https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Vězení neunikl



Okresní soud vydal začátkem listopadu 2009 příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody na tehdy třiadvacetiletého muže z Mělnicka. Muž si příkaz převzal, nicméně ve stanovenou dobu do věznice nenastoupil a trestu se snažil od konce listopadu loňského roku vyhnout.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úspěšné kontroly



Během uplynulého víkendu se policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník zaměřili na účastníky silničního provozu v našem regionu. I přesto, že se jedná o činnost, kterou provádějí takřka každodenně a mohli bychom si myslet, že řidiči si budou hlavně v období blížících se dovolených a sílícího provozu na pozemních komunikacích v okrese dávat pozor a nebudou porušovat pravidla silničního provozu , opak je pravdou. Stále se najdou tací, kteří si ze zákonných norem těžkou hlavu nedělají a mezi nimi vyniká skupina řidičů, kteří si nedokážou představit řízení motorového vozidla i poté co požijí alkoholické nápoje a to mnohdy ve větším množství. Zde jsou tři z těchto případů:

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nechtěl zastavit hlídce



Dne 19. května 2010, v dopoledních hodinách, prováděla hlídka mělnických dopravních policistů dohled nad bezpečností a plynulostí silničního provozu v katastru obce Vavřineč, na silnici č. I/9. Policisté v rámci kontroly chtěli zastavit osobní motorové vozidlo Škoda Octavia, které v uvedenou dobu místem projíždělo. Řidič však nerespektoval žádného pokynu stavějícího policisty a s vozidlem pokračoval dále obcí po místní komunikaci a poté po polní cestě. Policisté za ujíždějícím vozidlem ihned vyjeli a za pomoci světelného i zvukového znamení na vozidle Policie ČR dávali řidiči znamení k zastavení. Ten po několika metrech na polní cestě nakonec s vozidlem zastavil. Hlídka u muže na místě provedla lustraci v evidencích Policie ČR a bylo zjištěno, že čtyřiapadesátiletý muž z Mělnicka je v současné době veden jako neřidič, neboť svým „řidičským uměním“ dosáhl počtu 12-ti trestných bodů a správní orgán proto vydal blokaci jeho řidičského oprávnění. Muž o tomto prokazatelně věděl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do obchodů a neplacení na syna


Vloupání do obchodů

V době od 15. do 17. května letošního roku, neznámý pachatel poškodil vstupní dveře do trafiky v obci Mšeno, vnikl dovnitř a odtud následně odcizil několik kartónů cigaret různých značek. Majitelce trafiky vznikla celková škoda ve výši zhruba 30.800,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Víkend plný neukázněných řidičů



Dne 14. května 2010, po desáté hodině dopolední, kontrolovala hlídka mělnických dopravních policistů na silnici č. I/9, v katastru obce Mělník, osobní motorové vozidlo, které řídila šestadvacetiletá žena z Litoměřicka. Hlídka lustrací na místě zjistila, že žena má od správního orgánu vysloven zákaz řízení motorových vozidel na dobu 12-ti měsíců, s platností od května letošního roku. O tomto prokazatelně věděla.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Osobní lodní doprava zřejmě opět ožije, vedení se ujímá Mělník

Zástupci obcí a měst ležících na Labi a Vltavě se na páteční schůzce v Senátu domluvili na oživení osobní lodní dopravy. Setkání inicioval senátor Jiří Nedoma a kromě zástupců měst a obcí byli přítomni i zástupci Labské paroplavební společnosti.

Zpravodajství 47 komentáře | » číst dál

Úřednice podváděla



V době od začátku listopadu roku 2008 do poloviny března letošního roku, devětatřicetiletá žena z Mělnicka, zaměstnána jako pracovnice pobočky Úřadu práce, neoprávněně vedla v počítačovém systému vyplácení dávek Státní sociální podpory celkem čtyři osoby, k nimž dodala smyšlené podklady pro výplatu dávek, které si poté nechala zasílat na účet a to v celkové výši přesahující 86.000,- Kč. Tyto prostředky následně použila pro svoji potřebu.

Zpravodajství 18 komentáře | » číst dál

Řídili se zákazem


Dne 12. května 2010, po třinácté hodině, kontrolovala hlídka mělnických dopravních policistů v Neratovicích, část Lobkovice, ulice Kostelecká, osobní motorové vozidlo Ford Escort, které řídil třiadvacetiletý muž z Mělnicka. Hlídka na místě lustrací zjistila, že muž má v současné době platný zákaz řízení motorových vozidel, na dobu 12-ti měsíců, s platností do března roku 2010.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na svou dceru



Sedmatřicetiletý muž z Nymburska si v době od února roku 2007 do začátku ledna letošního roku, řádně neplnil vyživovací povinnost na svou dceru, kterou mu stanovil soud. Tímto jednáním vznikl za sledované období dluh na neuhrazeném výživném ve výši 166.400,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7