https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Vloupání do skladových prostor


V době od poloviny července do 14. října letošního roku vnikl dosud neznámý pachatel po poškození stěny do skladovacích prostor na Mělníku, ulice Akátová a odtud následně odcizil stavební nářadí a různý materiál. Dále v areálu skladu poškodil zajištění dvou zde odstavených stavebních maringotek a odtud odcizil geodetické zařízení. Poškozený si vyčíslil celkovou vzniklou škodu na 300 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod


Čtyřiačtyřicetiletému muži z Mělnicka sdělili dne 14. října 2009 policisté z oddělení PČR v Neratovicích podezření z trestného činu úvěrového podvodu, kterého se dopustil tím, že v listopadu 2007 sepsal v Neratovicích s obchodním zástupcem úvěrové společnosti žádost o vydání kreditní karty s úvěrovým limitem, kterou následně vyčerpal a dodnes dlužnou částku neuhradil. Dle poškozené firmy tak způsobil škodu ve výši cca 58 600,-Kč. Po muži bylo do současnosti vyhlášeno celostátní pátrání, jelikož se nezdržoval v místě svého pobytu. V těchto dnech byl zadržen policisty v severních Čechách.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ukradené peníze si neužil


Dne 12. října 2009 ve večerních hodinách zjistil šestačtyřicetiletý muž ubytovaný v azylovém domě na Mělníku, že mu byla odcizena finanční hotovost ve výši přesahující 4 000,-Kč. Tuto měl uloženou v pokoji, který v domě obývá s dalšímu spolubydlícími. Věc oznámil na místním oddělení PČR a zároveň policistům sdělil, že má podezření na jednoho ze spolubydlících.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizená Babetta


Osmatřicetiletý muž oznámil dne 11. října 2009 na obvodním oddělení PČR Neratovice, že mu téhož dne ve večerních hodinách odcizil neznámý pachatel na náměstí Republiky moped Babetta 210, poté co odstranil nezjištěným způsobem zámek, kterým byl malý motocykl zajištěn. Odcizením mopedu mu byla způsobena škoda ve výši 5 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškození regálu


Neznámý pachatel v době od 9. října do 10. října 2009 poškodil zatahovací dvířka na dvou venkovních regálech umístěných před benzinovým čerpadlem v Tišicích – Chrástu a z regálu následně odcizil deset kusů sáčků s nemrznoucí směsí do ostřikovačů. Tímto skutkem způsobil provozovateli čerpadla celkovou škodu ve výši cca 13 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizená vozidla


V době od 4. října do 11. října letošního roku vnikl neznámý pachatel na pozemek domu v Kostelci nad Labem, ulice Lafkova a zde poté z kůlny odcizil motocykl KTM 250, čímž způsobil jeho majiteli škodu ve výši 145 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Doznal se k vloupání


Dne 11. října 2009 v časných ranních hodinách přistihli policisté z obvodního oddělení Neratovice osmnáctiletého muže z Mělnicka při držení většího množství neznámé látky, pravděpodobně OPL . Muže následně předvedli na policejní služebnu, kde mu látku zajistili a zaslali na expertizu. Muž se policistům v rámci výslechu doznal k majetkové trestné činnosti to k případu vloupání do šaten tenisového klubu v Neratovicích v době od 22. září do 23. září letošního roku, při kterém způsobil škodu přesahující 4 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Útok na veřejného činitele a výtržnictví


Dne 10. října v ranních hodinách procházela přes autobusové nádraží na Mělníku, ulice Bezručova skupina osob, která se chovala hlučně a osoby se různě postrkovali. Na místo byla vyslána hlídka městských strážníků, která byla následně při zákroku proti osobám napadena slovně a fyzicky jednou z osob. Přitom došlo ke zranění jednoho ze zasahujících strážníků. Zanedlouho na místo dorazily tři hlídky policistů z blízkých oddělení PČR, které zákrok dokončily a osobu, která napadla strážníky předvedli na místní policejní oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež kontejneru


Zástupci firmy sídlící ve Vavřinči oznámili mělnickým policistům, že z volně přístupného areálu jejich společnosti odcizil neznámý pachatel v době od září do osmého října 2009 kontejner s nosností 15 tun, čímž způsobil škodu ve výši 70 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7