https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Strážníci zachránili nemocného muže


V pátek 26.září  v 19.44 hodin dva strážníci Městské policie Mělník, Petr Limprecht a Václav Müller, prováděli obchůzku v rámci Mělnického vinobraní. Mezi obchodními domy na náměstí Karla IV.  uviděli muže ležícího na zemi. U něj byli dva lidé, kteří řekli, že muž před nimi náhle upadl na zem přímo na obličej. Muž krvácel, z úst mu tekla krev, zvracel, celý se klepal, špatně dýchal a byl netečný ke všem podnětům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dvojice mládenců se zaměřila na pohostinská zařízení


   V noci ze šestnáctého na sedmnáctého července letošního roku se do mělnických ulic vypravili dva mládenci ve věku osmnáct a devatenáct let. Cílem jejich výpravy byl rychlý zisk. Nejprve poctili svou návštěvou podnik v Nůšařské ulici. Zde starší z nich poškodil vstupní dveře do budovy, odkud poté vzali klíče od dvou služebních vozidel. Tyto odemkli a uvnitř odcizili z peněženek 1 500,-Kč. Vozidla zamkli a klíče vrátili zpět. Po odchodu z místa si peníze rozdělili. Získaná částka jim však nestačila, tak se do pohostinství vrátili ještě jednou. Tentokrát do kuchyně, odkud si odnesli potraviny. Celkem tak způsobili provozovateli zařízení škodu ve výši necelých 7 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté zajistili velmi kvalitní drogu


   Dne 29. května 2014, v rámci policejní akce, kontrolovala hlídka v Kralupech nad Vltavou třiadvacetiletou ženu a jejího o tři roky mladšího druha. Přitom zajistila u ženy rostlinný materiál morfologicky odpovídající rostlině konopí o váze necelých 22 gramů a u muže shodný materiál o váze cca 60 gramů. Následná expertiza zjistila, že zajištěná sušina obsahuje vysoké procento účinné látky THC (tetrahydrocanabiol) a to 12 až 20 %. Podle kriminalistů mohlo mít zajištěné množství drogy na trhu hodnotu až 16 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neoprávněný odběr elektřiny


   Manželská dvojice, žijící v obci na Mělnicku, podle zjištění energetiků v době od začátku května 2012 do začátku téhož měsíce letošního roku neoprávněně odebírala elektrickou energii z rozvodné sítě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hledáme svědky dopravní nehody!


   Dne devátého září letošního roku došlo krátce po osmé hodině ranní na Mělníku, silnice I/9, u sjezdu k ulici Nad Oborou k vážné dopravní nehodě, při které se střetl osobní automobil Audi A4, jedoucí ve směru na Mělník – Vehlovice s cyklistou, který na následky utrpěných zranění zemřel při převozu do nemocnice.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehodovost - červenec a srpen 2014




  2014 2013
Celkem DN 125 109
Úmrtí 1 1
Těžké zranění 6 9
Lehké zranění 16 12
Celková škoda 7 381 600 6 874 100

Při vyšetřování dopravních nehod, ke kterým došlo na našich silnicích během uplynulých dvou letních měsíců, odhalili mělničtí dopravní policisté šest jejich účastníků, pod vlivem alkoholu, ve stejném období, loňského roku, to bylo osm případů. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 53 600,-Kč. V červenci a srpnu 2013 to bylo o 31 900,-Kč méně

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem - červenec a srpen 2014


Během uplynulých letních prázdnin provedli policisté z Územního odboru, Policie ČR, Mělník, v rámci silničních kontrol 4 837 dechových zkoušek na alkohol. Čtyřiašedesát z nich bylo pozitivních. Patnáct kontrolovaných řidičů „nadýchalo“ přes jedno promile alkoholu, a tyto případy byly dále řešeny jako podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Dalších devětačtyřicet deliktů skončilo jako přestupky ve správním řízení. Pětatřicet osob bylo přistiženo za volantem pod vlivem jiných omamných látek. I těmito případy se budou nadále zabývat správní orgány obcí s rozšířenou působností.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kultura šla stranou


   Třiadvacátého března letošního roku se v lužeckém kulturním centru konala společenská akce, na kterou nebude v nejlepším vzpomínat třiapadesátiletý muž. Kolem páté hodiny ranní byl totiž v místní restauraci bezdůvodně napaden třiatřicetiletým útočníkem z Litoměřicka. Agresor nejprve shodil poškozeného ze židle na zem, ten dopadl obličejem do střepů z rozbité sklenice a přitom si způsobil tržné rány v obličeji a modřiny. Následovaly údery pěstí do hlavy, po kterých starší muž upadl krátce do bezvědomí. Poté co mu byla na místě poskytnuta první pomoc, vyhledal ošetření v nemocnici.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nenapravitelný recidivista


Mělničtí policisté sdělili osmadvacátého srpna letošního roku podezření z trestných činů poškození cizí věci, krádež a porušování domovní svobody šestatřicetiletému muži z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7