https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nenapravitelný pěstitel konopí


   Mělničtí kriminalisté v srpnu 2014 zajistili v garáži u rodinného domu v Neratovicích třicet vzrostlých rostlin morfologicky odpovídajících rostlině konopí a 317 kusů řízků této rostliny připravených k dalšímu pěstování. Zajištěný materiál patřil sedmačtyřicetiletému muži, který na uvedeném místě indoorovým způsobem rostliny v době od března téhož roku pěstoval a množil. Podle svého vyjádření namnožené sazenice následně nabízel k prodeji prostřednictvím sociálních sítí.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Muže okradla známá


   Na setkání se svoji třicetiletou známou, které se odehrálo jedenáctého prosince loňského roku, u budovy vlakového nádraží v Kralupech nad Vltavou jen tak nezapomene pětadvacetiletý muž z Prahy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nájemnice za všechny peníze


Třiašedesátiletý muž z Mělnicka ubytoval ve svém bytě v Neratovicích devětadvacetiletou ženu. Podnájemnice se mu odvděčila tím, že v době od konce dubna do poloviny listopadu loňského roku ve třiceti případech zneužila jeho platební kartu. Důvěřivý domácí totiž jednoho dne požádal ženu o nákup a přitom jí sdělil PIN kód k platebnímu prostředku. Potom už jen stačilo, aby si dotyčná bez jeho vědomí kartu takříkajíc vypůjčila z peněženky a učinila výběr. Začala na stokorunových částkách, ale její poslední transakce se vyšplhala na necelých 16 000,-Kč. Celkem připravila svého bytného o 177 600,-Kč. Takto získané finanční prostředky následně prohrála na hracích automatech.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Spáchali tři trestné činy během jednoho dne


   Policisté z Neratovic sdělili v uplynulých dnech dvojici mladíků ve věku šestnáct a sedmnáct let podezření z trestných činů krádež a poškození cizí věci ve spolupachatelství.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté zachránili lidské životy


Devětadvacátého června loňského roku okolo osmé hodiny ranní přiběhl na policejní služebnu obvodního oddělení Libčice muž, který službu konajícím policistům sdělil, že nalezl bezvládně ležícího muže na silnici.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policie hledá svědky závažných dopravních nehod


   Mělničtí kriminalisté v současné době intenzivně vyšetřují dvě tragické dopravní nehody, ke kterým došlo na silnicích našeho regionu. Jejich snaze by mohli napomoci případní svědci šetřených událostí.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

O uplynulých svátcích a víkendu se dopravní policisté nenudili


   V době od čtyřiadvacátého do osmadvacátého prosince letošního roku vyjížděly hlídky mělnických dopravních policistů celkem k jedenácti dopravním nehodám. Většina z nich se obešla bez zranění, poškození majetku třetí osoby a škoda nepřesáhla 100 000,-Kč. V těchto případech policisté pouze provedli dechové zkoušky na alkohol a uložili blokovou pokutu řidiči, který nehodu zavinil. Zbytek si již účastníci vyřeší mezi sebou prostřednictvím pojišťoven.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 3 přílohy

Surový přítel skončil ve vazební věznici


   Mělničtí policisté zadrželi patnáctého prosince letošního roku pětadvacetiletého muže. Ještě téhož dne zahájil vyšetřovatel trestní stíhání osoby pro trestné činy týrání osoby žijící ve společném obydlí a nebezpečné vyhrožování, za které lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do osmi let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidička skončila v silničním příkopu


   Dvaačtyřicetiletá žena z Prahy - východ řídila čtvrtého prosince letošního roku, kolem sedmnácté hodiny, na silnici mezi Kostelcem nad Labem a Neratovicemi osobní motorové vozidlo Škoda Fabia. Přitom nezvládla řízení a s vozidlem skončila mimo komunikaci. Stalo se tak právě v okamžiku, kdy k místu přijížděla hlídka neratovických policistů. Muži zákona chtěli řidičce pomoci, ale zanedlouho zjistili, že za vzniklou situaci nemůže pouze chvilka nepozornosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7