https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Policisté obvinili distributora pervitinu



Sedmadvacetiletý muž z Prahy, si dne 19. července 2010 převzal, z rukou mělnických kriminalistů usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozmezí od jednoho do pěti let nebo trest peněžitý.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Brzy ráno mladík nadýchal 2,29 promile


Dne 20.července v 07:45 hodin strážníci vyjeli na autobusové nádraží, kde se měl po zemi povalovat mladík, který po lidech požadoval cigarety. Mladíka strážníci našli u nádraží na zemi, kde spal. Probudili ho a posadili na lavičku. 17letý mladík byl zcela zjevně pod vlivem alkoholu,  či jiné návykové látky. Nadýchal  2,29 promile  alkoholu.  O  zjištěné skutečnosti byla telefonicky vyrozuměna kurátorka pro mládež, která společně se strážníky doprovodila mladíka do místa jeho bydliště, kde byl předán otci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda nákladních vozidel se zraněním



Dne 19. července 2010 došlo v odpoledních hodinách na silnici I/16, v katastru obce Hořín, k dopravní nehodě mezi nákladním automobilem IVECO, který řídil jednašedesátiletý cizinec a nákladním automobilem SCANIA s přívěsem, který řídil devětapadesátiletý muž z Liberecka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Osobní rozepře skončily neštěstím



Dne 17. července letošního roku, v podvečerních hodinách, na Mělníku, v ulici Labská, vyvrcholily osobní neshody jednatřicetiletého muže z Mělnicka, se svým o sedm let mladším kamarádem. Muž sekerou napadl čtyřiadvacetiletého mladíka a svým činem mu tak způsobil těžká zranění, která si vyžádala hospitalizaci na chirurgickém oddělení v nemocnici. Útočník byl krátce po činu zadržen strážníky Městské policie a na místě předán hlídce z místního obvodního oddělení. Se souhlasem státního zástupce byl poté umístěn do policejní cely. Vyšetřovatel muži předal usnesení o zahájení trestního stíhání pro zločin těžké ublížení na zdraví, za který mu hrozí trest odnětí svobody v rozpětí tří až deseti let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež finanční hotovosti



Dne 15. července 2010 v poledne, přijel jednadvacetiletý muž společně se svojí přítelkyní osobním vozidlem na Mělník, ulice Fibichova, kde následně automobil zaparkoval mezi další vozidla.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda s lehkým zraněním



Dne 14. července 2010 došlo v odpoledních hodinách na silnici III. třídy č. 24050 nedaleko Horních Počapel, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Octavia, který řídil dvaadvacetiletý muž z Mělnicka a osobním vozidlem Toyota Auris, které řídil třiašedesátiletý muž z Prahy. Společně s ním ve vozidle cestovala ještě šestapadesátiletá žena.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Bytař“ dopaden



Dne 3. března letošního roku poškodil neznámý pachatel skleněnou výplň balkónových dveří u přízemního bytu na Mělníku, v ulici Pražská. Následně do bytu vnikl a zde odcizil finanční hotovost, sbírku hodinek, elektroniku a další cennosti. Svým jednáním způsobil majiteli bytu celkovou škodu ve výši 103.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda v Tišicích



Dne 11. července 2010 v půl třetí ráno, došlo na místní komunikaci v obci Tišice k dopravní nehodě mezi osobním automobilem VW Passat Variant, který řídil třiadvacetiletý muž z Mělnicka a pevnou překážkou (oplocení rodinného domu).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý řidič chtěl policistům ujet



Policejní hlídka z obvodního oddělení PČR Mělník dne 10. července 2010 v odpoledních hodinách vykonávala hlídkovou činnost v katastru obce Vavřineč. Přitom chtěli policisté zkontrolovat osobní vozidlo Honda Civic. Řidič vozidla na signál k zastavení, nereagoval a pokusil se z místa ujet. Po krátké honičce policisté vozidlo dostihli.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7