https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neplatil alimenty


Osmatřicetiletému muži z Mělnicka sdělili policisté z oddělení PČR Neratovice dne 30. října podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy, kterého se muž dopustil tím, že v době od ledna letošního roku do současné doby s výjimkou ojedinělých plateb neplatil alimenty na své dvě děti, čímž vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši 34 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Střet vozidla s nákladním vlakem


Dne 1. listopadu 2009 došlo na železničním přejezdu v katastru obce Malý Újezd k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Škoda Felicia a nákladním vlakem. Vozidlo řídil třicetiletý muž z Kladenska. Ve vozidle spolu s ním cestovala pětatřicetiletá žena z Mělnicka a čtyřletá dívka. Dítě nebylo dle zjištění policistů během jízdy v dětské sedačce.
K dopravní nehodě došlo tak, že řidič vozidla jel po komunikaci ve směru od obce Vavřineč. U železničního přejezdu pravděpodobně nerespektoval světelnou výstražnou signalizaci vjel na přejezd v době , kdy tudy projížděl manipulační nákladní vlak. Následně došlo ke střetu mezi lokomotivou vlaku a osobním vozidlem, které bylo po nárazu odhozeno do silničního příkopu, kde došlo ke střetu s buňkou signalizačního zařízení. Při dopravní nehodě došlo k vážným zraněním řidiče a ženy. Dítě vyvázlo z nehody se zraněním lehkým. Škoda na vozidle, lokomotivě a buňce signalizačního zařízení byla odhadnuta na cca 92 000,-Kč. Alkohol byl na místě u řidiče i strojvedoucího vyloučen orientační dechovou zkouškou.
Přesná příčina nehody, míra jejího zavinění a výše škody jsou nadále předmětem šetření dopravních policistů z územního odboru Policie ČR Mělník.









Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pacient se vrátil do léčebny


Dne 28. října 2009 po dvaadvacáté hodině vyjížděli policisté z oddělení v Horních Počaplech na základě oznámení občanů do Dolních Beřkovic. Zde se měla v ulici Mělnická pohybovat neznámá osoba, která vykazovala známky zmateného chování. Policisté na místě zjistili, že se jedná o osmasedmdesátiletého muže z Litoměřicka, po kterém jejich kolegové ze severních Čech vyhlásili téhož dne celostátní pátrání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ukradl cigarety a zapalovače


V časných ranních hodinách dne 28. října 2009 poškodil neznámý pachatel vstupní dveře u benzinové čerpací stanice v Libiši, vnikl do objektu a zde odcizil cigarety a jednorázové plastové zapalovače. Svým jednáním způsobil Škodu ve výši cca 32 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež pohonných hmot


Neznámý pachatel v době od 27.října do 28. října letošního roku poškodil zajištění nádrže nákladního vozidla odstaveného na parkovišti v Neratovicích, ulice Kojetická a následně z ní odcizil 500 litrů motorové nafty. Poškozené firmě způsobil škodu ve výši 14 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Do obchodu přišel krást


Osmnáctiletý muž z Mělnicka se pokusil v prodejně v Neratovicích, ulice Kojetická odcizil drogistické zboží v hodnotě zhruba 460,-Kč. Při tomto pokusu byl zadržen a předán policistům, kteří jeho lustrací zjistili, že osoba byla v minulých třech letech za obdobný čin pravomocně odsouzena.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nenapravitelní řidiči


Policisté z územního odboru PČR Mělník registrují každodenně při svých kontrolách osoby, které řídí motorová vozidla i přesto, že k tomu nemají platné oprávnění nebo jim tato činnost byla zakázána za předchozí delikty soudem nebo správním orgánem. Neubývá ani těch, kteří před usednutím za volant požijí alkoholické nápoje. Uveďme několik případů, které policisté řešili v uplynulých dnech:

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež brašny


Neznámý pachatel dne 26. října 2009 v dopoledních hodinách poškodil okno u dveří motorového vozidla Ford Transit, které bylo odstaveno na Mělníku, ulice Na staré cestě. Z vozidla poté odcizil brašnu s peněženkou, doklady a kreditními kartami. Svým jednáním způsobil škodu v celkové výši cca 8 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Teodor“


V době od 23. října do 24. října 2009 proběhla na území okresu Mělník bezpečnostní akce „Teodor“, která byla zaměřena na kontrolu bezpečnosti silničního provozu v regionu, pátrání po osobách , motorových vozidlech a věcech pocházejících z trestné činnosti. Dále se akce zaměřila na prevenci kriminality , zejména v oblasti krádeží a vloupání do motorových vozidel.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7