https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní nehoda u Liběchova



Dne 26. září 2010, v půl třetí odpoledne, došlo na silnici II. třídy, v katastru obce Liběchov k dopravní nehodě nákladního automobilu MAN s návěsem, které řídil třiatřicetiletý muž z Opavska a pevnou překážkou (listnatý strom, drátěné oplocení).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Z prodejny odcizil kasu



Neznámý pachatel v době od 21. do 22. září letošního roku, v nočních hodinách, poškodil v katastru obce Borek na Mělnicku oplocení areálu zde sídlící firmy se specializací na krmení pro zvířata, vnikl na pozemek a poškodil alarm u akustického hlásiče. Poté pachatel odtrhl část mříže na okně vedoucího do jedné z místností prodejny, poškodil okno a vnikl dovnitř. Objekt prohledal a následně odcizil kasu s finanční hotovostí. Poškozená firma si škodu na odcizení a poškození vyčíslila na částku zhruba 79.400,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nestihl si nic odnést


Dne 23.9.2010  v 1:30 hodin zadržela bezpečnostní agentura muže na sběrovém dvoře. Muž strážníkům ukázal díru v plotě, kterou se do objektu dostal. U muže nebyla nalezena žádná věc, která by mohla být  odcizena. Po  důrazné domluvě hlídka MP muže  z místa vykázala.  
 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý agresor skončil na záchytce


Dne 23.9.2010  v 0:15 hodin sdělil muž, že u   hotelu Ludmila dvě osoby klečí na muži, který křičí, aby ho nechali.  O tři minuty později žádá  OO  PČR hlídku MP  o součinnost  při zákroku v téže věci.   Strážníci zjistili, že se jedná o dlouhodobé neshody mezi 29letým mužem a jeho expřítelkyní. Vše řešila hlídka  PČR, která  již byla v místě.  V   01:00 hodin  OO PČR  opět žádost  o hlídku MP k domu u Ludmily, muž  se vrátil a pokračuje v protiprávním jednání. V 1:30 hodin hlídka  MP byla  nápomocna při převozu muže  na služebnu OO  PČR, z které  muže převáželi  na záchytnou stanici do  Mladé  Boleslavi (muž byl opilý – měl 2,27 promile alkoholu).       
 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Uhodil svou přítelkyni


Dne 22.9.2010 ve  20:15 hodin se na služebnu  MP se  dostavila slečna, která sdělila, že ji její přítel, se kterým   bydlí, uhodil a zničil jí mobilní telefon. Uvedla, že  ji bolí ucho a má prasklý ret. Strážníci jí poradili, co má dělat v případě, že bude chtít na přítele podat trestní oznámení.  

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Agresivní opilec zaměstnal strážníky, policisty i zdravotníky


Dne  22.9.2010 v 17:34 hodin prováděla hlídka  MP pěší  kontrolní činnost  v městské části Sportovní. Při této kontrolní  činnosti  byla   hlídka MP  oslovena dětmi,  které uvedly,  že  na  dětském  hřišti  je   slovně napadl  neznámý opilý  muž. Dále uvedly, že v místní restauraci dochází k roztržce mezi uvedeným  mužem a otcem jednoho z dětí. Strážníci zjistili, že děti měly pravdu – v restauraci na zemi ležel muž a na něm klečel druhý.Hlídka  vyzvala muže, aby upustil  od  svého  jednání.  Tento  výzvy  neprodleně uposlechl. Ležící muž  se poté  postavil a  začal  hlídku  slovně a  následně i fyzicky napadat. Muž byl poraněn v obličejové části ( krvácející oděrky ).  Bylo zjevné,  že  je pod  vlivem alkoholu či  jiné  návykové  látky. Muž neustále napadal hlídku, takže bylo nutné využít hmatů a chmatů. Muž si stěžoval stále na bolest hlavy a nevolnost – byla mu přivolána RZS a také hlídky OO P ČR – při dechové zkoušce bylo zjištěno 2,40 promile. V průběhu prováděného zákroku hlídka MP zjistila, že jde o 18letého mladíka z Mělníka. Kvůli poranění v obličeji byl odvezen RZS na chirurgickou ambulanci k ošetření. Během převozu  asistoval   jeden ze strážníků – mladík neustále všem velmi sprostě nadával, vyhrožoval i zabitím.  Na chodbě chirurgické  ambulance výše jmenovaný zakopl a upadl, při pádu si roztrhl obočí nad levým okem. Toto zranění mu bylo hned ošetřeno.Po  tomto ošetření  byl výše jmenovaný z areálu nemocnice hlídkou strážníků vykázán. Když strážníci nastupovali do služebního vozidla, výše uvedený mladík  se k nim vrátil a záměrně padl na hranu otevřených dveří..  Muže opět ošetřil lékař, znovu dorazila hlídka OO P ČR, která na základě doporučení lékaře, muže odvezla na záchytku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Střet cyklisty s osobním vozidlem



Dne 21. září 2010, v půl šesté odpoledne, došlo na křižovatce ulic Nám. Republiky a ul. 28. října, v Neratovicích, k dopravní nehodě mezi cyklistou a osobním vozidlem Citroen SAXO.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidiči nerespektovali rozhodnutí správních orgánů



Mělničtí dopravní policisté kontrolovali dne 19. září 2010, krátce před dvacátou hodinou, na Mělníku, v ulici Pražská, osobní motorové vozidlo Peugeot 605, které řídil čtyřiadvacetiletý mladík z Českolipska. Muž kontrole předložil doklady potřebné pro provoz a řízení motorových vozidel na pozemních komunikacích a podrobil se orientační dechové zkoušce, která dopadla s negativním výsledkem. Lustrací policisté zjistili, že mladý řidič má v současné době platnou blokaci všech řidičských oprávnění, neboť má od krajského soudu vysloven zákaz řízení motorových vozidel na robu jednoho roku, s nabytím právní moci v polovině srpna letošního roku. Řidič si na místě vozidlo zajistil a s policisty se dostavil na místní obvodní oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté v kontrolách nepolevují



O uplynulém Mělnickém vinobraní vyrazilo do ulici mnohem více policistů než v jiných dnech a ani to některé řidiče neodradilo od užití alkoholických nápojů před jízdou. Někteří na svou nerozvážnost doplatili, když jejich spanilé jízdy po Mělníku přerušili hlídky policistů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7