https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Policisté kontrolovali ubytovny



Dne 24. března 2010 bylo ve večerních hodinách v teritoriu okresu Mělník vyhlášeno policisty bezpečnostní opatření s pracovním názvem „Vetřelec“. Opatření bylo zaměřeno zejména na pátrání po osobách a věcech pocházejících z trestné činnosti, monitorování osob nacházejících se v různých ubytovacích zařízeních s přihlédnutím k případnému výskytu kriminálně závadových osob. V případě ubytovaných cizinců bylo zjišťováno, zda dodržují pobytový režim a mají platné doklady.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté nalezli odcizené vozidlo



Dne 23. března 2010, nalezli policisté v Neratovicích, ulice V Lesíčkách, v rámci hlídkové činnosti odstavené osobní motorové vozidlo VW Golf. Na místě provedenou lustrací bylo zjištěno, že vozidlo je vyhlášeno do celostátního pátrání, kdy jeho odcizení nahlásil šestačtyřicetiletý majitel dne 21. března 2010 v Praze.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krkavčí matka



Pětačtyřicetiletá žena z Mělnicka si v době od poloviny dubna roku 2008 do konce října letošního roku, neplnila vyživovací povinnost na svou dceru, která jí byla uložena soudem. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 11.500,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Muž okrádal rodinu



Šestačtyřicetiletý muž z Mělnicka, žijící ve společné domácnosti s manželkou a dvěma dospělými syny v rodinném domě na Kostelecku, odcizil uvedeným osobám v  období od ledna roku 2009 do konce ledna roku 2010 cennosti a další majetek. Své čtyřiačtyřicetileté manželce odcizil šperky, které měla uložené v domě, svým synům součástky pro motorová vozidla, které měli uskladněny na pozemku rodinného domu, dále zcizil finanční hotovost, v částce 1.100,- Kč, kterou měla jeho manželka připravenou pro potřeby domácnosti. Celkem muž připravil rodinu o majetek v hodnotě zhruba 26.000,- Kč. Uvedené předměty poté zpeněžil u blíže nezjištěných osob a za získané prostředky si obstarával alkohol.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vandal ničil železniční zastávky



Neznámý pachatel v době od 2. března do 22. března letošního roku, poškodil v katastru obcí Horní Počaply a Cítov na železničních zastávkách celkem 18 kusů dřevěných krycích desek o rozměrech cca 120x120 cm. Dále v katastru obce Dolní Beřkovice poškodil jak na nástupišti tak i na nádraží skleněnou výplň o rozměrech cca 100x 230 cm. Správce objektů si škodu předběžně vyčíslil na částku zhruba 18.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bezpečnostní akce „ Hammer“



Dne 20. března 2010 se v odpoledních hodinách v Neratovicích uskutečnil „ Pochod proti omezování svobody slova, myšlení a názoru“, který svolaly dvě soukromé osoby. Pochod byl za stanovených podmínek městským úřadem v Neratovicích povolen. Dle svolavatelů se akce mělo zúčastnit 50-100 osob. Akce měla být zahájena ve 14:00 hod. na náměstí Republiky, poté měl následovat pochod okolo centra města a akce měla být ukončena v 16:00 rozchodem účastníků.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Muži se nechtělo zpět do vězení



Šestačtyřicetiletý recidivista z Mělnicka byl podmínečně propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody v roce 2009. Trest si odpykával mimo jiné za napadení manželky a útok na veřejného činitele. Po návratu do místa svého bydliště, pokračoval v nevhodném obtěžování své již bývalé osmatřicetileté manželky. Ženu sledoval, obtěžoval v místě bydliště a několikrát jí napadl. Policisté případy vyšetřovali a muži hrozilo, že se opět vrátí do vězení. Podezřelý požadoval po své bývalé manželce a dalších rodinných příslušnících, aby proti němu nevypovídali u soudu a dále chtěl po ženě finanční částku 2.500.000,- Kč, jako vyrovnání. Jeho obtěžování a agresivita narůstaly a vzbudily tak v ženě důvodnou obavu o život a zdraví.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídili pod vlivem alkoholu



Dne 19. března 2010, po dvaadvacáté hodině, kontrolovali mělničtí dopravní policisté v Neratovicích, ulice Na Výslunní, osobní motorové vozidlo VW Passat, které řídil šestatřicetiletý muž z Mělnicka. Policisté na místě provedli u řidiče orientační dechovou zkoušku přístrojem Dräger, kdy mu bylo naměřeno 1,87 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vyhrožoval rodičům



Třiadvacetiletý muž z Mělnicka, který žil ve společné domácnosti se svými rodiči v rodinném domě v katastru obce Velký Borek, tyto v době od začátku ledna roku 2007 do poloviny března letošního roku, několikráte fyzicky napadl a způsobil jim tak lehká zranění a pohmožděniny. Dále muž svým rodičům, šestačtyřicetileté ženě a devětačtyřicetiletému muži, neustále vyhrožoval těžkou újmou na zdraví a usmrcením. Podezřelý svým agresivním chováním vzbuzoval u rodičů obavu o život.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7