https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nadýchal téměř tři promile



Dvaačtyřicetiletý cizinec byl dne 6. června 2010, krátce před půlnocí, kontrolován v osobním motorovém vozidle hlídkou z obvodního oddělení v Horních Počaplech, u křižovatky silnic I/16 a I/9, v katastru obce Mělník. Muž se na místě podrobil orientační dechové zkoušce, při které hlídka naměřila hodnotu 2,43 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zákaz nerespektoval



Dne 6. června letošního roku, krátce po půlnoci, kontrolovala hlídka z obvodního oddělení v Horních Počaplech, na Mělníku, u obchodního domu, ulice Bezručova, osobní motorové vozidlo Seat Toledo, které řídil jednatřicetiletý muž z Litoměřicka. Muž hlídce na místě nepředložil žádný z potřebných dokladů pro provoz a řízení motorového vozidla na pozemní komunikaci. Dále bylo lustrací zjištěno, že řidič má od správního orgánu vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu 12-ti měsíců, s platností od května letošního roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výsledky policejních kontrol – květen 2010



V průběhu uplynulého měsíce provedli policisté z Územního odboru PČR Mělník v rámci hlídkové činnosti na území našeho okresu celkem 4496 orientačních dechových zkoušek u kontrolovaných řidičů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na syna



Sedmačtyřicetiletý muž z Mělnicka si v době od začátku března roku 2009 do konce května letošního roku, neplnil vyživovací povinnost na svého syna, která mu byla uložena soudem. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 33.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Seniorka přišla o úspory



Dne 2. června 2010 v dopoledních hodinách navštívil sedmaosmdesátiletou ženu v místě jejího trvalého pobytu na Mělníku, ul. Komenského muž, který se vydával za pracovníka pojišťovny. Staré paní sdělil, že jí nese jakýsi přídavek ve výši 2 000,-Kč.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

O děti řádně nepečovali



Třicetiletá žena a její dvaatřicetiletý druh z Rakovnicka, kteří v současné době fakticky žijí na Mělnicku v době od července 2007 do dubna letošního roku závažným způsobem porušovali svou povinnost pečovat a svých pět nezletilých dětí, a to tím způsobem, že s nimi vůbec, nebo velmi zřídka navštěvovali odborné lékaře. Díky tomuto přístupu rodičů děti trpí řadou zdravotních problémů. Dále bylo zjištěno, že jejich děti, které chodí do školy jsou velmi zanedbané a v neposlední řadě vyšlo během šetření případu najevo , že zdravotní péče a hygiena jsou v rodině dlouhodobě na velmi nízké úrovni.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Den dětí s policisty



U příležitosti Dne dětí uspořádali druhého června letošního roku policisté z obvodního oddělení v Horních Počaplech prezentaci práce Policie ČR pro děti ze Základní a mateřské školy v Horních Počaplech. Policistky prap. Věra Uhrová a pprap. Gabriela Štroblová si pro děti připravily poutavé povídání o policejní práci . Děti se nejen seznámily s výstrojí policejního těžkooděnce, ale mohly se i posadit do pravého policejního auta , zkusit vysílačku a pustit maják a sirénu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úspěšná vernisáž


Včerejšího dne proběhlo v budově Územního odboru Policie ČR vyhodnocení maleb, které zhotovily děti ze Základní umělecké školy na Mělníku. Zhruba patnáct dětí vykouzlilo na svá papírová plátna postřehy z dubnového odpoledne, které strávili ve společnosti kolegů ze služební kynologie a policistů zařazených v pořádkové jednotce ÚO PČR Mělník (tisková zpráva ze dne 22.4.2010).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Soutěž mladých cyklistů



Ve dnech 25. května a 2. června letošního roku proběhlo na dopravním hřišti na Mělníku oblastní a krajské kolo soutěže mladých cyklistů, kterou pořádá BESIP. V rámci této akce požádali zástupci pořadatelů o spolupráci i policisty z Územního odboru PČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7