https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Alkohol za volantem



Dne 19. dubna 2010, ve večerních hodinách, kontrolovala hlídka policistů z  obvodního oddělení, na Mělníku, ulice Panešova, motorové vozidlo Ford Transit, které řídil šedesátiletý muž z Českolipska. Řidič se na místě podrobil orientační dechové zkoušce, kdy mu byla naměřena hodnota 1,50 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Podvod



Od poloviny měsíce února do začátku března letošního roku, postupně vylákal čtyřiatřicetiletý muž z Mělnicka, v obci Neratovice, od svého známého finanční částku ve výši cca 5.700,-, kdy mu slíbil, že za uvedené peníze zakoupí televizor. Sedmatřicetiletý muž z Mělnicka slíbenou televizi však nedostal a nazpět neobdržel ani zapůjčenou finanční částku. Podvodník nereagoval ani na žádné upomínky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidič nadýchal přes dvě promile


Dne 15. dubna 2010, krátce po devatenácté hodině, kontrolovali policisté z obvodního oddělení v Kostelci nad Labem, osobní motorové vozidlo Peugeot 205, které řídil čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka. Řidič se na místě hlídce podrobil orientační dechové zkoušce, kdy mu byla naměřena hodnota 2,28 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež mobilního telefonu



Neznámý pachatel dne 13. prosince roku 2009, krátce po půlnoci, využil chvilkové nepozornosti poškozené a odcizil jí, v restauračním zařízení na Mělníku, mobilní telefon, který v uvedené době měla poškozená položený na stole. Škodu na odcizeném mobilním telefonu si předběžně vyčíslila na částku ve výši 7.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dvaatřicetiletý muž z Litoměřicka řídil dne 14. dubna letošního roku, po třetí hodině ranní, osobní motorové vozidlo VW Golf. V obci Liběchov byl kontrolován policisty z místního obvodního oddělení. Muž se v rámci kontroly podrobil orientační dechové zkoušce, kdy mu byla naměřena hodnota 1,78 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Muž byl vzat do vazby



V průběhu měsíců března a dubna letošního roku, se dvacetiletý muž z Mělnicka dopouštěl majetkové trestné činnosti, kdy v různých obchodních domech na Mělníku zcizoval potraviny, elektroniku, drogistické a jiné spotřební zboží. Mladý muž z regálu odcizil volně vystavené zboží a s tímto následně prošel přes pokladnu bez zaplacení. Ve většině případů, se muže podařilo „odchytit“ pracovníky bezpečnostní služby, kteří podezřelého na místě zadrželi do příjezdu policistů z obvodního oddělení. Zboží, které mladík pronesl přes pokladny s úmyslem je odcizit, bylo v nepoškozeném stavu vráceno hned na místě zpět poškozené společnosti a zboží, které si mladík neoprávněně odnesl domů, bylo vráceno po jeho zadržení. Poškozené společnosti si případnou škodu na věcech, které by podezřelý odcizil, vyčíslili na částku zhruba ve výši 7.500,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež hasičských hadic a proudnic



Neznámý pachatel v době od ledna do dubna letošního roku, poškodil na Mělníku, ulice Pod Vrchem plomby na zabezpečeném přístupu k hydrantům panelového domu a následně z nich odcizil hasičské proudnice a hadice. Poškozené společnosti vznikla škoda zhruba ve výši 28.800,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vyhýbal se nástupu do výkonu



Sedmatřicetiletý muž z Mělnicka si v září 2009 osobně převzal výzvu k nastoupení do výkonu trestu odnětí svobody, kdy nepodmíněný trest v délce třech měsíců mu uložil soud za jeho dosud vykonané „prohřešky“. Podezřelý však do října roku 2009 výzvy neuposlechl, do výkonu trestu nenastoupil a záměrně se nástupu vyhýbal. Po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Dne 10. dubna 2010 byl hříšník vypátrán kriminalisty z ÚO PČR Mělník, oddělení obecné kriminality, v Praze, následně zadržen a eskortován policejní hlídkou do věznice, kde si odpyká své předešlé tresty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Agresivní výtržník



Neznámý pachatel v polovině prosince roku 2009, v nočních hodinách, fyzicky napadl před restauračním zařízením na Mělníku, nám. Míru, pětadvacetileté muže, kterému svým činem způsobil taková zranění, že byl převezen do nemocnice na Mělníku, kde lékaři z chirurgického oddělení na základě vyšetření muže nechali převézt do nemocnice v Praze, kde se podrobil operaci zlomeného obratle. Lékaři byl muž začátkem roku 2010 propuštěn do domácího léčení a v pracovní neschopnosti se nachází již čtyři měsíce.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7