https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Beseda s žáky devátého ročníku



Policisté z preventivně informační skupiny ÚO PČR Mělník společně se zástupcem vedení obvodního oddělení PČR Lužec nad Vltavou dnešního dne zavítali mezi žáky deváté třídy základní školy tamtéž.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval rozhodnutí soudu



Šestatřicetiletý muž z Mělnicka řídil dne 11. února 2010 v dopoledních hodinách v obci Libiš, ulice Budovatelů, osobní automobil Škoda Felicie. Na místě byl kontrolován policejní hlídkou  z místního oddělení PČR, která lustrací zjistila, že muž má v současné době soudem vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu 18-ti měsíců a to od března loňského roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nález odcizeného vozu



Dne 11. února 2010 v podvečerních hodinách vyjela policejní hlídka na základě upozornění občanů na lesní cestu v katastru obce Horní Počaply. Zde se nacházelo osobní vozidlo Renault 19, bez registračních značek. Policisté následnou kontrolou zjistili, že značky se nachází uvnitř vozidla a jejich lustrací vyšlo najevo, že se jedná o automobil, který je od poloviny ledna letošního roku v pátrání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šíření poplašné zprávy



Dne pátého října 2009 v dopoledních hodinách oznámil anonym na linku 112, že v budově odborného učiliště v Neratovicích je uložena bomba a zavěsil. Na místo vyjeli policisté, kteří následně evakuovali cca 330 studentů a zaměstnanců školy. Poté byla provedena fyzická kontrola objektu, které se zúčastnil i policejní psovod se speciálně vycvičeným psem. Touto kontrolou nebyl žádný nástražný výbušný systém nalezen a chod školy byl zhruba po třech hodinách opět obnoven. Školou nebyla vyčíslena žádná škoda.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravně bezpečnostní akce


Na základě plnění úkolů Policie ČR, stavu bezpečnostní situace a současně došlých podnětů ze strany občanů a místních samospráv, byla dne 10. února 2010 v době od 04:00 hodin do 15:00 hodin dopravními policisty z Územního odboru Policie ČR Mělník uskutečněna preventivní akce zaměřená na dodržování rychlosti a dalších předpisů týkajících se nákladní přepravy v našem regionu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



Třiadvacetiletý muž z Mělnicka v březnu 2008 uzavřel smlouvu o poskytnutí úvěru na částku ve výši 83.000,- Kč v jedné z poboček finančního ústavu v Neratovicích, nám. Republiky. Do žádosti o úvěr uvedl, svůj čistý měsíční příjem a dále, že je zaměstnancem společnosti se sídlem na Praze – východ. Po uzavření smlouvy finanční ústav zjistil, že muž nebyl nikdy v uvedené společnosti zaměstnán a uvedený příjem je taktéž fiktivní. Dále muž řádně a včas nehradil jednotlivé splátky dle smluvního ujednání a to i přes opakované upomínání finanční instituce.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do stavební buňky



Neznámý pachatel v době od 9. do 10. února 2010 vnikl na neoplocení pozemek, kde probíhá výstavba rodinných domů a ze stavební buňky, umístěno na pozemku, odstranil mříže na oknech, vnikl dovnitř a odtud následně odcizil hutní pěchy, řezačky a další nářadí. Svatební firmy si předběžně škodu na odcizených věcech vyčíslili na částku zhruba 174.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil bez řidičáku



Policisté z obvodního oddělení Mělník kontrolovali dne 10. února 2010, krátce po třetí hodině ranní, na Mělníku, ulice Bezručova, devětatřicetiletého muže z Litoměřicka, který řídil osobní motorové vozidlo Opel Kadet. Hlídka na místě provedla lustraci v evidencích, kde bylo zjištěno, že řidič má v současné době odebrán řidičský průkaz na základě rozhodnutí správního orgánu, neboť v listopadu 2008 dosáhl počtu 12-ti trestných bodů. Muž se na místě podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Dräger s negativním výsledkem a dále orientační zkoušce ke zjištění požití omamných a psychotropních látek přístrojem Drugwipe, která byla dopadla s pozitivním výsledkem na látku Amphetamin.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nenapravitelný recidivista



Neznámý pachatel v době od 2. února do 6. února 2010 na Mělníku, ulice Okružní, překonal oplocení pozemku rodinného domu, vnikl na dvorek a dále do garáže, odkud následně odcizil gola sadu zn. Extol a dále čtyři kusy litých kol s pneumatikami zn. Borbet. Majitel si škodu na odcizených věcech vyčíslil na částku zhruba 8.500,- Kč. Ve stejném období neznámý pachatel na Mělníku, ulice Růžová, překonal oplocení pozemku rodinného domu a z volně přístupné garáže následně odcizil vrtačku a brusku. Poškozený si v tomto případě škodu vyčíslil na částku cca 2.000,- Kč. Policisté oba případy začali vyšetřovat jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství 4 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7