https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Zloději dopadeni



Dne 27. května letošního roku odcizili v odpoledních hodinách dva mladíci sedmapadesátileté ženě z Mělnicka, v Neratovicích, ulice Na Výsluní, z košíku jízdního kola, igelitovou tašku, ve které měla poškozená peněženku s finanční hotovostí přesahující částku 2.000,- Kč, osobní doklady a celkem tři platební karty. Svým jednáním způsobili ženě škodu ve výši 2.150,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Další řidiči nadýchali přes dvě promile



Policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník odhalili v uplynulých dnech mimo jiné další dva řidiče, kteří usedli za volant poté, co požili větší množství alkoholických nápojů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Domluva skončila napadením



Pětapadesátiletý muž z Mělnicka se pokusil dne 5. srpna 2010 ve večerních hodinách domluvit muži, který údajně v obci Dřínov řídil osobní vozidlo Škoda Favorit. Dle oznamovatele se řidič choval na komunikaci agresivně, vytáčel motor vozidla do vysokých otáček, prudce se rozjížděl, přiváděl vozidlo do smyku a prudce zastavoval. Oznamovateli se chování řidiče nelíbilo, mávnutím vozidlo zastavil a snažil se řidiči domluvit. Tento z vozidla vystoupil a oznamovatele fyzicky napadl. Udeřil poškozeného několikrát pěstí do obličeje a přitom mu ještě vulgárně nadával.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Tak dlouho se za benzín neplatí ,až…….



Devětatřicetiletý muž z Mělnicka v době od března letošního roku do současné doby celkem v šesti případech natankoval na čerpací stanici na Mělníku pohonné hmoty (Natural 95) a vždy bez zaplacení ujel. Svým jednáním způsobil provozovateli škodu v celkové výši cca 6 200,-Kč. Majitel čerpadla věc oznámil a jejím vyšetřováním se začali zabývat policisté z místního obvodního oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Rušili noční klid



Třiačtyřicetiletého muže a osmnáctiletou ženu Mělnicka kontrolovala hlídka policistů z místního obvodního oddělení dne 5. srpna 2010 na Mělníku, ulice 28. října. Obě osoby spaly na schodech jedné z budov v ulici. Policisté je probudili, ztotožnili a následně vyzvali, aby místo dobrovolně opustili. Dvojice se odebrala pryč a policisté považovali celou věc za vyřízenou. Což, jak se později ukázalo nebyla pravda.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda s těžkým zraněním



Dne 5. srpna 2010 kolem osmnácté hodiny došlo na silnici I/16, v katastru obce Nová Ves k dopravní nehodě, mezi osobním automobilem Ford Mondeo, který řídila sedmatřicetiletá žena z Prahy a nákladní automobilem Volvo s návěsem, který řídil sedmadvacetiletý cizinec.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplnil si svou povinnost



Čtyřicetiletý muž z Prahy si v době od června roku 2008 do května letošního roku řádně neplnil vyživovací povinnost na svoji dceru žijící s matkou na Mělnicku. Na neuhrazeném výživném vznikl za sledované období dluh ve výši 22 000,-Kč. Tohoto jednání se dopouštěl v době , kdy byl za obdobný skutek podmínečně odsouzen.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda v Obříství



Dne 3. srpna 2010 došlo kolem čtvrté hodiny ranní na silnici II. třídy č. 101, v katastru obce Obříství, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Citroën BX, který řídil osmnáctiletý mladík z Mělnicka a pevnou překážkou (oplocením a zdí rodinného domu). Ve vozidle se v době nehody nacházeli ještě dva spolujezdci, osmnáctiletí muži z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem – statistika červenec 2010



V průběhu měsíce července letošního roku se v rámci namátkových silničních kontrol na území okresu Mělník podrobilo 3445 řidičů orientačním dechovým zkouškám na alkohol. Z tohoto počtu bylo čtyřiapadesát zkoušek pozitivních. U sedmnácti řidičů byla naměřena pozitivní hodnota vyšší jak jedno promile alkoholu v dechu. Tyto případy byly šetřeny jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Dalších sedmatřicet řidičů se bude následně zpovídat před správním orgánem. Dále bylo u sedmi účastníků silničního provozu zjištěno užití jiné omamné a psychotropní látky před jízdou. I tyto případy byly předány k dalšímu řešení správnímu orgánu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7