https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neplatil výživné



Policisté z Lužce nad Vltavou sdělili dne 17. února 2010 pětačtyřicetiletému muži z Mělnicka podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



Devětadvacetiletý muž z Litoměřicka zakoupil na konci března 2008 na Mělníku, ulice Bezručova v prodejně elektroniky prostřednictvím smlouvy o revolvingovém úvěru televizor v hodnotě zhruba 35 000,-Kč. Úvěr, který mu byl poskytnut do současné doby nesplácí a jak vyšlo během vyšetřování najevo, uvedl muž do smlouvy adresu zaměstnavatele, u kterého nikdy nepracoval.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nařízení soudu nerespektovali



Dva řidiči, kteří byli kontrolováni policisty na Mělnicku dne 17. února 2010 si evidentně nedělali těžkou hlavu z pravomocných rozhodnutí soudů, které jim zakázali řízení motorových vozidel. Nejenom, že usedli za volant , ale jeden z nich byl pod vlivem alkoholu a druhý si přivodil trestní stíhání neznalostí právních předpisů, která jak je známo nikoho neomlouvá.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškodil vysavač a vloupal se do dílny



Neznámý pachatel v době od šestnáctého do sedmnáctého srpna loňského roku poškodil v areálu benzinového čerpadla na Mělníku, ulice Pražská petlice visacích zámků vysavače, vnikl dovnitř a zde odcizil mincovník. Svým jednáním způsobil provozovateli celkovou škodu ve výši cca 10 000,-Kč. Policisté z místního obvodního oddělení případ šetřili jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Maření výkonu úředního rozhodnutí



Mělničtí dopravní policisté kontrolovali dne 15. února 2010 na Mělníku, ulice Bezručova osobní motorové vozidlo Opel, které řídil devětatřicetiletý muž z Litoměřicka. Jeho lustrací bylo zjištěno, že řidič usedl za volant i přesto, že má platnou blokaci řidičského průkazu uloženou mu správním orgánem. Dále se muž podrobil orientační zkoušce na alkohol, která skončila negativně a orientační zkoušce na užití omamných a psychotropních látek , za pomoci testeru Drugwipe, která byla pozitivní na Amphetamin a Canabis.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pád z okna


Dnešního dne zhruba v 07:30 h došlo v Neratovicích, ulice Kojetická k pádu nezletilého chlapce z okna v šestém patře panelového domu. Na místo byli přivoláni policisté a rychlá záchranná služba. Zraněný chlapec byl následně převezen letecky do nemocnice ve vážném stavu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloděj kabelek dopaden



Neznámý pachatel dne 23. října 2009 v odpoledních hodinách strhl jednapadesátileté ženě v Neratovicích, ulice Alšova z ramene tašku, ve které měla doklady, platební karty, finanční hotovost a dva mobilní telefony. Přitom srazil poškozenou na zem a žena si pádem přivodila zranění, hodnocené lékařem jako těžké.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ukradená měď



V době od čtrnáctého do patnáctého února letošního roku odcizil neznámý pachatel na železniční trati mezi Všetaty a Byšicemi měď ze dvou transformátorů, čímž způsobil jejich majiteli škodu ve výši cca 150 000,-Kč.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Křivé obvinění



Dne 4. července 2009 podala na Obvodním oddělení PČR Neratovice devětatřicetiletá žena z Mělnicka trestní oznámení na dvaatřicetiletou ženu. Policistům uvedla, že údajná pachatelka na ní měla téhož dne v obci Libiš, ulice Železniční najíždět osobním motorovým vozidlem Škoda, následkem čehož oznamovatelka upadla a způsobila si zranění. Tuto výpověď potvrdil i její čtyřiatřicetiletý přítel. Policisté v rámci šetření případu a výslechů svědků zjistili, že se výše uvedené oznámení nezakládá na pravdě. Oznamovatelka a její přítel chtěli pouze údajné pachatelce přivodit trestní stíhání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7