https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Laciný nákup se nevyplatil



Neznámý pachatel oslovil dne osmého prosince 2009 v odpoledních hodinách na autobusovém nádraží v Mělníku devětasedmdesátiletého muže z Mělnicka s nabídkou prodeje hodinek za částku 500,- Kč. Oslovený muž nabídku akceptoval a hodinky zakoupil. Tato „výhodná“ transakce se mu však, jak záhy zjistil, nevyplatila. Povedený prodejce ho během obchodu připravil o peněženku s finanční hotovostí ve výši cca 9.500,- Kč, kterou měl kupující uloženou v kapse bundy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



Koncem září 2007 uzavřela třiatřicetiletá žena z Frýdecko-Místecka, na Mělníku smlouvu s úvěrovou společností na částku cca 15.000,- Kč. Žena se zavázala splatit půjčku dvaceti měsíčními splátkami. Do současné doby však žádnou splátku neuhradila a jak bylo následně zjištěno, při sepisování smlouvy uvedla zaměstnavatele, u kterého nikdy nepracovala.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do zaparkovaných vozidel



Tři motorová vozidla, VW Tiguan, Škoda Superb a Ford Galaxy, zaparkovaná v době od šestého do sedmého prosince 2009 na Mělníku v ulicích Sportovní, O. Wenzla a Jezdecká, se stala cílem pro neznámého pachatele, který u dvou z nich rozbil skleněné výplně dveří a do jednoho vnikl dosud nezjištěným způsobem. Z vozidel následně odcizil autorádia s navigací, antiradar a nářadí. Majitelům vozů tak způsobil škodu vyčíslenou na částku cca 257.000,- Kč.

Zpravodajství 5 komentáře | » číst dál

Vloupání do skladu nábytku



Neznámý pachatel v době od prvního do sedmého prosince 2009 poškodil zámky na vstupních dveřích u skladu nábytku v obci Obříství. Následně vnikl do objektu a zde odcizil krabice s nábytkem, 16 kusů ALU kol včetně letních pneumatik, sekačku a další věci. Pachatel dále ve skladu poškodil skříně, kontejnery a stoly. Poškozené firmě tak způsobil celkovou škodu ve výši 397.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do skladu



V době od druhého do třetího prosince 2009 poškodil neznámý pachatel zámky na vratech budovy skladu v obci Zálezlice. Následně vnikl dovnitř a zde odcizil tiskárnu, monitor k počítači, startovací vozík a nabíječku. Svým jednáním způsobil poškozené firmě škodu ve výši 40.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Přestupce bez dokladů



Dne druhého prosince 2009 krátce po poledni kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení Mělník devatenáctiletého muže z Litoměřicka, který krátce předtím jako řidič osobního vozidla Ford Escort na Mělníku, ulice Bezručova, nerespektoval dopravní značku „zákaz odbočování“. Řidič při kontrole předložil policistům pouze občanský průkaz, jelikož, jak bylo později lustrací zjištěno, nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do trafiky



V době od 28. listopadu do 30. listopadu 2009 se neznámý pachatel vloupal do trafiky na Mělníku, ulice Pražská. Do objektu vnikl tak, že poškodil vstupní dveře, poté vnikl dovnitř a zde odcizil kartony cigaret různých značek, poštovní známky a dobíjecí kupony mobilních operátorů. Svým jednáním způsobil provozovateli trafiky škodu vyčíslenou na částku přesahující 190.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šíření poplašné zprávy



Dne 7. října 2009 v dopoledních hodinách oznámil annonymní mužský hlas na tísňovou linku, že v areálu učiliště v Neratovicích je bomba a poté zavěsil. Na základě tohoto oznámení byly na místo vyslány policejní hlídky, které místo zajistily a provedly evakuaci cca 300 studentů a zhruba 28 zaměstnanců školského zařízení. Následně byla provedena kontrola areálu za účasti policejních specialistů. Během kontroly nebyl zjištěn žádný nebezpečný předmět a provoz školy byl ještě téhož dne obnoven. Školské zařízení vyčíslilo vzniklou následnou škodu na částku cca 13.000,- Kč. Během akce nedošlo ke zranění osob.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do skladu



V době od 30. listopadu do 1. prosince 2009 se neznámý pachatel vloupal do  areálu v ulici Nádražní, v obci Neratovice. Po překonání oplocení o výšce 160 cm, odstranil dva kusy visacích zámků od vstupních dveří do skladových prostor, vnikl dovnitř a zde následně odcizil nářadí. Tímto skutkem způsobil poškozené společnosti škodu ve výši cca 12.200,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7