https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krádeže v bytech objasněny



V průběhu měsíce června letošního roku došlo v Neratovicích a Kralupech nad Vltavou k sérii krádeží věcí z bytů. Neznámý pachatel vždy bez použití zjevného násilí překonal uzavřené, ale neuzamčené dveře bytů a zde následně odcizil majetek osob v nich žijících.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškodil telefonní automat



Sedmačtyřicetiletý muž z Mělnicka se dne 7. září 2010, ve večerních hodinách, pokusil vniknout do veřejného telefonního automatu, ve Skuhrově. Za pomocí páčidla poškodil kasičku přístroje. Svým jednáním způsobil provozovateli telefonního automatu škodu ve výši 8.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil pod vlivem alkoholu



Hlídka policistů z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou kontrolovala dne 6. září letošního roku, kolem třiadvacáté hodiny, na komunikaci v katastru obce Hořín, osobní motorové vozidlo Fiat Marea, které řídil šestatřicetiletý muž z Kolínska.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Test odolnosti 2010


Dne 7. září 2010 se na Kokořínsku uskutečnila akce, které se zúčastnili policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník, resp. příslušníci Pořádkové jednotky, Krajského ředitelství Policie ČR, Středočeského kraje, skupina Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce “Mládež“



Policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník poslední dny v srpnu a zejména poslední prázdninový víkend věnovali v rámci preventivně – bezpečnostního opatření pozornost restauračním zařízením , zábavním a noční podnikům. V těchto objektech následně provedli kontrolu , při které se zaměřili na případné podávání alkoholických nápojů mladistvým a nezletilým. Během opatření se akce zúčastnilo dvaadvacet policistů z místních obvodních oddělení .

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – statistika srpen 2010



Během uplynulého měsíce provedli policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník v rámci hlídkové služby a dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu celkem 3 063 orientačních dechových zkoušek u kontrolovaných řidičů motorových vozidel.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vězení se nevyhnul



Dne 28. srpna 2010 po dvacáté hodině zadržela hlídka policistů z Horních Počapel v Cítově třicetiletého muže z Litoměřicka. Jedná se o osobu, na kterou byl soudem vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Zadržený muž se již od poloviny června letošního roku vyhýbal nástupu do vězení, kam jej poslal soud za předchozí delikty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupal se do kuchyně



Dvacetiletý muž z Mělnicka dne 30. srpna letošního roku, ve večerních hodinách vnikl poté, co rozbil skleněnou výplň okna, do prostor kuchyně v domě Kněžny Emy v Neratovicích, ulice Kojetická. Zde následně odcizil nářezový stroj a toastovač, které posléze vyhodil ven z okna. Venku věci posbíral a chtěl je odnést. Byl však pravděpodobně vyrušen přijíždějícími policisty a tak svůj lup odhodil do nedalekého potoka a z místa činu utekl. Svým jednáním způsobil provozovateli objektu škodu, která byla vyčíslena předběžně na částku 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Muž se snažil ukrýt v keřích



Dne 31.8.2010 v 02:00 hodin spařila operační kamerového systému, jak v ul. Svatováclavská tři mladí muži odcizili stromek v květináči, se kterým odešli ul.5. května, přes náměstí Karla IV. do ul. Jarošova. O pohybu těchto osob byla okamžitě informována hlídka MP. Ta muže spatřila na křižovatce s ul. Havlíčkova. Stromek byl odložen u kontejnerů na odpadky a dva z těchto mužů se snažili před hlídkou ukrýt v přilehlých keřích v ul. Havlíčkova. Třetí z mužů zůstal stát na místě. Oba muži na výzvu hlídky, aby úkryt opustili nereagovali a jeden z těchto mužů se snažil utéct do ul. Jarošova, kde ho za pomoci mírného donucovacího prostředku hmatu a chvatu, a poté i pout jeden ze strážníků zadržel. Druhého z mužů nalezli ukrytého skrčeného v keřích. Hlídka požádala muže o prokázání totožnosti. Všichni jmenovaní se k činu doznali. Poté strážníci vyzvali muže, aby stromek vrátili zpět na místo. Tito výzvy uposlechli. Následně jmenovaným sdělila, že se svým jednáním dopustili přestupku a každý z mužů zaplatil blokovou pokutu ve výši 500 korun.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7