https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Činnost dealera ukončili kriminalisté


   V nejbližších dnech si čtyřicetiletý muž z Mělnicka převezme od policistů záznam o sdělení podezření z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace – leden 2015


Dopravní nehodovost leden 2015


 

2015

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace – prosinec 2014


Dopravní nehodovost -  prosinec 2014


 

2014

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Rychlá a perfektní spolupráce policistů se zúročila


Ve čtvrtek 5. 2. 2015 v ranních hodinách došlo ke krádeži osobního vozidla zaparkovaného v garáži jednoho roudnického domu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

O peníze připravil vlastní matku


   Policisté v Lužci nad Vltavou předali čtvrtého února, letošního roku, záznam o sdělení podezření z trestného činu krádež třiačtyřicetiletému muži z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezvládl řízení a havaroval


   Devětadvacátého ledna letošního roku, po dvaadvacáté hodině, došlo na silnici první třídy, v katastru obce Malý Újezd k dopravní nehodě mezi osobním automobilem BMW 316, který řídil dvaadvacetiletý muž z Mělnicka a pevnou překážkou.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál | 3 přílohy

Reakce na reportáž „Mělnická nemocnice ruší desítky lůžek“ - tiskové prohlášení


Reakce na reportáž „Mělnická nemocnice ruší desítky lůžek“, která byla odvysílána dne 28. ledna 2015 v pořadu Události v regionech

   Mělník, 28. leden 2015 – Společnost VAMED Mediterra, provozovatel Nemocnice Mělník, ujišťuje své pacienty, že potřeby všech hospitalizovaných na lůžkových odděleních interních oborů zůstávají plně zajištěny. Nemocnice tak reaguje na informace o dočasném snížení plánovaných hospitalizací v interních oborech. Změny jsou pouze prozatímní a nijak se nedotknou již hospitalizovaných pacientů, ani péče, kterou poskytuje záchranná služba. Prioritou je i nadále provozovat efektivní a bezpečnou nemocnici, která provádí výkony přiměřené své velikosti a dosažitelnosti specialistů v jednotlivých oborech.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zpronevěřil automobil


   V polovině srpna 2011 podepsal dnes třiapadesátiletý muž, jako jednatel mělnické firmy, smlouvu s leasingovou společností. Předmětem leasingu byl osobní automobil Mercedes SL Roadster. Podle zjištění policistů poté v době mezi zářím 2012 a březnem 2013 předal vozidlo nezjištěné třetí osobě a to bez vědomí vlastníka, tj. leasingové společnosti. Poškozená finanční společnost podezřelého na konci března 2013 vyzvala k vrácení automobilu, což neučinil. Způsobil tak majiteli škodu, která byla nakonec vyčíslena na částku převyšující 450 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce střídala akci


   Jednadvacátého ledna letošního roku, od odpoledních do večerních hodin, se v Kralupech nad Vltavou uskutečnilo bezpečnostní opatření zaměřené na pátrání po osobách, věcech pocházejících z trestné činnosti, bezpečnost silničního provozu a v neposlední řadě na držení a distribuci omamných látek.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7