https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neukáznění řidiči


V uplynulých dnech řešili policisté z územního odboru PČR Mělník opět několik případů, ve kterých hrála hlavní roli neukázněnost řidičů a jejich nerespektování právních norem spojených s bezpečností silničního provozu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „ Očista“


V době od 9. října do 10. října 2009 proběhla na území okresu Mělník preventivně bezpečnostní akce s názvem „ Očista“. Jejím cílem byla kontrola dodržování podávaní alkoholických nápojů nezletilým a mladistvým osobám, zjišťování případné distribuce omamných a psychotropních látek, odhalování trestné činnosti a její prevence, zejména v oblasti krádeží a vloupání do motorových vozidel a jiných objektů. Dále se policisté zaměřili na dodržování veřejného pořádku a pátrání po hledaných a pohřešovaných osobách a pátrání po věcech pocházejících z trestné činnosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do novostavby


V době od 7. října do 8. října 2009 poškodil neznámý pachatel v katastru obce Střemy plastové okno novostavby, vnikl dovnitř, objekt prohledal a při odchodu ještě poškodil balkónové dveře, kterými novostavbu opustil. Poškozením dveří a okna způsobil škodu ve výši 24 000,-Kč. Na pozemku novostavby poté vnikl do stavební buňky, ze které odcizil různé stavební nářadí. Zde byla škoda vyčíslena na 70 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež jízdního kola v prodejně


Policisté z obvodního oddělení PČR Mělník přijali v těchto dnech oznámení týkající se krádeže jízdního kola Bergamot Deer Hunter, které bylo odcizeno někdy v době od konce září 2009 do současné doby z prodejny sportovních potřeb na Mělníku, ulice Bezručova, kde bylo v té době vystavené. Škoda na odcizeném kole byla vyčíslena na částku cca 13 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež nafty z autobusů


Neznámý pachatel v době od sedmého do osmého října letošního roku v Neratovicích, na parkovišti v ulici Kojetická poškodil víčka nádrží u zde zaparkovaných autobusů Karosa a z nich následně odcizil dohromady cca 320 litrů motorové nafty. Svým jednáním způsobil přepravní firmě, které autobusy patří škodu v celkové výši zhruba 8 400,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neukáznění řidiči


Dne 7. října 2009 po dvaadvacáté hodině kontrolovali policisté z oddělení PČR Mělník v ulici Pražská osobní automobil Honda, který řídil sedmačtyřicetiletý muž z Mělnicka. Řidič se na místě v rámci kontroly podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 1,24 promile alkoholu v dechu. Muž následoval policisty na jejich služebnu, kde mu bylo sděleno podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravně bezpečnostní akce


V rámci mezinárodního bezpečnostního opatření „ Tispol“ se dne 8. října 2008 konala v době od 05:00 hod. do 15:00 hod. na území okresu Mělník dopravně – bezpečnostní akce , zaměřená zejména na kontrolu autobusů a nákladních vozidel, zejména v souvislosti s problematikou užívání alkoholických nápojů před jízdou, kontrolou nákladů a váhy vozidel, dále dodržování zákonných přestávek atd.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda u Liběchova


Dne 7. října 2009 došlo kolem třinácté hodiny na silnici II/261 v katastru obce Liběchov k havárii nákladního automobilu DAF s návěsem, který řídil sedmatřicetiletý muž z Třebíčska.

K havárii došlo tak, že řidič jel se soupravou po silnici ve směru od Štětí k Liběchovu. Na rovném úseku komunikace se plně nevěnoval řízení, s vozidlem najel na krajnici, poté částečně mimo komunikaci. Řidič se snažil soupravu vyrovnat a vjet zpět na silnici. Přitom došlo k přejetí vozovky a následnému přetočení a pádu soupravy na pravou stranu. Po havárii zůstala souprava na pravém boku, kabina mimo vozovku a návěs přes celou šíři silnice.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež peněz z vysavače


Neznámý pachatel poškodil v době od 6. října do 7. října 2009 na benzinovém čerpadle na Mělníku, ulice Mladoboleslavská zámek mincovníku průmyslového vysavače, ze kterého následně odcizil částku 80,-Kč. Na poškození přístroje vznikla škoda ve výši přesahující 200,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7