https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Policisté nalezli nekolkované cigarety


Hlídka mělnických policistů prověřovala druhého března letošního roku, v dopoledních hodinách, oznámení o tom, že v ulici Nádražní dochází k předání nelegálně dovezených cigaret. Společně s nimi vyjela i hlídka mělnické Cizinecké policie.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neodbytný bývalý přítel


Pětadvacetiletý muž překonal prvního března letošního roku, kolem druhé hodiny ranní, v části obce Dolní Beřkovice, dva metry vysokou uzamčenou bránu pozemku rodinného domu. Následně u nemovitosti vytlačil zavřené vstupní dveře a vnikl dovnitř. Cílem tohoto jednání bylo kontaktovat bývalou přítelkyni, která se v domě nacházela společně se šestadvacetiletým majitelem domu a jeho družkou. Dlouho se však v domě nezdržel, byl majitelem vykázán nejenom z nemovitosti, ale i z pozemku. Po svém odchodu ještě zaslal panu domácímu několik obtěžujících sms zpráv.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Prodejce napadli opilí mladíci


   Dne 25. února 2014, po sedmnácté hodině, fyzicky napadli, po předchozím slovním útoku, dva mladíci ve věku devatenáct a jednadvacet let, provozovatele prodejny, která se nachází v obci na Mšensku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Jedenáct a dost!


   Mělničtí policisté sdělili v uplynulých dnech jednadvacetiletému muži podezření z trestného činu krádež, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté a strážníci zadrželi pachatele při činu


Mělnická policejní hlídka vyjížděla na základě oznámení občanů, dvaadvacátého února letošního roku, po desáté hodině do ulice Okružní, kde mělo dojít k vniknutí na pozemek rodinného domu. Na místě poté policisté spolu s městskými strážníky zadrželi sedmadvacetiletého recidivistu, který nejprve poškodil vrátka vedoucí na pozemek, vnikl dovnitř, následně vypáčil okno u garáže a odtud se snažil odcizit dva kusy měděného plechu a měděnou trubku, vše o celkové váze necelé dva kilogramy. Způsobená škoda byla vyčíslena na zhruba dva tisíce korun.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem


Dvaadvacátého února letošního roku, v časných ranních hodinách, zastavili kralupští policisté na ulici Přemyslova osobní vozidlo Ford, které řídil šestadvacetiletý muž z Mělnicka. Kontrolovaný šofér se následně podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,66 promile alkoholu v dechu. Z místa poté putoval na policejní služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pěstírnu provozoval v kůlně


Šestadvacetiletý muž z Prahy pěstoval od prosince 2013 v uzamčené kůlně, která se nachází na pozemku domu, v obci nedaleko Mšena 184 kusů rostlin morfologicky odpovídajících rostlině konopí. Za pomoci nainstalovaného osvětlení a vzduchotechniky rostliny vyrostly do výšky třicet až devadesát centimetrů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Na policisty vzal dřevěný kůl


   Devatenáctého února letošního roku byl ve večerních hodinách, na železniční stanici ve Všetatech vykázán z přepravy devětapadesátiletý muž z Mělnicka. Důvodem byla absence platné jízdenky a snahy celý problém vyřešit. Na místě byla přítomna i policejní hlídka z oddělení v Kostelci nad Labem. Dotyčný byl postupem zaměstnanců přepravce rozčílen a svůj hněv obrátil proti policistům. Začal ochráncům zákona vyhrožovat zabitím, přitom od okrasného stromku vytrhl dřevěný kůl, mával s ním okolo sebe a se slovy “Tak pojďte na mě, já Vás všechny pobiju!!“ ohrožoval policisty a další osoby. Když nepomohla opakovaná výzva k zanechání protiprávního jednání, použili policisté donucovací prostředky a agresora zpacifikovali.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškozené vyhrožoval újmou na zdraví


   Šestadvacetiletý muž z Mělnicka od začátku letošního roku vytrvale obtěžoval dvacetiletou ženu. Pronásledovanou vyhledával v místě trvalého pobytu, v Neratovicích, i u jejich rodičů. K obtěžování dále využíval sms zpráv a telefonických hovorů, během kterých poškozené vyhrožoval újmou na zdraví a majetku. Poté co žena změnila telefonní číslo, obrátil svoji pozornost na její matku. Aby svým hrozbám dodal váhu, hrozil ženě, že proti ní použije i kuchyňský nůž. K tomu nakonec nedošlo. Svým jednáním pronásledovanou vážně omezoval v obvyklém způsobu života a vyvolal v ženě důvodnou obavu o zdraví a majetek svoje a svých blízkých.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7