https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krádež materiálu



Neznámý pachatel v období od prosince roku 2009 do začátku dubna letošního roku překonal oplocení areálu společnosti zpracovávající ocel v katastru obce Lužec nad Vltavou, vnikl do prostor objektu a odcizil pruty betonářské oceli, napájecí kabely a příslušenství ke strojům zpracovávajícím ocel. Poškozená společnost si škodu na odcizených věcech předběžně vyčíslila na částku ve výši zhruba 304.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení vozidla



Dne 8. dubna 2010, krátce po půlnoci, bylo v obci Staré Ouholice, odcizeno motorové vozidlo Fiat Ducato, šedé barvy, které bylo zaparkované před rodinným domem. Majitel si škodu na odcizeném vozidle vyčíslil na částku zhruba 666.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Velikonoční svátky na silnicích



Dopravní policisté z územního odboru Policie ČR Mělník se v období od 31. března do 6. dubna 2010 v rámci vyhlášeného opatření, týkajícího se zvýšeného výkonu služby a dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu o Velikonočních svátcích ve zvýšené míře zaměřili na kontroly motorových vozidel a řidičů. Tohoto opatření se po celou dobu jeho trvání zúčastnila zhruba padesátka policistů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidičů pod vlivem alkoholu a návykových látek přibývá



V rámci výkonu hlídkové služby a dozoru nad bezpečností a plynulostí silničního provozu, provedli policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník, v měsíci březnu 2010 celkem 3380 dechových zkoušek přístrojem Dräger u kontrolovaných řidičů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Cizinec řídil opilý



Mělničtí dopravní policisté kontrolovali dne 1. dubna 2010, v odpoledních hodinách, v katastru obce Kly, osobní motorové vozidlo Ford Mondeo, které řídil čtyřiadvacetiletý cizinec. Hlídka u muže na místě provedla orientační dechovou zkoušku, při které bylo naměřeno 1,65 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidič nerespektoval zákazy



Dne 31. března 2010, v dopoledních hodinách, v katastru obce Obříství, kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení Vojkovice osobní automobil Peugeot 106, který řídil dvaačtyřicetiletý muž z Mělnicka. Hlídka na místě lustrací zjistila, že řidič má v současné době platnou blokaci řidičského oprávnění, neboť v září roku 2009 dosáhl počtu 12-ti trestných bodů. O blokaci rozhodl správní orgán na Kladensku. Při dalším šetření bylo policisty zjištěno, že muž má navíc vysloven zákaz řízení motorových vozidel a to od poloviny března letošního roku. Tento zákaz mu byl vydán správním orgánem na Mělnicku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda v Neratovicích



Dne 1. dubna 2010 po páté hodině ranní, došlo v Neratovicích, na křižovatce ulic Kojetická a Mládežnická k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Škoda Felicia, které řídil dvaatřicetiletý muž z Mělnicka a třiapadesátiletým mužem z Mělnicka, jedoucím na jízdním kole.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Trojice zlodějů odhalena



Dva muži z Mělnicka ve věku jednadvacet a šestatřicet let a jejich šestadvacetiletý kumpán z Prahy – venkov v době od července do září roku 2009 spáchali na Mělníku sedm majetkových trestných činů. Rozsah jejich protiprávní činnosti byl velmi široký, jednalo se o krádež motocyklu, krádeže věcí z pozemku a garáže u rodinných domů, vloupání do sklepa. Stranou jejich zájmu nezůstalo ani zaparkované vozidlo nebo restaurační zařízení, do kterých se vloupali.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Tyran skončil ve vazbě



Sedmatřicetiletý muž z Prahy dlouhodobě v rodinném domě na Mělníku fyzicky týral svojí dvaačtyřicetiletou manželku a své dva nezletilé syny. Dle zjištění policistů fyzicky napadal, a to až do konce února letošního roku, uvedené osoby. Bil je pěstmi do obličeje, hrudníku, nohou i do jiných částí těla a to i několikrát týdně.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7