https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní situace – listopad 2014




  2014 2013
Celkem DN 61 45
Úmrtí 3 0
Těžké zranění 3 4
Lehké zranění 7 0
Celková škoda 4 027 100 2 386 900

Při vyšetřování dopravních nehod, ke kterým došlo na našich silnicích během uplynulého měsíce, odhalili mělničtí dopravní policisté dva jejich viníky pod vlivem alkoholu, vloni to byly čtyři případy. Policisté celkem rozdali v rámci šetření nehod blokové pokuty ve výši 18 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda sanitního vozu


Devětadvacátého listopadu letošního roku, krátce po čtrnácté hodině, došlo na silnici II. třídy, v katastru obce Nebužely k dopravní nehodě mezi sanitním vozem převozní služby Ford Transit a pevnou překážkou. V době nehody řídil automobil dvaačtyřicetiletý řidič z Prahy a spolu s ním cestoval v zadní části sanitky čtyřiapadesátiletý pacient.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hospodaření Nemocnice Mělník patří mezi nejlepší. Oceňují ji ale i pacienti.


   Mělník, 27. listopadu 2014 – Nemocnice Mělník zaznamenala úspěch v celostátním projektu „Nemocnice ČR 2014“. V oblasti „Finanční zdraví nemocnic 2014“ se umístila na třetím místě. Zároveň zvítězila i v kategorii „Skokani roku 2014“ a obsadila přední místa v hodnocení pacientů v rámci Středočeského kraje. 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Internetový podvodník


   Mělnický policejní vyšetřovatel sdělil sedmnáctého října letošního roku dvaatřicetiletému muži z Prahy podezření z trestného činu podvod.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace – říjen 2014


Při vyšetřování dopravních nehod, ke kterým došlo na našich silnicích během uplynulého měsíce, odhalili mělničtí dopravní policisté tři jejich viníky pod vlivem alkoholu, vloni to byl jeden případ. Policisté celkem rozdali v rámci šetření nehod blokové pokuty ve výši 31 100,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Chtěl si půjčit na odcizené doklady


   Pětadvacetiletý muž z Mělnicka odcizil na sklonku července letošního roku svému o dva roky staršímu kolegovi na pracovišti v Neratovicích občanský a řidičský průkaz. S těmito doklady se poté pokusil získat půjčky od úvěrových společností. V jednom případě se jednalo o částku 25 000,-Kč a ve druhém nebyla konečná částka stanovena. Poškozený stačil celý proces stornovat, protože byl v rámci vyřizování žádostí kontaktován poskytovateli půjček.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až pětiletý trest za týrání


   V době od listopadu 2013 do září letošního roku, na jedné z mělnických ubytoven, po požití alkoholu a léků slovně a fyzicky napadal třiatřicetiletý muž svoji o osm let starší družku. Důvodem jeho jednání byly neshody vznikající ze žárlivosti a dohady o peníze. K útokům, které zahrnovaly nadávky, facky a rány pěstí do celého těla docházelo i před svědky. Poslední napadení se odehrálo v polovině září. Poškozené se pak podařilo utéct ke známým na ubytovnu a poté ke svým příbuzným.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nepoučil se a skončil ve vazební věznici


   Pětadvacátého října letošního roku, v časných ranních hodinách, vykonávali strážníci Městské policie Odolena Voda hlídkovou činnost na silnici mezi obcemi Zlosyň a Úžice. Přitom je ohrozil řidič osobního vozidla Peugeot 306, který se k nim přiřítil v protisměru prostředkem vozovky. Když strážníci z nebezpečné situace vymanévrovali, vydali se za silničním pirátem. Pronásledovaný vůz zanedlouho zastavili a zjistili, že se za volantem nachází osmatřicetiletý muž z Mělnicka. Šofér se s nimi odmítal bavit, nechtěl se podrobit dechové zkoušce a odmítl předložit doklady s tím, že chce na místo hlídku státních policistů. Na jejich příjezd však nečekal a v nestřežený okamžik utekl do nedalekého pole. Na místě zůstalo jen vozidlo s osobními věcmi.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizil botu a putuje za mříže


   Jednadvacátého října letošního roku, v pravé poledne, navštívil prodejnu na Mělníku, v ulici Bezručova, devětatřicetiletý recidivista z Děčínska. Uvnitř obchodu přistoupil k regálu s obuví, kde si chvilku prohlížel pár sportovních bot. Další cesta vedla k jinému stojanu, odkud odebral tři kusy sušenek. Následně se k botám vrátil, tentokrát však jednu vzal a schoval do kalhot. Takto vybaven prošel pokladní zónou, kde zaplatil pouze oplatky a pokusil se s prodejny odejít. Byl však zachycen ostrahou a nakonec skončil v rukou policistů. Kdyby s nezaplacenou botkou odešel, způsobil by škodu ve výši cca 700,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7