https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Řídili se zákazem



Policisté z obvodního oddělení Horní Počaply dne 25. ledna 2010 krátce po dvaadvacáté hodině večerní kontrolovali na Mělníku, ulice Pražská, osobní motorové vozidlo Ford Fiesta, které řídil devětatřicetiletý muž z Litoměřicka. Muž hlídce na místě ke kontrole předložil pouze OP a malý technický průkaz k vozidlu. Policisté lustrací zjistili, že řidič v listopadu 2008 dosáhl počtu 12-ti bodů a správní orgán mu vydal platnou blokaci řidičského oprávnění. O tomto muž prokazatelně věděl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Přistižena při krádeži



Dne 25. ledna 2010, krátce po poledni, nakupovala v obchodě na Mělníku, ulice Bezručova, osmapadesátiletá žena, která si do nákupního vozíku odložila svou kabelku s peněženkou, v níž měla doklady a finanční hotovost ve výši 950,- Kč. V průběhu nákupu, přistoupila k jejímu vozíku cizí žena, která využila chvilkovou nepozornost nakupující a z kabelky odcizila peněženku. Její čin byl však zpozorován poblíž stojícími lidmi, což pachatelku vylekalo, odhodila odcizenou peněženku i s veškerými věcmi uvnitř do nejbližšího regálu a co nejrychleji se snažila opustit prostory obchodu. Na základě upozornění nakupujících, byla žena následně zadržena ostrahou objektu a předána hlídce Policie ČR.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bezpečnostní akce „Výhra“



Dne 23. ledna 2010 proběhla ve večerních hodinách na území okresu Mělník bezpečnostní akce zaměřená na kontrolu restauračních, zábavních zařízení, heren, barů, nádražních budov a dalších objektů. V rámci kontroly bylo zjišťováno, zda nedochází k podávání alkoholických nápojů a distribuci omamných a psychotropních látek osobám mladším 18-ti let. Dále policisté kontrolovali, zda se osoby mladistvé nenachází v prostorech, kde jsou umístěny výherní automaty. Akce se zúčastnilo zhruba padesát policistů vnější služby a služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru PČR Mělník. Na opatření spolupracovaly i další složky, Celní správa a za pověřené obce pracovnice odboru sociálně-právní ochrany dítěte (OSPOD).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý výtržník



Třiadvacetiletý muž z Mělnicka dne 22. ledna 2010 po dvaadvacáté hodině na Mělníku, ulice Sokolovská, vulgárně urážel mladou ženu, která se s přítelem a dítětem v náručí vracela domů. Pachatel do ženy během urážení strčil, nevhodně ji osahával a činil jí sexuální návrhy. Když se před ním dvojice uchýlila do domovního vchodu, pachatel u něho rukou rozbil skleněnou výplň, přičemž si způsobil řezné zranění na ruce. I poté ve svém jednání pokračoval a vyhrožoval dvojici, že je zabije i s dítětem a přitom po nich hodil střep z rozbitých dveří. Nikoho z napadených naštěstí nezasáhl. Přesto u nich svým jednáním vzbudil důvodnou obavu o jejich život a zdraví.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval trestní příkaz



Hlídka policistů z oddělení v Horních Počaplech kontrolovala dne 22. ledna 2010, krátce po půlnoci na Mělníku, ulice Kamenická, čtyřiatřicetiletého cizího státního příslušníka. Následnou lustrací muže bylo zjištěno, že mu byl v srpnu 2008 soudem uložen trest vyhoštění z území České republiky, v trvání 5-ti let. Muž se tedy na území ČR zdržuje neoprávněně.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zákaz nerespektovali



Dvaatřicetiletého muže z Litoměřicka kontrolovali dne 20. ledna 2010 ve večerních hodinách za volantem osobního motorového vozidla Škoda Forman policisté z oddělení PČR Horní Počaply v obci Cítov. Kontrolou řidiče bylo zjištěno, že mu byl vysloven zákaz řízení motorových vozidel na dobu osmnácti měsíců a to od října loňského roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Podílnictví



Mělničtí kriminalisté zahájili dne 21. ledna 2010 trestní stíhání jednatřicetiletého muže z Mělnicka pro výše uvedený trestný čin, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od šesti měsíců do pěti let nebo trest peněžitý.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídili se zákazem



Dne 19. ledna 2010 po dvaadvacáté hodině večerní kontrolovali policisté z obvodního oddělení Lužec nad Vltavou, na silnici č. II/608 v katastru obce Nová Ves, pětačtyřicetiletého muže z Litoměřicka, který řídil osobní motorové vozidlo Fiat Tempra. Hlídka kontrolou v evidencích Policie ČR na místě zjistila, že řidič má v současné době vysloven soudem platný zákaz řízení na dobu 48 měsíců a to od května roku 2007 a dále zákaz řízení vyslovený správním orgánem na dobu 24 měsíců a to od května 2011.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež mobilního telefonu



Dne 24. prosince 2009 v dopoledních hodinách na Mělníku, ulice Fibichova, odcizil neznámý pachatel v obchodě z prodejního pultu volně odložený mobilní telefon zn. Samsung, čímž způsobil jeho majitelce škodu ve výši zhruba 8.500,- Kč. Poškozená případ oznámila na místní oddělení Policie ČR, kde byla věc šetřena jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7