https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Odcizení elektrocentrály



Neznámý pachatel v době od října 2009 do čtvrtého ledna 2010 odcizil z objektu Zdravotní záchranné služby v Neratovicích, ulice Mánesova elektrocentrálu a 20 l benzinu. Věci byly odcizeny z odstaveného nákladního automobilu Praga V3S. Poškozené organizaci tak způsobil škodu ve výši cca 21 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do vodní elektrárny



V době od druhého do třetího ledna 2010 poškodil neznámý pachatel okno u budovy vodní elektrárny v Neratovicích – Lobkovicích a vnikl do objektu. Zde následně odcizil kancelářské vybavení a motocykl Yamaha, který zde byl zaparkovaný. Svým jednáním způsobil škodu ve výši cca 180 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež mobilu



Neznámý pachatel odcizil dne 1. ledna 2010 v dopoledních hodinách na Mělníku, ulice Legionářů, v baru mobilní telefon Samsung, který odložil jeho majitel na barový pult. Svým činem způsobil pachatel škodu ve výši zhruba 12 800,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výtržnictví



Další čtyřiatřicetiletý muž, tentokrát z Mělnicka zakončil oslavy Nového roku na policejní služebně. Muž nejprve dne 1. ledna 2010 kolem páté hodiny ranní z blíže nezjištěných příčin zdemoloval zařízení salonku v restauračním zařízení, v Klech – Krauzovně. Následně před restaurací poškodil vozidlo rychlé záchranné služby, jehož osádka po incidentu na místě zakročovala a jako by to nestačilo, vyhrožoval smrtí několika přítomným osobám. Jeho řádění učinili přítrž až policisté, kteří dorazili na místo a muže zajistili. Předběžná škoda byla vyčíslena na částku 45 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškození vozidla



Dne prvního ledna 2010 před druhou hodinou ranní na Mělníku, ulice Tyršova poškodil čtyřiatřicetiletý muž z Prostějovska zaparkované osobní vozidlo Renult Clio a to tak, že přešel po celé délce vozu, přičemž poškodil kapotu, střechu vozu a střešní anténu. Svým jednáním způsobil škodu ve výši zhruba 30 000,-Kč. Následně odešel do nedalekého baru, kde byl zanedlouho poté zadržen hlídkou městských strážníků, kteří vyjeli na místo na základě žádosti policistů z obvodního oddělení Policie ČR Mělník. Na toto oddělení byl pachatel poté převezen. V rámci šetření se podrobil orientační dechové zkoušce, která naměřila hodnotu 2,27 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nehody byly i o svátcích



Dne 23. prosince 2009 po osmé hodině večerní, došlo v katastru obce Kozomín, na silnici II/608 k dopravní nehodě osobního automobilu Fiat Stilo, které řídil dvaadvacetiletý řidič z Mělnicka. Společně s ním ve vozidle seděl dvacetiletý spolujezdec z Mělnicka. Řidič vozidla jel svým vozidlem od obce Postřižín ve směru na obec Kralupy nad Vltavou. Svou rychlou jízdu nepřizpůsobil stavu a povaze vozovky a v místě, kdy projel mírně levotočivou zatáčku, dostal na mokré a místy zmrzlé vozovce smyk. Následkem toho řidič s vozidlem sjel do pravého silničního příkopu, kde se několikrát otočil přes střechu. Při tomto došlo ke střetu s reklamní cedulí, která byla tímto taktéž poškozena. Řidič byl při nehodě lehce zraněn, na místo byla přivolaná RZS, která na místě řidiče ošetřila a poté následně odvezla do nemocnice. Spolujezdec vyvázl z nehody bez zranění. Škoda na vozidle byla na místě předběžně vyčíslena na částku 100.000,- Kč. Škoda na poškozené reklamní ceduli je ve výši cca 5.000,- Kč. Policisté provedenou orientační dechovou zkouškou, na místě, u řidiče alkohol vyloučili.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vydával se za bratra



Policisté z mělnického obvodního oddělení dne 26. prosince 2009, krátce po poledni, kontrolovali na Mělníku, ulice Bezručova, pětačtyřicetiletého řidiče z Litoměřicka, který řídil osobní motorové vozidlo Škoda Forman. Muž policejní hlídce nepředložil doklady potřebné pro provoz a řízení motorového vozidla a nepředložil ani své osobní doklady. Hlídka proto řidiče vyzvala k sdělení jeho osobních údajů, které tyto následně kontrolovali v evidencích Policie ČR. Při tomto bylo policisty zjištěno, že muž úmyslně uvedl osobní údaje svého bratra, neboť se tak chtěl vyhnout trestnímu stíhání. Dále policisté zjistili, že muž má v současné době vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu 36 měsíců s platností od října 2007, které mu vydal Krajský soud a že nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

I o svátcích se kradlo



Neznámý pachatel dne dvaadvacátého prosince 2009 po třinácté hodině odpolední, na Mělníku, v ulici Bezručova, využil nepozornosti třiašedesátileté ženy z Mělnicka, v době, kdy nakupovala v obchodě a z nákupní tašky, kterou měla poškozená uloženou v nákupním vozíku jí odcizil peněženku s doklady a finanční hotovostí a dále platební kartu. Poškozená následně zjistila, že pachatel jí z odcizené platební karty vybral finanční částku ve výši cca 30.000,- Kč. Žena před svátky přišla celkem o 33.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatí na dítě



Šestadvacetiletý muž z Uhersko-Hradišska si v době od srpna 2008 do současné doby, s vyjímkou ojedinělých plateb, řádně neplnil vyživovací povinnost na své dítě, která mu byla uložena rozsudkem Okresního soudu Mělník, čímž vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši cca 27. 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7