https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Opatrnosti není nikdy dost



Policisté se snaží neustále upozorňovat občany na možná rizika spojená s  nákupy, kdy ostražitost bývá mnohem menší, neboť blížící se vánoční svátky nikoho z nás nenechávají chladnými. Nejčastěji dochází ke krádežím osobních věcí a vloupání do vozidel, která stojí před obchodními domy, většinou plná vánočních dárků.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nekradl poprvé



Dne 11. prosince 2010 vyjížděli policisté z obvodního oddělení Policie ČR z Neratovic na základě podaného oznámení do ulice Antonína Dvořáka, kde se na pozemku rodinného domu měli pohybovat dvě cizí osoby. Policisté na místo dorazili nedlouho po oznámení a podařilo se jim zadržet dva muže, kteří v touze po cizím majetku, neváhali a překonali i oplocení vysoké sto padesát centimetrů. Hlídka u mužů zajistila odcizenou měď. Při dalším šetří bylo zjištěno, že se jednalo o množství deseti kilo. Muži policistům na místě přiznali, že materiál odcizili z kůlny pozemku, na který neoprávněně vnikli. Navíc se ani neprokázali žádnými osobními doklady.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Jak se jezdilo v uplynulých dnech



Zima v posledních dnech ukázala všem účastníkům silničního provozu, ať už řidičům nebo chodcům, že dokáže být velmi tvrdá a nebezpečná. Neustále se snášející sníh znepříjemňoval jízdu po místních komunikacích a i přes sebelepší opatrnost, docházelo k dopravním nehodám.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval rozhodnutí správního orgánu



Devětadvacetiletý muž z Litoměřicka jel s motocyklem Babetta 210 po silnici č. II/608 od obce Nová Ves ve směru na obec Straškov. Na uvedeném úseku byl řidič kontrolován policejní hlídkou z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou. Policisté kontrolou v evidencích Policie ČR zjistili, že muž není držitelem řidičského oprávnění a má v současné době vydaný platný zákaz řízení motorových vozidel od správního orgánu na dobu čtyřiadvaceti měsíců, s platností od začátku ledna letošního roku. Řidič o tomto prokazatelně věděl, přesto uvedené rozhodnutí správního orgánu porušil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na své děti



Devětačtyřicetiletý muž z Prahy, si v době od začátku července letošního roku do současné doby, neplnil vyživovací povinnost na své dva syny, kterou mu uložil rozsudkem Okresní soud. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 50.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež nafty a poškození traktoru



Sedmnáctiletý mladík z Mělnicka vnikl na konci listopadu letošního roku do areálu zemědělské společnosti v obci Zlosyň. Zde následně z nádrže odstaveného traktoru značky New Holland odcizil 25 litrů motorové nafty. Ještě téže noci ho následoval jeho čtyřiadvacetiletý příbuzný, který u traktoru nejprve poškodil palivovou nádrž, ze které odcizil dalších 25 litrů motorové nafty. Zhruba 100 litrů nafty vyteklo na zem. Dohromady oba způsobili odcizením paliva škodu ve výši 4.000,- Kč. Starší z dvojice pak poškozením nádrže způsobil majiteli traktoru škodu ve výši zhruba 15.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neobvyklý způsob vloupání



Dne 14. listopadu 2010, v ranních hodinách, neznámý pachatel vnikl poté, co poškodil střechu a strop objektu do restaurace v Neratovicích. Odtud následně odcizil tabákové výrobky a další zboží v celkové hodnotě 1.500,- Kč. Poškozením objektu způsobil provozovateli škodu ve výši 10.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Trestnímu stíhání se nevyhnul



Dvaatřicetiletý muž z Mělnicka, odcizil v květnu letošního roku, společně se svým komplicem průmyslovou kameru zabudovanou na chodbě v panelovém domě v Neratovicích, ulice 28. října. Svým jednáním způsobili bytovému družstvu škodu ve výši cca 5.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zvláštní zákazník



V průběhu měsíců září, říjen a listopad letošního roku, navštívil v té době neznámý muž benzínové čerpadlo na Mělnicku. Při svých návštěvách vždy vstoupil do prodejny, zde nakoupil potraviny, poté zaplatil a z prodejny následně odešel k zaparkovanému osobnímu vozidlu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7