https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Před jízdou se posilnil


Dne 17. října 2009 ve večerních hodinách přijížděl osmadvacetiletý muž z Litoměřicka s osobním vozidlem VW Golf po silnici I/16 k odbočce na Brozánky. Zde vyjel ze silnice na krajnici a došlo k poškození obou pneumatik na levé straně vozu. I přesto se řidič pokusil pokračovat dále v cestě. Jeho konání zaregistrovala hlídka policistů z Lužce nad Vltavou, vozidlo zastavila a řidiče zkontrolovala. V rámci kontroly se řidič podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila s pozitivní naměřenou hodnotou 2,11 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do novostavby


V době od 16. října do 17.října 2009 poškodil neznámý pachatel v Neratovicích – Buškovicích, ulice Seifertova oplocení novostavby, vnikl na pozemek a zde poté poškodil vstupní dveře objektu. Z novostavby následně odcizil stavební nářadí v hodnotě cca 27 500,-Kč. Na poškození oplocení a dveří vznikla škoda ve výši 16 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do prodejny


Škodu ve výši 960 000,-Kč způsobil neznámý pachatel, který se v době od 14. října do 15. října 2009 vloupal do prodejny v Libiši, ulice Mělnická. Zde poté odcizil potraviny, textil a další zboží ve výše uvedené hodnotě. Policisté z obvodního oddělení PČR Neratovice případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do osmi let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ohrožování výchovy


Šestatřicetileté ženě z Mělnicka sdělili mělničtí kriminalisté dne 15. října 2009 podezření z trestného činu ohrožování výchovy mládeže. Žena je podezřelá z toho, že v době od února do října letošního roku umožnila vést své dceři zahálčivý život zanedbáním dohledu nad její povinnou školní docházkou a umožnila jí tak absence v základní škole v Neratovicích. Za uvedené období se jednalo o 405 omluvených a 85 neomluvených hodin.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatel byl zjištěn


V době od konce srpna do 12. září letošního roku poškodil neznámý pachatel vstupní dveře na půdu u rodinného domu v Dolních Beřkovicích – Podvlčí, dále dveře do garáže a okno u verandy a vnikl do domu, kde následně odcizil jízdní kolo, elektroinstalaci a různé zařízení domu, čímž způsobil škodu ve výši přesahující 5 000,-Kč. Policisté z oddělení PČR v Horních Počaplech případ šetřili jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem bez dokladů


Dne 12. října 2009 kontrolovali policisté z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou osobní motorové vozidlo Hyundai Ponny, v katastru obce Spomyšl. Vozidlo řídil šestadvacetiletý muž z Mělnicka. Při jeho kontrole bylo zjištěno, že osoba nevlastní řidičské oprávnění. Policisté muži sdělili podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vandal řádil na hřbitově


Dne 13. října 2009 přijali policisté z místního oddělení PČR Vojkovice oznámení od občanů, týkající se poškozených věcí a hrobů na hřbitově v nedaleké obci Hostín u Vojkovic.

Na místě následně zjistili, že neznámý pachatel vnikl na volně přístupný hřbitov a zde zhruba u třiceti hrobů poškodil a rozházel věci umístěné na hrobech ( květináče, vázy, svícny atd.) a poškodil náhrobní kameny a náhrobní desky. Svým počínáním způsobil škodu odhadnutou prozatím na částku cca 150 000,-Kč. Policisté věc šetří jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Návštěva mezi seniory


Dne 13. října 2009 navštívili policisté z preventivně informační skupiny územního odboru PČR Mělník domov seniorů na Mělníku. Zde následně pobesedovali se staršími spoluobčany na témata spojená s trestnou činností páchanou na starých lidech.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Další řidič bez dokladů


Hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Liběchov kontrolovala dne 14. října 2009 po osmnácté hodině na Mělníku – Vehlovicích osobní motorové vozidlo Ford Escort, které řídil čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka. Jeho lustrací bylo zjištěno, že nevlastní řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7