https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nenapravitelní řidiči



Dne 8. března 2010, v dopoledních hodinách, kontrolovala na Mělníku, ulice Bezručova, hlídka policistů z místního obvodního oddělení, osobní motorové vozidlo Fiat Tempra, které řídil devětatřicetiletý muž z Litoměřicka. Řidič se na místě podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Dräger, s negativním výsledkem a dále se podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek přístrojem Drugwipe 5+, taktéž s negativním výsledkem. Lustrací hlídka dále zjistila, že muž má správním orgánem vydanou platnou blokaci řidičského oprávnění, s platností od listopadu 2008, neboť dosáhl počtu 12-ti trestných bodů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na dceru



Devětačtyřicetiletý muž z Mělnicka si v době od prosince roku 2002 do března 2010, neplnil vyživovací povinnost na svou dceru, která mu byla uložena soudem. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 36.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do garáže



Neznámý pachatel v době od 7. března do 8. března 2010, překonal oplocení pozemku rodinného domu na Mělníku, ulice 17. listopadu, kde následně vnikl do garáže a z ní odcizil věci, např. jízdní kolo, lyže, oblečení, kolečkové brusle, motorovou pilu a další. Majitelka si škodu na odcizených věcech vyčíslila na částku zhruba 96.700,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Prodával opiáty



Čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka v době od listopadu 2007 do ledna 2008 poskytl dalším třem osobám ve věku osmnáct až jednadvacet let na různých místech okresu Mělník celkem ve čtrnácti případech látku metamfetamin (pervitin) a to ve třinácti případech bezplatně a v jednom případě za částku 200,- Kč. Jelikož metamfetamin (pervitin) patří do skupiny látek psychotropních, omamných a návykových a jakákoliv distribuce, výroba či přechovávání je protizákonná, zahájili mělničtí kriminalisté trestní stíhání muže pro trestný čin nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



Padesátiletá žena z Lounska si v průběhu května 2008 zakoupila v prodejně s elektronikou na Mělníku, ulice Bezručova, trezor v hodnotě zhruba 33.000,- Kč a to na základě uzavřené smlouvy o úvěru a úvěrových produktech s pražskou finanční společností. Žena do smlouvy uvedla údaje o svém zaměstnavateli, které, jak později společnost zjistila, jsou nepravdivé. Dále žena porušila smluvní podmínky úvěrové smlouvy, kdy řádně a včas neplatila měsíční splátky. Finanční společnost si škodu vyčíslila na částku cca 33.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškození tabule



Neznámý pachatel v době od osmadvacátého února do prvního března 2010 poškodil světelnou tabuli s  cenami pohonných hmot na benzínovém čerpadle v katastru obce Libiš. Poškozené společnosti tímto jednáním způsobil škodu ve výši cca 35.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zpronevěra



Čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka, předal v období od konce listopadu 2008 do současné doby na blíže nezjištěném místě, pravděpodobně mimo území České republiky, třetí osobě, osobní automobil Mercedes-Benz 320CDI v hodnotě 980.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nález letecké bomby



Dnešního dne po sedmé hodině ranní přijali mělničtí policisté oznámení o nálezu předmětu připomínajícího leteckou bombu. Tento předmět nalezli dělníci při výkopových pracech na stavební parcele nedaleko ulice Nad Drahou, na Mělníku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volant nepatří



Tuto základní poučku slyší snad všichni žáci autoškol již během první vyučovací hodiny. A přesto se najde ještě dost řidičů, kteří si požití alkoholických nápojů před jízdou neodpustí. Své o tom vědí i policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník. Během výkonu hlídkové činnosti v rámci svěřeného teritoria, při které mimo jiné dohlíží na bezpečnost a plynulost silničního provozu, se poměrně často setkávají s řidiči a řidičkami pod vlivem alkoholu nebo jiných omamných a psychotropních látek.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7