https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Přisvojil si peníze obce



Šestačtyřicetiletý muž z Mělnicka, zastávající funkci starosty v jedné z obcí našeho regionu, provedl v době od poloviny června roku 2009 do poloviny listopadu 2009, neoprávněný výběr finančních prostředků z peněžního účtu obce, ke kterému měl ze své funkce dispoziční právo a to v částce ve výši 140.000,- Kč. Vybrané peníze si ponechal pro svou vlastní potřebu a výběr nezanesl do účetních knih obce. Muž tak svým jednáním porušil povinnost uloženou mu zákonem, kdy měl hájit zájmy poškozeného, místo toho si přisvojil cizí věc, která mu byla svěřena a obci způsobil škodu ve výši 140.000,- Kč.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Neplatil výživné



Padesátiletý muž z Mělnicka si v době od konce září roku 2007 do začátku listopadu roku 2009, neplnil vyživovací povinnost na své dva syny, která mu byla uložena soudem. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 130.600,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil pod vlivem



Dne 14. března 2010, po jednadvacáté hodině, kontrolovali v Neratovicích, část Mlékojedy, policisté z místního oddělení, čtyřiadvacetiletého muže, v osobním vozidle Ford Mondeo. Hlídka v rámci kontroly provedla na místě orientační dechovou zkoušku přístrojem Dräger, kdy bylo řidiči naměřeno 2,12 promile alkoholu v dechu. Dále policisté lustrací zjistili, že muž není držitelem žádného řidičského oprávnění na území České republiky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Agresor zadržen



Třiačtyřicetiletý muž z Mělnicka dlouhodobě, nepravidelně, zhruba ve dvaceti případech, týral svou manželku ve společné domácnosti v Neratovicích a to takovým způsobem, že vždy po požití alkoholu jí sprostě nadával, vyhrožoval újmou na zdraví, v jednom případě zabitím a fyzicky jí napadal tak, že jí kopal, mlátil pěstmi a tím jí způsoboval zranění, se kterými poškozená ve většině případů nenavštívila lékaře a to ani v době dvou těhotenství. Pachatel postupně zvyšoval intenzitu a brutalitu útoku, což vyvrcholilo 10. března letošního roku, incidentem, kdy napadl manželku během návštěvy restauračního zařízení v Neratovicích a to tak, že jí opakovaně udeřil nohou od židle přes záda a hlavu. Napadené se podařilo podnik opustit a odebrat se domů.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Policisté objasnili sérii vloupání do vozidel



V uplynulých dnech se podařilo mělnickým kriminalistům ztotožnit osobu pachatele série případů vloupání do vozidel, ke kterým došlo během uplynulého roku na území okresu Mělník, nejčastěji však v okolí Kralup nad Vltavou. Pachatel celkem v osmadvaceti případech vnikl za použití násilí do zaparkovaných automobilů různých značek a odtud poté odcizil vybavení vozu, různé nářadí a osobní věci majitelů. Ve dvou případech vozidla odcizil. Jednalo se o starší typy vozidel Fiat. Celkem způsobil poškozeným škodu ve výši cca 708.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dne 11. března letošního roku, v brzkých ranních hodinách, kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení Horní Počaply, v katastru obce Dolní Beřkovice, osobní motorové vozidlo Vaz, které řídil pětapadesátiletý muž z Mělnicka. Řidič se v rámci kontroly na místě podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Dräger, kdy mu bylo naměřeno 2,08 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil podnapilý



Jednadvacetiletý muž z Mělnicka řídil dne 11. března 2010, po sedmnácté hodině večerní, motorové vozidlo Hyundai v obci Neratovice, část Libiš, ulice Švýcarská. Zde byl kontrolován policejní hlídkou a muž se na místě podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Alco-senzor, kdy mu bylo naměřeno 1,61 promile alkoholu v dechu. Dále hlídka na místě provedenou lustrací zjistila, že muž nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení vozidla



Neznámý pachatel dne 11. března letošního roku, krátce po patnácté hodině odpolední, odcizil na Mělníku, ulice Bezručova, osobní motorové vozidlo Ford Galaxy, které měl majitel zaparkované na parkovišti obchodního domu. Škoda na odcizeném vozidle byla poškozeným vyčíslena na částku cca 250.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil se zákazem



Třiadvacetiletý muž z Mělnicka řídil dne 10. března 2010, v Neratovicích, ulice Kostelecká v podvečerních hodinách, osobní motorové vozidlo Peugeot 106. Hlídka policistů z místního obvodního oddělení u muže provedla kontrolu dokladů a dále orientační dechovou zkoušku, s negativním výsledkem. Lustrací v evidencích bylo zjištěno, že muž má v současné době od správního orgánu vyloven zákaz řízení motorových vozidel a to na dvanáct měsíců, s platností od poloviny března 2009.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7