https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Beseda ve škole



Dnešního dne navštívili policisté z preventivně informační skupiny Územního odboru PČR Mělník základní školu v Liběchově. Zde se poté během několika vyučovacích hodin postupně sešli s žáky prvních až pátých tříd. Tématem besedy byly různé nešvary, se kterými se děti mohou setkat během školní docházky nebo při mimoškolních aktivitách. Děti s policisty hovořili na témata: bezpečnost při cestě ze školy a do školy, šikana, vandalství, prevence užívání návykových látek, používání zábavní pyrotechniky, počítačová kriminalita a v neposlední řadě policisté varovali děti před kontaktem s neznámými osobami.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Dobromila“



Dne 5. února 2010 ve večerních hodinách se uskutečnilo na území okresu Mělník další z řady preventivně bezpečnostní opatření, které se na základě vyhodnocení dosavadní bezpečnostní situace v okrese Mělník zaměřilo na kontrolu bezpečnosti silničního provozu, pátrání po osobách, vozidlech a věcech a prevenci trestné činnosti v regionu. Mimo jiné policisté dohlíželi na to, zda řidiči před jízdou nepožili alkoholické nápoje nebo jiné návykové látky a pátrali po osobách, na které byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu. Opatření bylo ukončeno dne 6. února 2010 v ranních hodinách.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Velmi snaživý dřevorubec



V první polovině měsíce ledna 2010 navštívil ve dvou případech devatenáctiletý muž z Prahy prodejnu na Mělníku, ulice Vodárenská. Při každé ze svých návštěv, které vykonal těsně před zavírací dobou, odcizil z volně přístupného regálu v prodejně dva kusy sekyrek zn. Fiskars Handy, které následně uschoval pod oblečení (vždy jednu sekyrku zasunul do nohavice kalhot) a následně prošel přes pokladní zónu bez zaplacení. Svým jednáním způsobil obchodní společnosti škodu ve výši 6.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradla opiáty



Devětadvacetiletá žena z Mělnicka dne 30. ledna 2010 v areálu nemocnice s poliklinikou na Mělníku, vnikla bez užití násilí na jednom z oddělení do skříňky určené pro léky a následně do malého trezoru, který je určen pro úschovu opiátů. Odtud poté odcizila pět kusů ampulí s opiátem Dolsin, v hodnotě zhruba 50,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídili se zákazem



Policisté z obvodního oddělení Lužec nad Vltavou, dne 31. ledna 2010, krátce po dvaadvacáté hodině, kontrolovali v katastru obce Hořín, část Vrbno, osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které řídil dvaatřicetiletý muž z Děčínska. Hlídka na místě lustrací zjistila, že muž má od soudu vydaný platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu 12-ti měsíců a to od října 2009. Řidič o tomto prokazatelně věděl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Obvodní oddělení má nového vedoucího


Dne 1. února 2010 byl uveden do funkce vedoucího obvodního oddělení Policie (OOP) ČR Mšeno npor. Bc. Martin Šnýdr. Na této pozici střídá svého předchůdce npor. Jana Zabilanského, který tuto funkci vykonával od roku 1991 a na sklonku loňského roku opustil policejní řady a odešel na zasloužený odpočinek. Nového vedoucího do funkce uvedl vedoucí Územního odboru vnější služby Policie ČR Mělník plk. Ivan Žučenko. Zároveň s tím, potvrdil ve funkci zástupce vedoucího výše uvedeného oddělení npor. Stanislava Stinku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Spadl pod autobus



Dne 29. ledna 2010 krátce před dvacátou hodinou zastavil na autobusové zastávce v Neratovicích, ulice 28. října šestatřicetiletý řidič autobusové linky jedoucí z Prahy. Poté otevřel dveře autobusu, aby umožnil cestujícím vystoupit. Když opětovně dveře zavřel a rozjel se ze zastávky , slyšel náraz do boku autobusu a křik. Okamžitě zastavil a šel se podívat , co se stalo.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež peněženky



Dne 18. ledna 2010 oznámila mělnickým policistům devětadvacetiletá žena z Mladoboleslavska, krádež peněženky a hotovosti, ke které došlo téhož dne při nákupu na Mělníku, ulice Vodárenská. Neznámý pachatel způsobil poškozené svým činem škodu ve výši zhruba 7.000,- Kč. Policisté věc začali šetřit jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Drogám stop!



Tento nadpis není pouze heslem. Středočeští policisté si plně uvědomují, že problematika šíření a užívání omamných a psychotropních látek je záležitost, která dlouhodobě zasahuje do života společnosti . Nejde jen o drogy, dealery a narkomany samotné, na jejich aktivity se váže další trestná činnost, jako např. krádeže, loupežná přepadení, prostituce a v neposlední řadě užití drog před usednutím za volant.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7