https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Vloupání do benzínky



Dne 1. června letošního roku, v nočních hodinách, neznámý pachatel poškodil skleněnou výlohu u benzínové čerpací stanice na Mělnicku, ulice Pražská, vnikl dovnitř a odtud si odnesl krabičky cigaret různých značek, láhve s vínem a další drobné zboží. Nezvaný návštěvník svým „nákupem“ způsobil společnosti škodu ve výši zhruba 46.300,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nakupoval za cizí



Třicetiletý muž z Litoměřicka podepsal v březnu roku 2008 na Mělníku, ulice Bezručova, v prodejně elektro žádost o poskytnutí revolvingového úvěru od finanční společnosti na částku ve výši 31.000,- Kč. Muž do žádosti o poskytnutí úvěru uvedl, že je zaměstnán u jisté společnosti, ve které však nikdy nepracoval. Podezřelý po schválení půjčky ihned vyčerpal částku ve výši cca 23.200,- Kč, za kterou uhradil nákup spotřebního zboží. Do dnešního dne neuhradil ani jednu z měsíčních splátek a vzhledem k tomu, že uvedl do smlouvy „nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčel“, neměl tudíž ani v úmyslu uvedený úvěr splatit.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Důvěřivost se nevyplatila



Jednatřicetiletá žena z Rychnovska začátkem února roku 2007 vylákala od tehdy sedmadvacetiletého muže z Nymburska v Neratovicích finanční hotovost ve výši cca 512.000,- Kč. Mělo se jednat o půjčku. Žena s poškozeným uzavřela smlouvu o půjčce, ve které se zavázala půjčené peníze splácet v pravidelných měsíčních splátkách. Ani jednu z nich však nezaplatila a i přes urgence finanční hotovost do dnešního dne nevrátila. Jak bylo následně policisty zjištěno, žena neměla od samého začátku v úmyslu peníze vracet a věděla, že toho není ani schopna, neboť na její majetek byly nařízené exekuce. Svým jednáním uvedla poškozeného muže v omyl a způsobila tím na jeho majetku značnou škodu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vstupenkou do vězení byla dětská výživa



Sedmadvacetiletý muž z Prahy se dne 30. května letošního roku pokusil odcizit z obchodního domu v Neratovicích dvě balení dětské výživy zn. Nutrilon, v celkové hodnotě zhruba 678,- Kč. Přitom byl přistižen pracovníky bezpečností služby a poté předán policejní hlídce. Policisté následně muže převezli na policejní služebnu a zde lustrací zjistili, že se jedná o nenapravitelného recidivistu, který byl již za obdobný skutek v poledních třech letech odsouzen.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Info o drogové kriminalitě na regionu Mělnicko za I. pololetí 2010



Nárůst drogové kriminality v poslední době zaznamenali policisté ze Středočeského kraje. Své o tomto vědí i kriminalisté z Územního odboru Policie ČR na Mělníku. Jedním z faktorů, proč je region Mělnicka „zasažen“ touto vlnou, je silné propojení s Prahou, kde pořízení jakékoliv drogy je poněkud snaží, hlavně kvůli anonymitě a dále následné distribuci omamných a psychotropních látek (OPL) v regionech okolo hlavního města, kde mají distributoři svá „hnízdečka“.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezodpovědná matka



Devětatřicetiletá žena z Mělnicka, v době od listopadu do prosince 2009, svým nezodpovědným chováním coby rodič, umožnila vést své nezletilé dceři zahálčivý život tím, že řádně nezajistila její pravidelnou školní docházku. Dcera za uvedené období nasbírala 350 zameškaných hodin. Z tohoto počtu bylo 276 hodin omluvených a 74 hodin neomluvených.

Zpravodajství 24 komentáře | » číst dál

Založil požár



Čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka vnikl dne 21. května letošního roku v ranních hodinách do zemědělského objektu v obci Lešany a zde úmyslně založil požár. Poté z objektu utekl. Jeho počínání si všimli svědci a při příjezdu policistů na místo činu předali policistům popis muže a směr, kterým se od požáru vzdálil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zmizel transformátorový olej



V době od 24. května do 25. května 2010 neznámý pachatel odcizil 280 litrů transformátorového oleje ITO 100 z transformátoru vysokého napětí, který se nachází v katastru osady Podvlčí. Svým jednáním způsobil energetické firmě, které napadený transformátor patří škodu ve výši zhruba 9 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zmizely cigarety a kupony



Neznámý pachatel v době od jednadvacátého do dvaadvacátého května letošního roku poškodil vstupní dveře trafiky na Mělníku, ulice Pražská. Poté vnikl do objektu a odtud odcizil dvaadevadesát kartonů cigaret různých značek a dobíjecí kupony mobilních telefonů. Svým jednáním způsobil provozovateli trafiky celkovou škodu ve výši zhruba 82 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7