https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Zapálil kontejner



V době od dvaadvacátého do třiadvacátého června letošního roku došlo v Neratovicích, ul. B. Pirunčíkové k požáru dvou plastových kontejnerů na tříděný odpad. Šetřením na místě bylo zjištěno, že došlo k úmyslnému zapálení jednoho kontejneru a oheň se poté rozšířil i na kontejner sousední. Požárem vznikla poškozené firmě škoda ve výši přesahující 10 000,-Kč. Policisté z místního obvodního oddělení případ šetřili jako podezření z trestného činu poškození cizí věci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vybíral z cizího



Dne 5. července 2010, odcizil neznámý pachatel na blíže nezjištěném místě na Mělníku, čtyřiatřicetiletému muži z Mělnicka, peněženku s jeho osobními doklady, mezi kterými byly i platební karty a dále finanční hotovost ve výši 1.000,- Kč. Ještě téhož dne poškozený zjistil, že z jeho účtu byly provedeny neoprávněné výběry v celkové výši 10.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizený telefon vrátil zpět



Dne 6. července letošního roku, po dvaadvacáté hodině, odcizil pětačtyřicetiletý cizinec, coby zákazník čerpací stanice na Mělníku, ulice Nádražní, odložený mobilní telefon zn. HTC PRO 2, který ležel na prodejním stole a s tímto poté z prodejny odešel. Zmizení svého mobilního telefonu si jednadvacetiletý muž z Mělnicka, který si v prodejně vybíral zboží, všiml o chvíli později. Po chvilce hledání svého telefonu, celou věc oznámil na Policii ČR. V okamžiku, kdy hlídka z místního obvodního oddělení krádež mobilního telefonu na místě řešila s poškozeným, se do prodejny vrátil zpět „nakupující“ cizinec a odcizený telefon vrátil zpět na prodejní pult. Na místě byl zadržen hlídkou a eskortován na policejní služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadení policisty



Dne 3. července 2010 v časných ranních hodinách narušovaly dvě skupiny občanů veřejný pořádek v Neratovicích na nám. Republiky. Mezi skupinami došlo ke slovní rozepři. Na místo se dostavili policisté z místního obvodního oddělení, kterým se ve spolupráci s dalšími policejními hlídkami a městskými strážníky podařilo zanedlouho veřejný pořádek obnovit.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravně bezpečnostní akce



Dne 3. července 2010 proběhla na území okresu Mělník celodenní akce zaměřená na začínající prázdninový provoz na silnicích v našem regionu.

Tohoto opatření se zúčastnilo celkem sedmadvacet dopravních policistů z Územního odboru Policie ČR Mělník, kteří zkontrolovali 314 vozidel. Přitom zjistili 76 přestupků v dopravě. Třicet přestupků bylo vyřešeno na místě v blokovém řízení, přičemž policisté uložili pokuty v souhrnné výši cca 25.000,- Kč. Šestačtyřicet přestupků bylo oznámeno správnímu orgánu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nález munice



Čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka nalezl při svých toulkách přírodou dne 1. července 2010, v ranních hodinách, v lese u obce Vojkovice 51 kusů nevystřelené munice.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výsledky policejních kontrol za měsíc červen 2010



V průběhu uplynulého měsíce provedli policisté z Územního odboru PČR Mělník v rámci kontrol bezpečnosti a plynulosti silničního provozu u kontrolovaných řidičů zhruba 3400 orientačních dechových zkoušek.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež objasněna



Koncem září loňského roku vnikl, po poškození skleněné výplně okna neznámý pachatel do budovy firmy v Neratovicích, ul. Ke Spolaně a zde následně odcizil analytické váhy a ph metr. Svým jednáním způsobil poškozené společnosti celkovou škodu ve výši cca 42 000,-Kč. Policisté z místního obvodního oddělení případ začali šetřit jako podezření z trestného činu krádeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Porušování domovní svobody



Čtyřicetiletý muž z Prahy se dne 28. června 2010 včasných ranních hodinách, pokusil násilím vniknout do rodinného domu v Neratovicích – Lobkovicích, kde žije jeho osmatřicetiletá příbuzná. Příčinou jeho chování jsou dlouhodobé rodinné spory týkající se majetku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7