https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní situace – květen 2014


Dopravní nehodovost -  květen 2014


 

2014

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hloupý žert, Na alimentech dluží skoro čtvrt milionu, Pokus o podvod


Hloupý žert

Neznámý pachatel oznámil sedmadvacátého května letošního roku z veřejného telefonního automatu na tísňovou linku výskyt nástražného výbušného systému u místní lékárny v obci Liběchov. Na místo vyrazily policejní hlídky, které provedly prvotní šetření. Během akce se podařilo zjistit, že se oznámení nezakládalo na pravdě a jednalo se o dílo nezletilé dívky z nedaleké obce, která si tímto pochybným způsobem pravděpodobně krátila volnou chvíli. Dívka se k telefonátu záhy doznala.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výpomoc se nevyplatila


Devátého dubna letošního roku vypomáhala dvaačtyřicetiletá žena v jedné z mělnických heren jako obsluha. Její angažmá se provoznímu podniku nevyplatilo. Jak bylo později zjištěno, žena svěřenou finanční hotovost prohrála na místě, ve výherních automatech. Provozovatel podniku tak přišel o částku ve výši necelých 133 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Studenti z Mělníku postavili na Marsu „Andreon“ z vlnité lepenky


Stavbu s názvem „Andreon“ by na Marsu postavili studenti Střední průmyslové školy stavební, Mělník, Českobratrská 386. Zatím ji vytvořili pouze z vlnité lepenky, ekologického obalového materiálu, a zapojili se tak do 8. ročníku soutěže Stavby z vlnité lepenky, která je určená středním školám zaměřeným na stavebnictví z celé České republiky. Odborná porota vybere do 2. června mezi 23 přihlášenými školami 6 finalistů. Ti postoupí do finálového kola konaného v Praze. Autoři tří nejlepších finálových staveb si odtud odnesou ceny v celkové hodnotě 40 tis. Kč. Pořadatelem soutěže je český Svaz výrobců vlnitých lepenek. Záštitu nad projektem převzalo Ministerstvo životního prostředí. Tématem osmého ročníku je „Dům na Marsu“.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Měl u sebe věci určené k výrobě drog, Alimenty řádně neplatil skoro jedenáct let


Měl u sebe věci určené k výrobě drog

Na konci září loňského roku kontrolovali policisté, v Kralupech nad Vltavou, na vlakovém nádraží, šestadvacetiletého muže z Litoměřic. V rámci služebního úkonu byly u muže zajištěny věci, které lze použít pro nelegální výrobu pervitinu. Jednalo se o varné sklo a chemikálie. Předměty jmenovaný na místě policistům vydal.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace - duben 2014


Dopravní nehodovost -  duben 2014


 

2014

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pečivo rozvezl, tržbu neodevzdal


Zhruba před týdnem předali mělničtí policisté záznam o sdělení podezření, z trestného činu zpronevěra, osmačtyřicetiletému muži.

Podezřelý pracoval v době od začátku ledna, do konce března letošního roku v jedné z místních pekáren. Zde rozvážel zboží a inkasoval od zákazníků platby. Peníze však v uvedené době neodváděl zaměstnavateli, ale ponechal si je pro vlastní potřebu. Přišel si tak na částku zhruba 28 200,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídili pod vlivem


Hlídka policistů z Lužce nad Vltavou zastavila třicátého dubna letošního roku, těsně před třiadvacátou hodinou, v katastru obce Nová Ves, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia, které řídil sedmadvacetiletý muž z Litoměřicka. V rámci kontroly se řidič podrobil dechové zkoušce. Přístroj Dräger naměřil pozitivní hodnotu 2,13 promile alkoholu v dechu. Řidič policistům přiznal, že před jízdou vypil dvě lahve sektu, s naměřenou hodnotou souhlasil, vozidlo si zajistil a následoval hlídku na policejní služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Den zdraví v neratovické nemocnici přivítal téměř 200 návštěvníků


Den zdraví v neratovické nemocnici přivítal téměř 200 návštěvníků. Největší zájem byl o celkovou diagnostiku těla

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7