https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Odhalen další opilý řidič



Dne 28. června 2010, krátce před devátou hodinou večerní, byl kontrolován sedmadvacetiletý muž z Mělnicka, v obci Kostelec nad Labem v okamžiku, kdy řídil své osobní motorové vozidlo Fiat Brava. Hlídka policistů z místního obvodního oddělení provedla u muže kontrolu dokladů a dále orientační dechovou zkoušku, při které byla řidiči naměřena hodnota 1,70 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý žhář



Sedmapadesátiletý muž z Mělnicka byl ve večerních hodinách dne 22. června 2010 přistižen hlídkou městských strážníků v Neratovicích při zapálení plastového kontejneru na směsný odpad v ulici Tovární. Strážníci následně předali muže do rukou policistů z místního obvodního oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Násilník skončil ve vazební věznici



V době od roku 2008 do současnosti docházelo opakovaně k psychickému a fyzickému napadání padesátileté ženy z Mělnicka, ze strany jejího o tři roky mladšího manžela v místě jejich trvalého pobytu v našem regionu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Den plný profesionálů


Dnešního dne se na Mělníku, v parku Podolí, od 10:00 hodin uskutečnila akce pod názvem „Den bezpečí a pořádku“. Akce se uskutečnila v rámci Programu prevence kriminality na rok 2010, města Mělník. Prezentace se mimo jiné zúčastnily složky Záchranného integrovaného systému ( Policie ČR, Hasičský záchranný sbor a Rychlá záchranná služba). Dále se zde představila vojenská policie, městská policie Mělník, zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra a další partneři. Program byl zahájen starostou města Mělník a zástupci všech zúčastněných složek.

Zpravodajství 4 komentáře | » číst dál

Dopoledne s malými školáky



Dnešního dne se v základní a mateřské škole v obci Hořín na Mělnicku uskutečnila prezentační akce policejní techniky a výstroje, které se zúčastnili policisté z preventivně informační skupiny Územního odboru PČR Mělník společně se svými kolegy z dopravního inspektorátu. Na policisty se zde již těšily ti nejmenší z mateřské školky i žáčci prvního stupně.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výzkum veřejného mínění 2010 (VVM 2010)



V březnu letošního roku proběhl na Mělnicku již po druhé za poslední dva roky VVM, který uskutečňuje ve svém teritoriu Krajské ředitelství Policie ČR, Středočeského kraje, za účelem zjištění míry spokojenosti občanů ve Středočeském kraji s prací Policie ČR.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vyděrač dopaden



Začátkem tohoto měsíce obdržela sedmačtyřicetiletá žena z Mělnicka na svůj mobilní telefon SMS zprávu, ve které jí neznámý pachatel žádal o to, aby ve stanovenou dobu na určené místo v našem regionu uložila igelitovou tašku s finanční hotovostí ve výši 60 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

BESIP Team zavítal na Mělník



Dnešního dne tj. 14. června 2010, proběhla na historickém náměstí na Mělníku akce s názvem Den bezpečnosti silničního provozu, v rámci které do našeho města zavítal BESIP Team, který školákům všech věkových kategorií, ale i dospělým, chtěl svou prezentací přiblížit problematiku silničního provozu, kterého jsme každý z nás účastníkem.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bezpečnostní akce



V době od jedenáctého do dvanáctého června letošního roku proběhla na Mělníku a v Neratovicích našeho regionu bezpečnostní akce. Této se účastnilo přes dvacet policistů z pořádkové a dopravní policie a dále zhruba dvanáct policistů ze služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Policie ČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7