https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nález granátu


Dne dvanáctého září letošního roku v podvečerních hodinách oznámila policistům dvaatřicetiletá žena z Mělnicka, že na parcele v obci Liběchov při kontrole škod , kterou jí na pozemku napáchala divoká prasata našla v zemi podezřelý předmět, pravděpodobně nevybuchlou munici.
Policisté z místního oddělení okamžitě vyrazili na místo, pozemek a jeho okolí zajistili, aby nedošlo ke škodám na majetku a zdraví spoluobčanů a na místo povolali policejního pyrotechnika. Pyrotechnik předmět určil jako funkční ruční granát z období druhé světové války a tento na místě zajistil k jeho další likvidaci.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Vloupání do domu


V době od 30.8.2009 do 12.9.2009 vypáčil neznámý pachatel dveře vedoucí na půdu trvale neobývaného domu v Podvlčí, dále poškodil dveře u garáže a okno u verandy. Vnikl do objektu a zde odcizil mimo jiné průtokový ohřívač a staré jízdní kolo. Tímto způsobil majiteli objektu škodu ve výši cca 5 600,-Kč.
Případ šetří policisté z obvodního oddělení v Horních Počaplech jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež věcí z garáže


Dne 10. září 2009 oznámil dvaapadesátiletý muž na obvodním oddělení PČR Horní Počaply, že neznámý pachatel vnikl na oplocený pozemek jeho domu v Podvlčí a zde následně z odemčené garáže odcizil rybářskou výbavu a dále ze zde zaparkovaného vozu doklady a platební kartu. Svým jednáním způsobil pachatel škodu ve výši přesahující 10 000,-Kč.
Policisté skutek šetří jako podezření z trestných činů krádeže a neoprávněné držení platební karty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kozel zahradníkem


Management obchodního domu v Kralupech nad Vltavou, ulice Veltruská počal podezřívat jednoho z pracovníků ostrahy obchodu, že místo toho, aby svěřené hodnoty střežil a chránil, tak je rozkrádal a vynášel mimo prostory obchodního domu. S tímto podezřením se vedení obchodu svěřilo policistům z místního obvodního oddělení. Policisté se případem hned začali zabývat a mužovo konání sledovat. Dne 10. září 2009 ve večerních hodinách po získání dostatečného množství informací muže zadrželi i s jeho lupem a spolupachatelkou v Kralupech nad Vltavou nedaleko vlakového nádraží.
Následnou lustrací policisté zjistili, že povedeným strážcem majetku je dvaatřicetiletý muž z Prahy a jeho spolupachatelkou je o rok starší žena také z hlavního města. Při výpovědích vyšlo najevo, že muž v rámci svých služeb v obchodním domě kradl drogerii, cukrovinky a alkohol a toto zboží následně vynášel do nedalekého lesíka, kde na něho čekala jeho spolupachatelka a zde společně zboží ukrývali. V den, kdy byli zadrženi celou skrýš vybrali a i s lupem chtěli z Kralup nad Vltavou odjet. Cena odcizeného zboží byla vyčíslena na částku cca 13 000,-Kč.
Oba pachatelé si z rukou policistů převzali sdělení podezření z trestného činu krádeže ve spolupachatelství, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dva roky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do restaurace


Neznámý pachatel v době od 9. září do 10. září 2009 poškodil dveře u restaurace na Mělníku – Vehlovicích, ulice Českolipská. Vnikl do objektu a zde následně odcizil notebook, cigarety a finanční hotovost . Celková škoda, která jeho skutkem vznikla dosáhl částky 41 500,-Kč.
Policisté z místního oddělení případ šetří jako podezření z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zmizela mobilní toaleta


Neznámý pachatel odcizil na začátku měsíce září mobilní toaletu DIXI, která byla umístěna na Mělníku, ulice Šafaříkova. Tímto skutkem způsobil poškozené firmě škodu ve výši 70 000,-Kč.
Případ šetří policisté z místního oddělení PČR jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zákaz nerespektoval


Policejní hlídka kontrolovala dne 9. září 2009 po poledni v Kralupech nad Vltavou , ulice Henningsdorfská osobní motorové vozidlo Škoda 120, které řídil osmatřicetiletý muž z Mělnicka. Jeho následnou lustrací bylo zjištěno, že mu byl vysloven zákaz řízení motorových vozidel na dva roky.
Muži bylo následně předáno sdělení podezření pro trestné činy maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do zahradní chatky


Dosud neznámý pachatel v době od osmého do devátého září letošního roku vnikl do zahradní chatky na Mělníku, ulice Hleďsebská a odtud odcizil zahradní postřikovač a ruční nářadí. Svým jednáním způsobil poškozenému škodu ve výši cca 3 000,-Kč.
Policisté případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizené a nalezené


Šestnáctého května letošního roku oznámila mělnickým policistům čtyřiačtyřicetiletá žena, že jí neznámý pachatel odcizil osobní motorové vozidlo Fiat Uno a to na Mělníku, ulice Sportovní., čímž jí způsobil škodu ve výši cca 15 000 Kč. Policisté věc začali šetřit jako podezření z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci a po vozidle vyhlásili celostátní pátrání.
Dne 9. září 2009 bylo odcizené vozidlo nalezeno na Mělníku, ulice Na Hadíku a následně předáno majitelce. Po pachateli skutku Policie ČR nadále pátrá.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7