https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Fyzický útok skončil zlomeným nosem


Sedmnáctého května letošního roku, před patnáctou hodinou, napadl pětatřicetiletý násilník o dva roky staršího muže. K útoku došlo na chodbě rodinného domu v obci Všetaty, po předchozí rozepři. Poškozený schytal několik úderů sevřenou pěstí do obličeje. Útočník přitom způsobil své oběti zlomeninu nosu, která si vyžádala lékařské ošetření.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Brigádník k pohledání, Své oběti vydíral z věznice


Brigádník k pohledání

   Pětadvacetiletý muž z Litoměřicka pracoval v červnu letošního roku jako brigádník na pokladně v jednom z mělnických obchodních domů. Dočasnému zaměstnavateli se jeho angažmá příliš nevyplatilo. Pokladní způsobil prodejně škodu ve výši přesahující 10 000,-Kč.
   Nejednalo se však o běžné neodevzdání tržby. Podezřelý na to šel jinak a společně s dvojicí dosud neustanovených spolupachatelů vymysleli podle nich dokonalou fintu. Kumpáni následně ve třech případech v prodejně odebrali různé zboží (potraviny, elektrické spotřebiče, obuv, elektroniku, alkohol atd.), s nákupem dorazili k pokladně, kterou obsluhoval výše uvedený brigádník a ten se postaral o zbytek. Z nákupu vždy namarkoval pouze část a ostatní zboží prošlo pokladnou bez zaplacení. Netrvalo dlouho a celý systém byl odhalen.
   Mělničtí policisté sdělili, sedmadvacátého srpna letošního roku, muži podezření z trestného činu krádeže ve spolupachatelství, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Ohledně totožnosti jeho kompliců probíhá nadále intenzivní šetření.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Fyzicky napadli hostinského


Sedmého února letošního roku, ve večerních hodinách, navštívila restaurační zařízení v Obříství skupina osob vedená osmapadesátiletým mužem z Mělnicka. Jak bylo následně policisty zjištěno, jednalo se o osobu, která zde měla v minulosti konflikt s personálem a uvedená návštěva byla vlastně jakási trestná výprava. Muži si po příchodu objednali točená piva, a když jim je třiačtyřicetiletý provozovatel přinesl, proběhl krátký rozhovor. Na jeho konci byl nic netušící majitel fyzicky napaden výše uvedeným mužem a trojicí jeho příbuzných ve věku osmadvacet až šestatřicet let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda s těžkým zraněním


Dne 25. srpna 2014, po šestnácté hodině, došlo v Neratovicích, na křižovatce ulic P. Bezruče a 28. Října, k dopravní nehodě mezi motocyklem Yamaha XT 350, který řídil dvaadvacetiletý muž z Mělnicka a osobním vozidlem Volkswagen Passat variant, který řídil čtyřiačtyřicetiletý muž.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Fyzický útok bude mít soudní dohru


   Osmého dubna letošního roku se v časných ranních hodinách potkali v jednom z kralupských nočních podniků dva muži ve věku jednačtyřicet a pětačtyřicet let. Zde podle výpovědí usedli k jednomu stolu a popíjeli. Jejich náhodné setkání však neskončilo zrovna nejlépe. Pravděpodobně po předchozí slovní rozepři starší z mužů svého kumpána nejprve udeřil pěstí do obličeje a poté, když napadený upadl na zem, přidal ještě kopanec do hlavy. Následně bezvládné tělo vyvlekl před bar, kde poškozeného udeřil do břicha a znovu kopl do hlavy. Poté zanechal ležícího svému osudu a vrátil se do podniku. Podle znaleckého posudku, který si nechali v rámci vyšetřování policisté vyhotovit, bylo fyzické násilí způsobilé vzniku vážných a život bezprostředně ohrožujících poranění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Distribuce pervitinu


Policejní vyšetřovatel zahájil v uplynulých dnech trestní stíhání dvojice dealerů metamfetaminu pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bratři za volantem


   Hlídka mšenských policistů zastavila třicátého července letošního roku, krátce před sedmnáctou hodinou, v katastru obce Mělnické Vtelno osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které po silnici první třídy, táhlo osobní automobil Peugeot 205.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do tří rodinných domů


Sedmadvacetiletý muž z Lounska se v době od šestého února do devatenáctého června letošního roku vloupal do tří rodinných domů na Mělníku. V prvním případě měl s sebou ještě dvacetiletého komplice z Mělnicka. Do nemovitosti vnikli po vypáčení vstupních dveří. Dům prohledali a ze sekretáře si následně odnesli 160 000,-Kč, 400,- Euro, šperky a hodinky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté odhalili pachatele série krádeží


Policejní vyšetřovatel sdělil v uplynulých dnech podezření z trestného činu krádež, ve spolupachatelství, sedmatřicetiletému cizinci a šestadvacetiletému recidivistovi z Mělnicka. Mladší z dvojice byl totiž za obdobnou trestnou činnost naposledy pravomocně odsouzen v listopadu loňského roku k trestu odnětí svobody na jeden rok, s podmínečným odkladem na čtyřiadvacet měsíců.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7