https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Řidič požil alkohol


Dne čtvrtého listopadu 2009 v nočních hodinách kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení Mělník řidiče motorového vozidla Opel Calibra a to v ulici Tyršova na Mělníku. Sedmadvacetiletý muž z Litoměřicka se v rámci kontroly podrobil orientační dechové zkoušce přístrojem Dräger, při které byla naměřena pozitivní hodnota 1,43 promile alkoholu v dechu. Dále hlídka na místě provedenou lustrací zjistila, že muž nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupal se do vozidel


Neznámý pachatel se v době od třetího do čtvrtého listopadu 2009 v nočních hodinách, v ulici Čechova a dále v ulici Sportovní na Mělníku vloupal do dvou zde zaparkovaných motorových vozidel. Do vozidel vnikl po poškození skleněných výplní dveří a následně z nich odcizil vrtací kladivo, okružní pilu, svářecí pistoli, vrtačky, hasáky a další nářadí. Způsobil tak celkovou škodu ve výši cca 24 500,-Kč

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatel loupeže dopaden


Dne 1. října 2009 po devatenácté hodině procházel šestnáctiletý mladík ulicí Pivovarská na Mělníku. Přitom k němu přistoupil neznámý muž a požadoval po něm nejprve cigaretu a poté peníze a mobilní telefon. Mladík mu tyto věci odmítl vydat. Poté ho muž uchopil za rameno, vytáhl ze zadní kapsy vystřelovací nůž z délkou čepele 10 centimetrů, který namířil proti poškozenému se slovy: „Dej mi nějaké peníze,nebo….“ Poškozený se výhrůžky zalekl a z kapsy vyndal minci v hodnotě 5,-Kč, kterou muži následně podal. Poté využil okamžiku, kdy si od něho pachatel minci přebíral a z místa utekl. Věc neprodleně oznámil mělnickým policistům, kteří skutek začali vyšetřovat jako podezření z trestného činu loupeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Propan butanové láhve zmizely


Neznámý pachatel v době dne 2. listopadu až 3. listopadu 2009 na benzínové stanici v katastru obce Libiš odstranil visací zámky na kovové kleci, ve které byly uloženy plné propan butanové láhve a tyto následně odcizil. Svým skutkem neznámý pachatel způsobil provozovateli čerpací stanice škodu přesahující částku 20.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení lezecké stěny


Policisté z obvodního oddělení Policie ČR Neratovice dne 3. listopadu 2009 dorazili na dětské hřiště v obci Kly. Zde neznámý pachatel v době od 2. listopadu do 3. listopadu 2009 odmontoval a následně odcizil dřevěnou dětskou lezeckou stěnu, která byla v areálu umístěna. Tímto svým jednáním způsobil pachatel škodu ve výši 5000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Koně budou bez přívěsu


V době od 29. října do 2. listopadu 2009 odcizil neznámý pachatel v Byšicích, ulice Na Výšinkách volně odstavený přívěs určený k převozu koní, který jeho majitel nechal zaparkovaný před domem. Krádeží způsobil pachatel škodu ve výši 80 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení stavebních strojů


Hlídka obvodního oddělní PČR Mělník, vyjížděla včerejšího dne do ulice Nad Kamennými závorami, kde neznámý pachatel v době od 31. října do 2. listopadu 2009 vnikl na oplocený pozemek, zde poškodil vrata od garáže a z této následně odcizil dvě vibrační desky a jednu řezačku betonu. Pachatel svým jednáním způsobil poškozené stavební firmě škodu přesahující 189 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do prodejny


Neznámý pachatel dne 30. října 2009 chvilku po půlnoci poškodil výlohu prodejny jízdních kol na Mělníku, ulice Českolipská a z ní následně odcizil vystavené jízdní kolo zn. Nirve, typ Lahaina. Tímto skutkem způsobil škodu ve výši cca 41 000,-Kč.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Krádež vozidla


Dne 31. října 2009 v době od třinácté o osmnácté hodiny odcizil v Obříství neznámý pachatel osobní motorové vozidlo Škoda Octavia, barvy zelená metalíza, které měl jeho majitel zaparkované před domem. Svým jednáním způsobil pachatel majiteli vozidla škodu ve výši 156 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7