https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

K hospodské rvačce vyjíždělo několik hlídek


   Hlídka policistů z oddělení v Neratovicích vyjížděla jednadvacátého ledna letošního roku, po devatenácté hodině, do obce Chlumín, kde v místním pohostinství trojice mužů a žena, ve věku čtyřiadvacet až pětadvacet let, fyzicky napadala ostatní hosty a ničila zařízení podniku. Způsobili tak škodu odhadnutou na částku 4 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod


   Osmatřicetiletá žena uzavřela na konci srpna 2012 prostřednictvím prodejce osobních vozidel v Kralupech nad Vltavou smlouvu o úvěru s finanční společností, na základě které čerpala finanční hotovost ve výši 144 000,-Kč. Peníze následně použila k nákupu motorového vozidla Volkswagen Transporter.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vězení za dvě nezaplacené čokolády


   Ve středu pátého února letošního roku navštívil dvaadvacetiletý recidivista obchod v Kralupech nad Vltavou, ulice Veltruská. Zde z volně přístupného regálu odebral dvě balení čokolády v celkové hodnotě 125,-Kč, zboží schoval do kalhot a pokusil se prodejnu opustit bez zaplacení. Za pokladní zónou byl zachycen pracovníkem ostrahy a nakonec skončil v rukou místních policistů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ženu bil před dětmi


Ženu bil před dětmi

Na období mezi lednem 2009 a říjnem 2013 nebude v dobrém vzpomínat devětadvacetiletá žena. Stala se totiž obětí dlouhodobého týrání, ze strany svého, o dva roky staršího manžela, ke kterému docházelo v místě společného bydliště na Mělníku. Hrubián manželku slovně i fyzicky napadal a ponižoval. K urážkám používal různé vulgarizmy, k bití údery otevřenou dlaní a pěstí do hlavy a dalších částí těla. V jednom případě dokonce ženu svlékl, polil studenou vodou a poté do své oběti kopal. Manželku ve většině případů napadal před zraky vlastních nezletilých dětí. Poškozená nikdy nevyhledala lékařské ošetření.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nejprve pomáhal, teď podváděl


Na sklonku ledna letošního roku oznámil sedmdesátiletý senior policistům z Horních Počapel, že na začátku měsíce k němu přišel osmačtyřicetiletý muž, kterého zná od června 2013, kdy v obci jako zástupce charitativní společnosti pomáhal vyřizovat materiální pomoc při povodních a požádal jej nejprve o půjčku ve výši třiadvacet tisíc korun a o několik dní později o další ve výši osm tisíc korun. Peníze údajně potřeboval k podnikání. Poškozený žadateli vyhověl a celkem 31 000,-Kč muži půjčil. K vrácení peněz však již nedošlo, dlužník se pouze několikrát s oznamovatelem telefonicky spojil a oznámil, že obnos zatím vrátit nemůže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ženu napadl dřevěným trámkem


Ženu napadl dřevěným trámkem

Mělnický policejní vyšetřovatel zahájil v uplynulých dnech trestní stíhání šestatřicetiletého muže, pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, ve stádiu pokusu, za který lze uložit trest odnětí svobody v rozpětí od tří do deseti let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Viník nehody byl opilý a bez řidičáku


   Dvaadvacetiletý muž z Prahy projížděl ve večerních hodinách, devětadvacátého ledna letošního roku, se svým vozem Ford Focus, ulicí Mládežníků v Kralupech nad Vltavou. Následně se pokusil na křižovatce odbočit do ulice Štefánikova. Přitom pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze komunikace, která byla v té době namrzlá, dostal smyk, přejel do protisměru a zde narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce CHATY


   Osmadvacátého ledna letošního roku se na Kokořínsku a Kostelecku uskutečnilo preventivně bezpečnostní opatření zaměřené na kontrolu rekreačních objektů v uvedených lokalitách. Akce se zúčastnila zhruba dvacítka příslušníků pořádkové policie ze Mšena, Horních Počapel a Kostelce nad Labem. Své zástupce zde měli i mělničtí kriminalisté a služební psovodi z Neratovic.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neodevzdal peníze


Policisté z Horních Počapel sdělili, v uplynulých dnech, podezření z trestného činu zpronevěra pětadvacetiletému muži z Prahy.

Podezřelý pracoval v srpnu loňského roku u přepravní společnosti na Mělnicku. Náplní jeho práce byl rozvoz zboží, inkasování plateb za něj a následné předání utržených prostředků zpět firmě. Toto si vyložil po svém a na začátku uvedeného měsíce neodevzdal zaměstnavateli tržbu ve výši cca 11 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7