https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nebezpečně vyhrožoval



Dne 30. října letošního roku, v odpoledních hodinách, pětadvacetiletý muž z Litoměřicka, v obci Cítov, opakovaně slovně vyhrožoval obyvatelům rodinného domu, do kterého se předtím uchýlila jeho bývalá přítelkyně. Obyvatelům domu vyhrožoval zničením a zapálením jejich obydlí. Věc byla oznámena policistům z obvodního oddělení v Horních Počaplech, kteří dorazili na místo. Ani jejich příjezd však muže neuklidnil a jeho agresivita narůstala. Nakonec museli policisté použít donucovacích prostředků, aby muži v jeho dalším protiprávním jednání zabránili. Jejich další cesta vedla i se zadrženým k lékařskému vyšetření, na jehož základě byl muž umístěn téhož dne na uzavřené oddělení psychiatrické léčebny.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za pět let dluh narostl



Třiatřicetiletý muž z Prahy, si v době od června roku 2005 do července letošního roku, řádně neplnil vyživovací povinnost, uloženou mu soudem, na svou nezletilou dceru, žijící se svou matkou na Mělnicku. Za uvedené období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši přesahující 150.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na své děti



Pětačtyřicetiletý muž z Benešovska si neplnil řádně vyživovací povinnost na své dvě dcery, a to od začátku července roku 2008 do současné doby, kterou mu rozsudkem stanovil okresní soud. Za uvedenou dobu tak jeho dluh na neuhrazeném výživném činí ve výši cca 25.200,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vandal ničil majetek obce



Neznámý pachatel v době od 22. do 23. října 2010, v obci Střemy na Mělnicku, poškodil majetek obce a to tak, že barvou pomaloval zděnou a prosklenou část budovy zastávky autobusu, dřevěnou informační tabuli, přístavek na místním hřišti, dřevěnou lavičku, chodník a plastový odpadkový koš. Svým jednáním vandal způsobil obci škodu ve výši cca 40.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval vyhoštění



Dne 24. října 2010, v podvečerních hodinách, vyjížděla hlídka policistů z mělnického obvodního oddělení do ulice Bezručova, kde v místním baru docházelo ke slovním neshodám mezi personálem podniku a hosty. Po příjezdu policistů na místo byla situace již uklidněna. Na místě byly ztotožněny všechny osoby, které se incidentu zúčastnily. Dva muži, kteří patřili mezi hosty, však nedokázali policejní hlídce prokázat žádným dokladem svou totožnost. Policisté tedy oba muže požádali, aby se s nimi odebrali na policejní služebnu obvodního oddělení PČR Mělník, kde budou provedena další opatření.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontroly u řidičů mají svůj význam



Dne 22. října letošního roku, krátce před čtrnáctou hodinou odpolední, kontrolovala hlídka z obvodního oddělení Horní Počaply, dvaačtyřicetiletého muže z Brněnska. Ten řídil na silnici č. 24050 z obce Horní Počaply k obci Křivenice, osobní motorové vozidlo Škoda Favorit. U řidiče byla provedena orientační dechová zkouška, s negativním výsledkem. Avšak lustrací policisté na místě zjistili, že muž má v současné době od okresního soudu vysloven zákaz řízení motorových vozidel na dobu 24 měsíců, s platností od poloviny února letošního roku. Navíc mu ještě správní orgán uložil tentýž zákaz na dobu 20-ti měsíců s platností od srpna letošního roku. Řidič o obou zákazech prokazatelně věděl a vědomě je porušil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Vendelín“



Dne 20. října, letošního roku, proběhla na Mělnicku bezpečnostní akce s názvem Vendelín. Ta měla podobný charakter, jako ty, které proběhly ve dne 13. a 14. října 2010. Účastnili se jí policisté z Územního odboru Policie ČR a to jak ze služby pořádkové či dopravní. Nápomocni jim byli kolegové ze služby kriminální policie a vyšetřování. Celkem šestadvacet policistů se v brzkých ranních hodinách rozjelo na své stanoviště a úseky, kde vykonávali dohled nad bezpečností a plynulostí silničního provozu, dále v rámci akce pátrali po hledaných osobách a v neposlední řadě byla policisty prováděna prevence na úseku kriminality.

Zpravodajství 3 komentáře | » číst dál

Za nákup nechtěl zaplatit



Dne 20. října letošního roku, ve večerních hodinách, si v obchodním domě na Mělníku, nakoupil muž ve středních letech zboží, které odebíral z volně přístupných regálů a ukládal do nákupního vozíku. Místo, aby s vozíkem zamířil k pokladnám a zboží řádně uhradil, hrnul se s vozíkem ke vstupnímu turniketu, kterým následně projel. U vchodových dveří byl zastaven pracovníky bezpečnostní služby, kteří muže vyzvali k předložení účtenky za nákup. Muž odmítl účtenku ukázat a snažil se s vozíkem dostat ven z obchodního domu. Na místo byla přivolaná hlídka policistů z obvodního oddělení PČR Mělník, která muže požádala o prokázání totožnosti a vysvětlení jeho jednání. Policisté lustrací v evidencích zjistili, že se jedná o pětačtyřicetiletého muže ze Sokolovska, který hlídce na místě přiznal, že zboží chtěl prostě odcizit. K nákupu samozřejmě neměl žádnou účtenku. Zástupci obchodního domu zpětně provedli kalkulaci odcizeného zboží, kde bylo zjištěno, že muž svým činem způsobil škodu ve výši zhruba 6.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval nařízení správního orgánu



Dvacetiletý mladík z Lounska řídil dne 19. října letošního roku, krátce před půlnocí, osobní automobil Citroen Jumper ulicí Bezručova, na Mělníku. Hlídka z místního obvodního oddělení u řidiče v rámci silniční kontroly provedla dechovou zkoušku, která dopadla s negativním výsledkem. Lustrací dokladů však policisté zjistili, že muž má v současné době zákaz řízení motorových vozidel, který mu uložil okresní soud a to s platností od konce května roku 2008 na dobu třiceti měsíců. Řidič o tomto prokazatelně věděl, a proto si vozidlo na místě zajistil a s policisty se dostavil na obvodní oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7