https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neplatila daně


Osmačtyřicetiletá žena z Mělnicka v době od ledna do července 2005 jako jednatelka společnosti neodvedla řádně daně na zdravotním pojištění na účet příslušné pojišťovny za své zaměstnance a to v celkové cca 36.000,- Kč a dále na účet sociálního zabezpečení nepřevedla sociální pojistné svých zaměstnanců a to v době od ledna 2005 do září 2007 ve výši cca 241. 000,- Kč. Tímto způsobila škodu v celkové výši cca 277.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež vozidla


Neznámý pachatel v době od 7. listopadu do 8.listopadu 2009 v ulici Studentská, na Mělníku, odcizil vozidlo KIA PREGIO, barvy modré metalízy, které měl majitel zaparkované před domem. Společně s tímto vozidlem pachatel odcizil i pracovní nářadí a horolezecké náčiní, které bylo uložené v nákladovém prostoru. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 120 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za jeden den havaroval dvakrát


Dne 8. listopadu 2009 před osmou hodinou došlo na Mělníku, ulice Na Průhoně, k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Škoda Felicia Combi, které řídil pětadvacetiletý muž z Mělnicka, společně s ním jel ve vozidle osmnáctiletý muž, taktéž z našeho okresu a pevnou překážkou (kovová svodidla) .

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil bez řidičáku


Policisté z obvodního oddělení PČR Horní Počaply dne 7. listopadu 2009 v odpoledních hodinách sdělili podezření z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění třicetiletému muži z Ústecka, který řídil osobní vozidlo Peugeot 205 na silnici v katastru obce H. Počaply. Při lustraci řidiče bylo zjištěno, že muž má vysloven platný zákaz řízení, vydaný soudem v únoru 2009 v délce 36 měsíců a dále nevlastní řidičské oprávnění pro žádnou skupinu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež kol


Neznámý pachatel dne sedmého listopadu 2009 poškodil dveře a zámek u kolárny panelového domu v ulici Dukelská na Mělníku a odtud poté odcizil tři jízdní kola, která zde byla zajištěna dvěma lankovými zámky. Pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výši 17 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídil s alkoholem


Dne 6. listopadu 2009 v nočních hodinách kontrolovali mělničtí dopravní policisté v ulici Plavební, na Mělníku osobní vozidlo Škoda Fabia, které řídil sedmačtyřicetiletý muž z východních Čech. Muž se v rámci kontroly podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Dräger, při které mu byla naměřena hodnota 1,45 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení kamery


V době od 6. listopadu do 7. listopadu 2009 neznámý pachatel odcizil z budovy supermarketu v ulici Bezručova, na Mělníku, průmyslovou kameru, která byla umístěna nad volně přístupným zadním vchodem do objektu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda na Mělníku


Dne 5. listopadu 2009 došlo ve večerních hodinách v křižovatce ulic Tyršova a Legionářů na Mělníku k dopravní nehodě mezi vozidly Škoda Felicia, které řídil třiadvacetiletý muž z Ústecka a motorovým vozidlem Škoda Octavia, které řídil osmatřicetiletý muž z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem bez dokladů


Jednačtyřicetiletý muž z Mělnicka dne pátého listopadu 2009 v odpoledních hodinách řídil osobní vůz Suzuki a to v Neratovicích, ulice 28. října. Zde byl kontrolován policejní hlídkou obvodního oddělení Neratovice v rámci běžného dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu . Následnou lustrací hlídka zjistila, že řidič nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7