https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Před policisty se neschoval


Sedmačtyřicetiletý recidivista ze Severomoravského kraje překonal osmnáctého února letošního roku oplocení pozemku rodinného domu, který se nachází v ulici nedaleko vlakového nádraží na Mělníku. Poté za použití cihly rozbil skleněnou výplň okna v přízemí a vnikl do nemovitosti. Na domě způsobil škodu ve výši 2 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odebraný materiál nezaplatil


Devětašedesátiletý muž z Mělnicka si v červnu 2013 na základě rámcové smlouvy objednal, od firmy prodávající stavební materiál, střešní krytinu v hodnotě necelých šestačtyřicet tisíc korun. Přitom figuroval jako prostředník, který koupi zajišťoval pro další osobu, od které celou částku předem vyinkasoval. S prodejcem se dohodl na tom, že krytinu zaplatí po dodání na místo určení, v daném případě na pozemek domu v obci nedaleko Mělníka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krácení daně


Dvaatřicetiletý muž z Mělnicka, podnikající jako osoba samostatně výdělečně činná, nepřiznal ve zdaňovacím období roku 2011 veškeré své zdanitelné příjmy, čímž zkrátil daň z přidané hodnoty o částku 219 365,-Kč a daň z příjmu fyzických osob o dalších 76 530,-Kč. Celkem tedy způsobil zkrácením daní škodu ve výši 295 886,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Marihuanu prodával nezletilému


Mělnický policejní vyšetřovatel zahájil v uplynulých dnech trestní stíhání dvacetiletého muže pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nedovolené pěstování konopí


Policejní vyšetřovatel sdělil v uplynulých dnech osmačtyřicetileté ženě z Mělnicka podezření z trestného činu, nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku, za který teď podezřelé hrozí až šesti měsíční pobyt za mřížemi nebo trest peněžitý.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilec za volantem


Čtrnáctého února letošního roku, po dvaadvacáté hodině, zastavila policejní hlídka v Neratovicích, ulice Kojetická, osobní motorové vozidlo Renault Twingo, které řídil šestatřicetiletý muž. V rámci kontroly se šofér podrobil dechové zkoušce, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 1,70 promile alkoholu v dechu. Další lustrací policisté zjistili, že opilý muž nikdy nevlastnil řidičský průkaz.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace – leden 2014 a alkohol za volantem


Dopravní nehodovost



  2014 2013
Celkem DN 54 60
Úmrtí 0 0
Těžké zranění 1 1
Lehké zranění 2 6
Celková škoda 3351500 4844000

    Při vyšetřování dopravních nehod, ke kterým došlo, na našich silnicích během uplynulého měsíce, odhalili mělničtí dopravní policisté tři jejich účastníky, pod vlivem alkoholu, ve stejném období, loňského roku, to byly čtyři případy. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 12 900,-Kč. 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Série vloupání do sklepů objasněna


Policisté na Mělnicku vyšetřovali v době od června 2011 do října loňského roku osm případů, při kterých se neznámý pachatel vloupal do sklepních prostor, nacházejících se v šesti případech v domech na Mělníku a ve dvou zbývajících v Kralupech nad Vltavou. Pachatel z místa vždy odešel minimálně s jedním jízdním kolem, specializoval se hlavně na horská a trekingová. Dohromady to bylo devět bicyklů, v celkové hodnotě skoro 91 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až tříletý trest za krádež dřeva


Jednatřicetiletý muž pokácel v době od prosince 2013 do konce ledna letošního roku u Jeviněvsi na Mělnicku sedmnáct vzrostlých akátů. Takto získanou dřevní hmotu poté odcizil. Dle vyjádření majitele lesa se tak obohatil o zhruba dvanáct krychlových metrů dřeva a způsobil škodu ve výši necelých 12 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7