https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Řídil bez dokladů


Mělničtí dopravní policisté dne jednadvacátého prosince 2009, v odpoledních hodinách kontrolovali v obci Liběchov osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které řídil šestatřicetiletý muž z Litoměřicka. Policisté při následné kontrole zjistili, že muž nevlastní žádné řidičské oprávnění a v evidencích je veden jako neřidič.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „KAPSA“



Dne 19. prosince 2009 proběhla na území okresu Mělník bezpečnostní akce „KAPSA“, která byla zaměřena na kontrolu parkovišť, pátrání po osobách , motorových vozidlech a věcech pocházejících z trestné činnosti. Dále se akce zaměřila především na prevenci kriminality , zejména v oblasti krádeží a vloupání do motorových vozidel, dále na krádeže v obchodech, na parkovištích. Akce samotná byla rozdělena do tří částí. Střídavě se policisté zaměřovali na větší města v našem regionu a to postupně na Neratovice, Kralupy nad Vltavou a Mělník, kde procházeli a kontrolovali obchody, hypermarkety a parkoviště, všude tam, kde se vyskytuje větší počet lidí.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do novostavby



V době od třináctého do sedmnáctého prosince 2009 se neznámý pachatel vloupal do novostavby rodinného domu v obci Borek a to tak, že poškodil oplocení pozemku, poté poškodil vchodové dveře do domu, kde následně odcizil starožitnosti, jízdní kola, elektroniku, nářadí, sekačku, pletivo, elektrocentrálu a další věci. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu poškozením ve výši 269.000,- Kč. Škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na částku cca 322.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení peněz


Dva neznámý pachatelé, muž a žena, dne osmnáctého prosince 2009, vstoupili společně do prodejny knihkupectví na Mělníku, nám. Karla IV., po sedmnácté hodině večerní, za účelem nákupu dětské knihy. V obchodě se nacházely v uvedenou dobu dvě prodavačky. Zatímco jedna se věnovala zákazníkům, druhou zaměstnal svými všetečnými otázkami k dětským knihám jeden z pachatelů a druhý nepozorovaně vstoupil do vedlejší místnosti, kanceláře, kde odcizil finanční hotovost ve výši cca 121.500,- Kč. Po odcizení peněz oba pachatelé odešli z obchodu neznámo kam. Obě prodavačky k popisu muže uvádí, že byl vysoký cca 185 cm, věk okolo 45 let, obézní postavy, delší světle vlnité vlasy, na sobě měl béžovou mikinu s kapucí a černou bundou. Ženu, která byla s mužem, popisují jako 175 cm vysokou, věk okolo 40 let, obézní postavy, světle vlnité rozpuštěné vlasy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na děti



Dvaačtyřicetiletý muž z Mělnicka si v době od ledna 2009do současné doby řádně neplnil vyživovací povinnost na své dvě děti, uloženou mu soudem a tímto jednáním vznikl za sledované období dluh na neuhrazeném výživném ve výši cca 37.200,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



V březnu 2008 si zakoupil dvaadvacetiletý muž z Litoměřicka v prodejně na Mělníku, ulice Bezručova, televizor v hodnotě 30.190,- Kč a to prostřednictvím smlouvy o úvěru sjednanou s úvěrovou společností sídlící v Praze.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do benzinového čerpadla



Neznámý pachatel v době od dvanáctého do čtrnáctého prosince 2009 poškodil mříž a poté okno u budovy čerpací stanice v katastru obce Obříství. Vnikl do objektu a zde odcizil cigarety, finanční hotovost a další věci, čímž způsobil provozovateli čerpadla škodu ve výši cca 31 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídili se zákazem


Dne 14. prosince 2009 v dopoledních hodinách kontrolovali mělničtí dopravní policisté na silnici č. I/16 mezi obcemi Vavřineč a Liblice, osobní motorové vozidlo Seat Terra, které řídil sedmačtyřicetiletý muž z Mělnicka. Hlídka lustrací na místě zjistila, že muž je veden v evidencích jako neřidič s platnou blokací řidičského oprávnění z důvodu ztráty 12-ti trestných bodů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež traktoru



Dne 11. prosince 2009 v podvečerních hodinách byla policistům oznámena krádež pracovního stroje John Deere z areálu družstva v Mělnickém Vtelně. Odcizením stroje vznikla poškozenému družstvu škoda ve výši 2.500.000,- Kč. Policisté věc započali šetřit jako podezření z trestného činu krádeže a po stroji vyhlásili pátrání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7