https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Tak trochu jiný nákup



Teprve osmnáctiletý mladík z Mělnicka zvolil dne 15. října v podvečerních hodinách na Mělníku, v jednom z obchodních domů, trochu jiný způsob nakupování. Se svým cestovním batohem zn. PUMA, putoval obchodním domem a z regálů si vybíral různé zboží. Do „oka“ mu padla především dámská kosmetika, tvrdý alkohol, nepohrdl ani elektronikou či spotřebiči jako např. žehličkou. Poté se svým „nákupem“ vyrazil k pokladnám, kde však nemínil nic z toho zaplatit. Bez zaplacení prošel pokladní zónou, kde se však spustil bezpečnostní alarm a na místě byl zastaven pracovníkem ostrahy objektu. Mladík však odmítl ukázat obsah batohu. Svůj „nákup“ byl připraven bránit i pod pohrůžkou násilí. Hlídka obvodního oddělení PČR Mělník na místo dorazila po nahlášení incidentu a muži batoh plný věcí odebrala. Obchodní dům si na základě nalezeného zboží v batohu, vyčíslil škodu na odcizení v částce cca 8.200,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidiči porušili nařízení správního orgánu



V půl třetí ráno, byl v osobním vozidle Ford Mondeo, v Kralupech nad Vltavou, v ulici Mostní, kontrolován hlídkou z místního obvodního oddělení, padesátiletý muž z Prahy. Tento se hlídce na místě podrobil orientační dechové zkoušce, která měla negativní výsledek. Kontrolou dokladů však bylo zjištěno, že řidič má v současné době platný zákaz řízení motorových vozidel, který mu uložil správní orgán a to na dobu jednoho roku, s platností od začátku srpna letošního roku. Muž se poté s policisty dostavil na obvodní oddělení k dalšímu zpracování.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bezpečnostní akce



V době od 13. do 14. října, letošního roku, proběhlo v teritoriu Územního odboru Policie ČR Mělník, bezpečnostní opatření. Této akce se celkem účastnilo dvaasedmdesát policistů a to jak z řad  pořádkové a dopravní policie, tak i policistů ze služby kriminální policie a vyšetřování Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Agresivní vandal



Třiašedesátiletý muž z Mělnicka dne 12. září letošního roku v Libiši hodil čtyři igelitové pytlíky naplněné černou barvou na stěnu rodinného domu, čímž poškodil jeho fasádu. Dvaašedesátileté majitelce vznikla jeho jednáním škoda přesahující částku 46.000,- Kč. Při vyšetřování případu policisté z obvodního oddělení v Neratovicích zjistili, že vandal poškozené již před tímto činem vyhrožoval fyzickým napadením a poškozením domu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zvláštní způsob prodeje



Sedmdesátiletý muž z Moravy vyrazil v březnu letošního roku na předváděcí a prodejní akci jedné mělnické firmy do Francie. Mělo se jednat o zajímavý výlet, který se pro tohoto účastníka zvrtl právě při předváděcí akci.

Zpravodajství 3 komentáře | » číst dál

Z deníku dopravních policistů



Dne 9. října 2010, krátce před půlnocí kontrolovala hlídka dopravních policistů z Územního odboru Policie Mělník v rámci plnění svých služebních povinností v Neratovicích, ulice Na Výsluní osobní motorové vozidlo Ford, které řídil dvacetiletý muž z Vyškovska. V rámci kontroly bylo zjištěno, že řidič u sebe nemá osobní doklady, ani doklady potřebné pro řízení motorového vozidla. Dále se podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,42 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravně bezpečnostní akce



V době od devátého do desátého října letošního roku proběhla na území okresu Mělník dopravně – bezpečnostní akce, během které se dopravní policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník zaměřili na kontrolu provozu na pozemních komunikacích v našem teritoriu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Víkend na našich silnicích



Policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník měli o tomto víkendu v rámci dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu o práci postaráno. Zasloužilo se o to několik řidičů, kteří se neobtěžovali s respektování pravidel silničního provozu a svým chováním je hrubě porušili. Jejich prohřešky byly policisty kvalifikovány jako podezření z trestných činů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež nářadí a nafty



Neznámý pachatel, v době od pátého do šestého října, letošního roku, v katastru obce Cítov, odstranil visací zámky u dveří úložného kontejneru, tyto následně poškodil a vnikl dovnitř. Z vnitřních prostor poté odcizil zde uložené ruční a elektrické nářadí. Se svým lupem se však nespokojil. U nedaleko stojících nákladních vozů poškodil víka na palivových nádrží a z vozidel odcizil pohonné hmoty, v tomto případě naftu, o celkovém objemu zhruba 270 litrů. Svým činem způsobil společnosti zajišťující autodopravu škodu ve výši cca 59.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7