https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Ocenění policistů



„V Kostelci nad Labem, ulice Přemyslova, kontrolovali policisté z místního oddělení jednadvacetiletého muže z Prahy – východ, který řídil osobní motorové vozidlo Opel Astra. Policisté u muže provedli orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek přístrojem Drugwipe 5+, který skončil s pozitivním výsledkem. Hlídka na místě s mužem sepsala oznámení o spáchaném přestupku. Muž během prováděných úkonů nabídl policistům finanční úplatek s tím, že upustí od sepsání oznámení jeho prohřešku a nechají ho pokračovat v jízdě. Mužům zákona nabídl nejdříve částku ve výši 4.000,- Kč a tuto postupně zvyšoval až na cca 20.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hrubián skončil na záchytce



Hlídce městské policie Mělník slovně vyhrožoval a strážníky urážel dne 29. března 2010 po osmnácté hodině na autobusovém nádraží na Mělníku šestapadesátiletý muž z Mělnicka. Strážníci na místo přivolali hlídku policistů z místního obvodního oddělení Policie ČR, která muže zajistila a předvedla na policejní služebnu. Zde se předvedený podrobil dechové zkouše, která skončila s pozitivní naměřenou hodnotou 2,25 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Agresivní návštěvník



Dne 26. března letošního roku, krátce po dvacáté hodině, se jeden z návštěvníků  restauračního zařízení v Neratovicích, ulice Ruská, začal chovat agresivně k ostatním hostům i k obsluze podniku. Začal rozbíjet zařízení baru, po obsluze házel předměty, které před ním ležely na stole, např. popelník či sklenice. Svým jednáním způsobil provozovateli podniku škodu ve výši zhruba 12.000,- Kč. Jeden z hostů se snažil výtržníka uklidnit a zabránit mu v dalších výpadech. „Odměnou“ za to mu bylo fyzické napadení ze strany výtržníka. Zaměstnanci podniku na místo přivolali hlídku Policie ČR, která muže po příjezdu zajistila a eskortovala na místní policejní služebnu. Zde bylo policisty zjištěno, že se jedná o osmatřicetiletého muže z Mělnicka. Podezřelý se poté podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,16 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradl cigarety a ohrožoval obsluhu



Do objektu benzínového čerpadla v Liběchově vstoupil dne 26. března 2010 po čtrnácté hodině, muž, který si zde následně bez zaplacení vzal jednu krabičku cigaret značky Red White a poté odešel z čerpadla směrem na Mělník. Osmadvacetiletý muž, který toho dne měl na čerpadle službu, podezřelého venku dostihl a požadoval od něho zaplacení nebo vrácení cigaret. Během toho podezřelý vytáhl nůž s čepelí o délce zhruba 25 cm a namířil ho beze slova na obsluhu čerpadla. Čerpadlář se vrátil na své pracoviště a odtud přivolal policejní hlídku. Při incidentu nedošlo ke zranění osob.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Usedli za volant pod vlivem alkoholu a návykových látek



Dne 26. března 2010, krátce před jedenáctou hodinou večerní, kontrolovala hlídka dopravních policistů na silnici č. I/16, v Mělníku – Skuhrově, motorové vozidlo Ford Tranzit, které řídil šestatřicetiletý řidič z Prahy. Hlídka na místě provedla u řidiče orientační dechovou zkoušku na alkohol, s negativním výsledkem. Dále byl u řidiče proveden test na přítomnost omamných látek testerem, Drugwipe 5+, který byl  pozitivní na látku Amfetamin. Řidič na místě odmítl lékařské vyšetření. Lustrací bylo dále zjištěno, že řidič má v současné době soudem vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu 24 měsíců s platností od března roku 2009.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Muž odešel z nemocnice v pyžamu


Dne 28.března požádal ve 12:50  hodin operační OO  PČR  o spolupráci  při pátrání  po  muži,  který  odešel v pyžamu a županu z lůžkového  oddělení mělnické  nemocnice. Tato  informace byla  předána hlídce  MP a  zároveň byla  monitorována místa, kde by se mohl muž pohybovat. Ve 13:13 hodin  operační   městské policie spatřila muže odpovídajícího udanému popisu na kameře u kruhového  objezdu  na Pšovce. Poznatek byl okamžitě předán hlídce,  která muže zkontrolovala a zjistila, že jde o muže z nemocnice. Ve 13:25  hodin strážníci muže předali zpět do nemocnice ošetřující lékařce. 

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Podváděla na internetu



Jednadvacetiletá žena z Mladoboleslavska v období od května do října 2009 z místa svého faktického pobytu na Mělníku v úmyslu vylákat od poškozených finanční prostředky, nabízela k prodeji různé zboží (DVD nosiče, mobilní telefony, PC sestavy, DVD přehrávače, herní konzuli a další věci) prostřednictvím internetového serveru, kde byla zaregistrována pod různými uživatelskými jmény. Za nabízené zboží si nechávala od zájemců předem zaslat finanční prostředky ve výši prodejní ceny, navýšené o náklady na doručení a to na svůj bankovní účet a účet svého přítele, ke kterému měla dispoziční práva.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



Mělničtí kriminalisté sdělili dne 22. března 2010 jednačtyřicetileté ženě z Litoměřicka podezření z trestného činu úvěrového podvodu, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta nebo zákaz činnosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté odhalili výrobce pervitinu



V době nejméně od ledna letošního roku do okamžiku svého zadržení, ke kterému došlo v uplynulých dnech, vyráběl čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka v místě bydliště psychotropní látku metamfetamin (pervitin), a to z volně prodejných léků, které si sám obstarával nákupem v různých lékárnách na území ČR, zejména pak v okolí svého bydliště. V jednom případě si léky potřebné k výrobě psychotropní látky zakoupil v zahraničí. Příležitostně mu s nákupem léků pomáhaly doposud neustanovené osoby, které si od něho později vyrobený pervitin kupovaly. Policisty bylo zjištěno, že podezřelý distribuoval psychotropní látku v místě svého bydliště, kam za ním odběratelé dojížděli a dále v nedalekých Kralupech nad Vltavou. Drogu prokazatelně distribuoval šesti osobám a to vždy za úplatu v blíže nezjištěném množství.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7