https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Jízda pod vlivem



Policisté z mělnického dopravního inspektorátu si nemohli během uplynulého víkendu stěžovat na nedostatek práce. Svým dílem k tomu přispěli i neukáznění řidiči, kteří i přesto, že policisté v době předvánočního shonu zvýšili počet silničních kontrol neodolali a před jízdou požili alkoholické nápoje a to v nemalé míře.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradl v obchodě



Dvaadvacetiletý muž z Mělnicka dne 11. prosince 2009 ve večerních hodinách odcizil v hypermarketu na Mělníku, ulice Vodárenská, kosmetické zboží, ze kterého nejprve odstranil etikety s čárovým kódem, následně ho vložil do kapsy bundy a prošel pokladní zónou bez zaplacení. Zde byl zadržen pracovníkem bezpečnostní služby hypermarketu a předán policejní hlídce.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do trafiky



V době od čtvrtého do pátého prosince 2009 poškodil neznámý pachatel na Mělníku, ulice Pražská, vchodové dveře a mříž u trafiky. Poté vnikl dovnitř a zde odcizil kartony cigaret různých značek, poštovní známky a dobíjecí kupóny k mobilním telefonům od různých operátorů, čímž způsobil škodu ve výši cca 169.000,- Kč. Na poškození dveří a mříže byla způsobena škoda ve výši zhruba 7.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poděkování malým školákům


Během uplynulého roku spolupracovali policisté z Územního odboru PČR Mělník se základní školou Jaroslava Seiferta na Mělníku, v rámci školního projektu pro druhé třídy „povolání dospělých“ na několika preventivních a prezentačních akcích.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatel odhalen



V době od poloviny července do půlky října letošního roku poškodil neznámý pachatel na parcele v ulici Akátová, na Mělníku, stěnu skladovacího prostoru. Vytvořil do ní otvor o velikosti cca 100x40 cm, poté vnikl dovnitř a zde odcizil nářadí a další věci. Následně na parcele poškodil zámky u dvou zde odstavených maringotek a z nich odcizil geodetické zařízení. Poškozený si předběžně vyčíslil škodu na částku 300.000,- Kč. Policisté z místního obvodního oddělení případ šetřili jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vánoce na dohled



Blížící se vánoční svátky a konec roku 2009 se nevyhnou ani policistům z územního odboru Policie ČR Mělník. V těchto a následujících dnech je čeká mnoho úkolů souvisejících s tímto ročním obdobím, počínaje zvýšeným dohledem nad silničním provozem, do kterého se v rámci předvánočního shonu a nákupů zapojí větší množství účastníků a konče akcemi spojenými s monitorováním dění v obchodních střediscích a jejich okolí, v souvislosti se zvýšením rizika případů vloupání do zaparkovaných vozidel a krádeží osobních věcí. Právě v této době se riziko těchto skutků zvětšuje a občané, kteří se předvánočního shonu účastní by měli být maximálně obezřetní a dávat si pozor na své okolí a svůj majetek. Na toto téma bylo již v minulosti popsáno mnoho papíru, ale každoroční policejní statistiky ukazují, že ne každý si z těchto slov vzal osobní ponaučení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontroly na honech



Od začátku listopadu letošního roku provedly policistky Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál ( OSZBM) při Územním odboru Policie ČR Mělník osm akcí v rámci dohledu nad dodržováním ustanovení zákona o zbraních a zákona o myslivosti na mysliveckých honech v rámci okresu Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež zboží



Osmatřicetiletá žena z Prahy – venkov dne devátého prosince 2009 v podvečerních hodinách vzala v prodejně drogerie, v Neratovicích, nám. Republiky, různé zboží, které si následně dala do kapes bundy, kalhot a tašky. S tímto se poté pokusila projít kolem pokladny bez zaplacení. V okamžiku, kdy začal reagovat ochranný rám umístěný za pokladnami, žena se vrátila zpět do obchodu. Zde jí začala sledovat jedna z prodavaček, čehož si žena všimla a snažila se svého lupu zbavit, přičemž byla zadržena a posléze předána policejní hlídce. Obsluha prodejny vyčíslila škodu na odcizeném zboží na částku cca 6.600,- Kč. Všechno odcizené zboží bylo vráceno zpět do prodejny.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zákaz nerespektoval



Dne 9. prosince 2009 v odpoledních hodinách kontrolovala hlídka mělnických dopravních policistů v Neratovicích, ulice Vojtěšská, osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které řídil devětadvacetiletý muž z Prahy – venkov. Následnou lustrací osoby bylo zjištěno, že řidič má vysloven soudem zákaz řízení motorových vozidel a to na dobu 22 měsíců, od října 2008.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7