https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neplatila alimenty



Jednadvacetiletá žena z Mělnicka si v době od srpna 2009 do současné doby řádně neplnila vyživovací povinnost na svého syna, uloženou jí soudem. Tímto jednáním vznikl za sledované období dluh na neurazeném výživném ve výši 18.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bezpečnostní akce „Chaty“



Dnešního dne proběhla na území okresu Mělník bezpečnostní akce, které se zúčastnilo dvacet policistů pořádkové policie a služby kriminální policie a vyšetřování. Dále byli v rámci akce nasazeni čtyři policejní psovodi se služebními psi. Opatření bylo zaměřeno na kontrolu rekreačních lokalit na Liběchovsku, Kokořínsku a Kostelecku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Prevence v DDŠ Liběchov



Dnešního dne navštívili policisté z preventivně informační skupiny Územního odboru Policie ČR Mělník Dětský domov se školou v Liběchově. Zde poté proběhla přednáška na téma „Prevence rizikového chování“, které se zúčastnilo patnáct dětí z tohoto zařízení ve věku dvanáct až patnáct let.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Krádež peněz



Devětadvacetiletá žena z Mladoboleslavska oznámila dne 18. ledna 2010 v odpoledních hodinách na obvodním oddělení PČR Mělník krádež finanční hotovosti ve výši zhruba 7.000,- Kč. Ke krádeži mělo dojít téhož dne na Mělníku, ulice Vodárenská, při nákupu v obchodním domě. Zde jí měl peněženku s finanční hotovostí odcizit neznámý pachatel, za blíže nezjištěných okolností.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dopravní policisté kontrolovali dne patnáctého ledna 2010 ve večerních hodinách v Neratovicích, ulice Palackého, osobní motorové vozidlo Škoda Favorit, které řídil šestadvacetiletý muž z Mělnicka. U řidiče byla následně provedena orientační dechová zkouška, která skončila naměřenou hodnotou 1,98 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do trafiky



Dne 14. ledna 2010 před čtvrtou hodinou ranní poškodili dva muži z Teplicka ve věku jednadvacet a třiadvacet let vstupní dveře do trafiky na Mělníku, ulice Pražská. Poté z nedaleko odstaveného vozidla Ford Mondeo, se kterým na místo činu přijeli, přinesli igelitové pytle a do nich v prodejně postupně naskládali cigarety a další zboží. Přitom byli přímo na místě zadrženi hlídkou obvodního oddělení PČR Mělník. Jejich třetí komplic, dvacetiletý muž z Teplicka, který po celou dobu hlídal pohyb osob v okolí, z místa uprchl. Svým jednáním pachatelé způsobili provozovateli trafiky škodu ve výši zhruba 133.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Ctirad“



V době od 20:00 hodin dne 16. ledna do 02:00 hodin dne 17. ledna 2010 proběhla na území okresu Mělník bezpečnostní akce zaměřená na dohled nad bezpečností silničního provozu, pátrání po osobách, vozidlech a věcech pocházejících z trestné činnosti. V neposlední řadě kontrolovali policisté, zda řidiči před jízdou nepožili alkoholické nápoje a zaměřili se na případné zjištění pachatelů trestné činnosti na úseku krádeží a vloupání do osobních vozidel.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil alimenty



Šestatřicetiletý muž z Mělnicka v době od května 2009 do současné doby, s vyjímkou ojedinělé platby, neplatil řádně výživné na svého syna, stanovené mu soudem. Tímto jednáním vznikl za sledované období dluh na neuhrazeném výživném ve výši 16.500,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ohrožování výchovy dítěte



Mělničtí kriminalisté dne 12. ledna 2010 předali usnesení pro výše uvedený přečin jednasedmdesátiletému muži z Krnovska. Tento se měl přečinu dopustit v době od prvního do desátého ledna 2010 na Mělníku, v ulici Dukelská, tím, že oslovil nezletilého chlapce a toho poté zval k sobě s tím, že budou sledovat pořady se sexuální tématikou. V druhém případě se nezletilého nevhodně dotýkal, údajně zkoušel, zda je lechtivý a následně s ním chtěl hrát karty, přičemž součástí hry měly být sexuální praktiky. Ve stejné době na tom samém místě oslovil dalšího nezletilého chlapce a tomuto kladl nevhodné otázky, týkající se sexu.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7