https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neplnil závazky



Devětatřicetiletý jednatel dřevozpracující firmy z Mělnicka, v době od konce října 2007 do začátku června 2008, vylákal pod příslibem realizace zakázek od osmi společností finanční prostředky ve výši cca 680.000,- Kč, a to ačkoliv neměl v úmyslu takto převzaté finanční prostředky použít k realizaci objednaných zakázek, neboť přestože, společnost nakoupila v tomto období prokazatelně dřevomateriál v hodnotě nejméně 2.700.000,- Kč, objednané zakázky, nezrealizoval a dřevomateriál použil k dosud nezjištěnému účelu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do novostavby



Dvaadvacetiletý muž z Prahy – východ oznámil na místním obvodním oddělení Mělník, že mu neznámý pachatel v době od 26. února do 1. března 2010, vnikl na neoplocený pozemek novostavby rodinného domu na Mělníku, ulice Vinohradská, kde poté poškodil zámek u vstupních dveří, vnikl dovnitř a zde demontoval a zohýbal měděné rozvody k topení, které byly již zabudovány. Tyto si pachatel poté uschoval do jedné z místností domu. Majitel si škodu na poškozených měděných rozvodech vyčíslil na částku cca 30.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež vozidla



Neznámý pachatel v době od 28. února do 1. března 2010 odcizil na Mělníku, ulice Kosmonautů, motorové vozidlo Volkswagen LT35, bílé barvy, které bylo zaparkované před panelovým domem. Ve vozidle se nacházela elektronika, zdravotní potřeby, kuchyňské spotřebiče, navigace a notebook. Škodu na odcizeném vozidle a věcech si poškozený vyčíslil na částku zhruba 250.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výtržníci



Pětadvacetiletý muž z Prahy se dne 25. února 2010 v podvečerních hodinách nepohodl v obci Tišice, ulice Mlékojedská s dalšími třemi muži ve věku osmadvacet, čtyřiapadesát a šestačtyřicet let. Stalo se to v okamžiku, kdy muži bránili podezřelému ve stupu do místního restauračního zařízení, kde se předtím nepohodl s dalšími návštěvníky. Došlo přitom mezi nimi ke slovní rozepři. Mladík svůj výstup „doprovodil“ údery do vstupních dveří zařízení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dne 26. února 2010 krátce před devátou hodinou večerní kontrolovala hlídka z místního obvodního oddělení v Horních Počaplech v obci Dolní Beřkovice osobní motorové vozidlo Škoda Favorit, které řídil osmatřicetiletý muž z Mělnicka. Hlídka u řidiče provedla na místě kontrolu osobních dokladů a dále se muž podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Dräger, kdy mu byla naměřena hodnota 2,88 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na děti



Sedmatřicetiletý muž z Mělnicka si v době od října roku 2008 do konce ledna 2010, s vyjímkou ojedinělých plateb, neplnil vyživovací povinnost na své dvě dcery, která mu byla uložena soudem. Za sledované období vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 90.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šidil stát na daních



Jednatřicetiletý podnikatel z Mělnicka, řádně nezdanil svůj příjem za rok 2005 přesahující částku jeden milión korun. Svým jednáním neoprávněně snížil základ daně o částku ve výši cca 284.000,- Kč. Tímto jednáním se dopustil trestného činu zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté obvinili muže z výroby pervitinu



Pětadvacetiletý muž z Mělnicka si v době od července 2009 do současné doby opatřil a přechovával u sebe prekursory, tedy látky a předměty určené k nedovolené výrobě psychotropní látky pervitin a za pomoci těchto prostředků pro svou potřebu sám pervitin v nepravidelných intervalech vyráběl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež věcí z trafostanice



V době od 18. února do 22. února 2010 poškodil neznámý pachatel oplocení trafostanice na Mělníku, ul. Hleďsebská. Následně vnikl na přilehlý pozemek a zde odcizil měděný materiál. Poté z garáže objektu ještě odcizil 700 metrů různých kabelů, řetězovou pilu,krabice se zářivkami a další elektroinstalační materiál. Svým jednáním způsobil poškozeným firmám škodu ve výši zhruba 428 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7