnil řádně dané úkoly a svým nezodpovědným jednáním způsobil celkovou škodu přesahující částku 212.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7