https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Odhaloval se na veřejnosti



Pětadvacetiletý muž z Mělnicka, se dne 5. října 2010, odpoledne, v parku na Mělníku dopustil hrubé neslušnosti a to tím, že se na veřejnosti odhaloval a ukájel. Nedobrovolnými svědky této události byly dvě ženy, které věc oznámili na tísňovou linku. Na místo se dostavila hlídka městských strážníků, kteří na základě popisu žen muže nedaleko místa ztotožnili a následně předali policistům z obvodního oddělení Policie ČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádeže objasněny



Čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka vnikl dne 5. října 2010, v ranních hodinách, bez použití násilí na pozemek a následně do verandy rodinného domu v obci Nové Ouholice. Zde odcizil klíče od domu a vozidla majitelky. Více již toho nestihl, neboť byl vyrušen domácími osobami a z místa utekl. Následně v téže obci vnikl do dalších dvou rodinných domů, kdy v jednom případě odcizil klíče od vozidla majitele a ve druhém sekerou rozbil okno verandy, vnikl dovnitř. Zde neobjevil nic zajímavého a z místa odešel. Celkem způsobil poškozeným škodu ve výši cca 1.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Falešní hráči



Dne 25. května letošního roku neznámý pachatel v herně, na Mělníku, ulice Legionářů, nezjištěným způsobem bez zjevného násilí vnikl do spodní části herního automatu a odtud odcizil finanční hotovost ve výši zhruba 32.000,- Kč. Policisté z místního obvodního oddělení začali případ šetřit jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích - září 2010



V průběhu uplynulého měsíce provedli policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník v rámci hlídkové činnosti a dohledu na bezpečností a plynulostí silničního provozu 3 561 orientačních dechových zkoušek u kontrolovaných řidičů. Z tohoto počtu jich šestatřicet bylo pozitivních. Deset provinilců nadýchalo přes jedno promile a bylo jim sděleno podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Šestadvacet případů bylo předáno správnímu orgánu. Policisté dále zjistili u tří řidičů užití jiné omamné a psychotropní látky před jízdou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zanedbával povinnou výživu



Třiačtyřicetiletý muž z Mělnicka, si v období od listopadu 2001 do začátku října letošního roku, řádně neplnil vyživovací povinnost na své tři děti, žijící se svou matkou v našem regionu. Uvedená povinnost byla muži stanovena rozsudkem soudu. Uvedeným jednáním vznikl za sledované období dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 96.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Trestná činnost se mladíkům nevyplatila



V době od 23. do 26. září letošního roku, postupně oznámili na obvodním oddělení Policie ČR v Neratovicích majitelé zahradních chatek, že jim neznámý pachatel poškodil vstupní dveře a z vnitřních prostor poté odcizil vybavení, jídlo a další věci. Policisté vyjeli na místo činu, které bylo v zahrádkářské kolonii, u silnice č. I/9, u obce Byškovice. Zde šetřením zjistili, že pachatel či pachatelé překonali oplocení objektu se zahradními chatkami a do čtyřech z nich se vloupali již výše popsaným způsobem. Škodu si majitelé chatek vyčíslili na částku cca 10.400,- Kč. Policisté z místního obvodního oddělení případ započali šetřit jako podezření z trestného činu krádeže vloupáním.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Nový rok – nové řidičské průkazy (ŘP)



Policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník, Preventivně informační skupiny, by chtěli touto cestou upozornit a částečně i apelovat na občany, aby ti kterých se výměna řidičských průkazů týká, neotáleli a doklad, který patří mezi jedny z důležitých dokumentů, tedy řidičský průkaz si včas vyměnili.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nová výbava ve vozidlech od ledna 2011



Od 15. září 2009 je účinná novela vyhlášky č. 283/2009 Sb., o povinné výbavě automobilů, která výrazně mění i složení autolékárničky. Na doplnění mají řidiči čas do konce roku 2010. Nový obsah lékárniček je totiž povinný od 1. ledna 2011.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontrola řidičů má svůj smysl



Dne 24. září 2010, po půl desáté dopoledne, na silnici č. I/16, v katastru obce Vysoká Libeň, kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení ve Mšeně osobní automobil, který řídil šestačtyřicetiletý muž z Prahy. Řidič byl podroben v rámci kontroly orientační dechové zkoušce, která dopadla s negativním výsledkem. Lustrací v evidencích Policie ČR však zjistili, že muž má od ledna letošního roku odňato řidičské oprávnění od správního orgánu a to na základě dosažení 12-ti trestných bodů. Muž o tomto prokazatelně věděl a nařízení porušil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7