https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Bezpečnostní akce „Barbora“


Dne 13. listopadu 2009 proběhla na území okresu Mělník preventivně bezpečnostní akce s pracovním názvem „ Barbora“, které se zúčastnili policisté pořádkové služby a služby kriminální policie a vyšetřování z územního odboru Policie ČR Mělník, dále policisté služby cizinecké policie se svým mobilním pracovištěm, tzv. Schengenbusem a příslušníci Celní správy. Celkem zhruba šedesátka příslušníků výše uvedených složek.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nález vozidla


Policisté z obvodního oddělení PČR Neratovice v rámci hlídkové činnosti nalezli a kontrolovali osobní motorové vozidlo VW Golf, které bylo odstavené v Neratovicích, ulice Růžová. Lustrací vozu bylo zjištěno, že se jedná o automobil, který byl odcizen v polovině října v Praze.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do vozidel


Dne jedenáctého listopadu letošního roku došlo na okrese Mělník v odpoledních hodinách k několika dalším případům vloupání do motorových vozidel, které zaparkovali jejich majitelé na parkovištích u obchodních center v našem regionu. Jedná se o případy, kdy majitelé zanechají vozidla na parkovišti a krátkodobě je opustí, většinou kvůli nákupu. Z tohoto důvodu nevěnují větší pozornost věcem zanechaným v automobilu, čehož následně využijí osoby páchající trestnou činnost.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem bez dokladů


Hlídka policistů z obvodního oddělení ve Mšeně kontrolovala dne 11. listopadu 2009 po poledni mezi obcemi Střemy a Jenichov osobní motorové vozidlo Peugeot 406, které řídil jednatřicetiletý muž z Mělnicka. Při jeho lustraci bylo zjištěno, že muž usedl za volant i přesto že nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nejstarší lípě v obci je 112 let, nyní k ní přibude další

Lhotka – Lípu srdčitou vysadí ve Lhotce u Mělníka v den Státního svátku – Den boje za svobodu a demokracii. Zasadí ji na návsi do míst, kde ještě donedávna stála lípa z roku 1968, dokud ji nevyvrátila letošní poslední vichřice.
Lhotka se připojí k dvacetiletému výročí sametové revoluce jinak, než to dělají jiné obce.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradl z novostavby


V době od 8. listopadu do 10. listopadu 2009 se neznámý pachatel vloupal do novostavby domu v obci Chodeč na Mělnicku, odkud následně odcizil kabely a měděné trubky. Při činu došlo navíc k poškození rámů oken u objektu. Poškozené stavební firmě vznikla škoda ve výši cca 90.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil alimenty


Dne 10. listopadu 2009 bylo sděleno policisty obvodního oddělení Policie ČR Mělník devětatřicetiletému muži ze Svitavska podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy. Muž si v době od listopadu 2008 do současné doby řádně neplnil vyživovací povinnost na svého syna, která mu byla uložena soudem. Jeho jednáním vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši cca 21 400,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež lžíce


Neznámý pachatel v době od devátého do desátého listopadu 2009 odcizil z oploceného stavebního pozemku v Neratovicích, ulice Akátová přední lžíci ke stroji UNC, která zde byla volně položena. Stavební firmě vznikla škoda ve výši cca 15.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež příslušenství


Neznámý pachatel v obci Neratovice, část Mlékojedy,  uliceK Jezu v době od 6. listopadu do 9. listopadu 2009 vnikl na oplocený pozemek, kde odstranil visací zámek na bouracím kladivu, které je součástí výstroje bagru HM 230 a toto poté následně z pozemku odcizil. Pachatel tak způsobil škodu ve výši cca 380 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7